Προς το περιεχόμενο

Tribes Ascend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χάρις τον φίλο ghostrider lsov το έμαθα το παιχνίδι..και μου αρέσει..Από το λίγο που έχω παίξει..έχω λιώσει στο training να μάθω να πηδάω ψιλά :-D .

Δημοσ.

Το κατεβαζω απο χτες. Φυσιολογικα σε μερικες ωρες θα εχει τελειωσει αλλα θα παιξω το βραδυ μετα τη δουλεια. Πρωτη φορα θα ειναι τωρα και εχω να παιξω Tribes πολλα μα πολλα χρονια οποτε θα ειμαι ο ορισμος του N00b. Ikaruga24 το nick μου φυσικα.

• Moderators
Δημοσ.

Τους άρεσε. :)

Αν και έχει ακόμα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Κατ' εμέ: Rapid-fire weapons (κυρίως guns...), που δεν είναι balanced όπως στα παλιότερα Tribes.

Δημοσ.

Τους άρεσε. :)

Αν και έχει ακόμα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Κατ' εμέ: Rapid-fire weapons (κυρίως guns...), που δεν είναι balanced όπως στα παλιότερα Tribes.

Σίγουρα, άλλα τόσο η HiRez όσο και η Piranha (MWO) μου έχουν κάνει εντύπωση ότι ακούνε το community και έχουν μείνει πιστοί στο original πνεύμα.

ΜΗΠΩΣ (λέω ΜΗΠΩΣ) αυτό να οφείλεται ότι και τα δύο παιχνίδια παραμένουν PC Exclusive?

Τα συμπεράσματα δικά σας :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Από έναν φίλο μου και διάφοροα topics που κοίταξα λίγο, η HR δεν ακούει αρκετά πράγματα του balance, αλλά οκ, όταν αρχίσουν περισσότεροι να παίζουν πολυβόλα και καλά, τότε θα έρθουν τα αντίστοιχα nerfs. ;)

Εγώ μέχρι να αρχίσει το ρατατατατατα, καλά είμαι. :P

Δημοσ.

Από έναν φίλο μου και διάφοροα topics που κοίταξα λίγο, η HR δεν ακούει αρκετά πράγματα του balance, αλλά οκ, όταν αρχίσουν περισσότεροι να παίζουν πολυβόλα και καλά, τότε θα έρθουν τα αντίστοιχα nerfs. ;)

Εγώ μέχρι να αρχίσει το ρατατατατατα, καλά είμαι. :P

πιστεύω το balance μέχρι να τελειώσει το beta ήταν δευτερεύουσας σημασίας, ο netcode ήταν το 1ο, τα maps (+terrain glitches), το όλο GUI εκτός και εντός παιχνιδιού, το XP/Gold system που άλλαξε 3-4 φορές... γενικά δουλεύουν τα παλικάρια.

Και πάλι αν δεις changelogs, έχουν γίνει και αρκετά balances.

• Moderators
Δημοσ.

Μερικά είναι πολύ μικρά. Θα δείξει πάντως. Βλέπω όλο και περισσότερους να πηγαίνουν στο ρατατατατα μέρος, οπότε θα έρθει και η σειρά τους.

Δημοσ.

Πραγματι χτες βραδυ που επαιζα ζητημα να ειδα heavy armor 2-3 ακομα (μαζι με εμενα που παιζω jugernaut). Ολοι Light armor και πολυβολα οπλα και αντε καμια καραμπινα απο κοντα (οι οποιες ΓΑΜΑΝΕ) και ναι συμφωνω οτι κανουν πολυ damage τα πολυβολα. Εχω σαν jugernaut 2500 hp και κυριολεκτικα με θεριζουν. Ενω εγω με το grenade launcher πρεπει να εχω τρελα skills για να πετυχω καποιον και το heavy spinfusor που εχω δεν κανει και σοβαρη δουλεια σε σχεση με τα πολυβολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...