Προς το περιεχόμενο

Tribes Ascend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Meh... :(

Skiing πάλι σε κουμπί όπως στο Tribes: Vengeance. Γιατί να μην το κάνουμε μόνο με το jetpack the old fashioned way του S:T και Tribes 2; :(

Και οχήματα με credits;

Η χαρά ήταν πως όλοι έπαιρναν οχήματα μέχρι να χτυπήσουν το limit αν ήθελαν.

Στο τέλος όλο και λιγότερο Tribes βγαίνει. Κρίμα την χαρά μου. :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είναι μάπα, υπάρχει πολύς κόσμος που σέβεται το Tribes. Μέσα σε μια θάλασσα από cod & battlefield θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτο κάτι διαφορετικό.

Αν και από αυτά που λέτε... :shock:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

PROS

- Φοβερά μοντέλα όπλων, ειδικά το missile launcher με το joystick είναι όλα τα λεφτά (στην κυριολεξία? :D)

- Γρήγορο gameplay όπως τα παλιά Tribes, πιστεύω και με τη σωστή ομάδα θα γίνονται πολύ δυνατά παιχνίδια

- Τα γραφικά γενικότέρα νομίζω είναι αποδεκτά

- Η προσθήκη του conduit για να ανεβαίνεις στη βάση επίσης μου άρεσε, τώρα όταν είσαι heavy δεν θα χρειάζεται να σε σπρώξουν πέντε για να ανέβεις (άμα είσαι νοομπάς σαν κι έμενα δλδ :D)

CONS

- Κάτι δεν μου κόλλησε καλά στα οχήματα, ειδικά το jet σαν να μην είχε momentum, πως δλδ θα γίνονται τα κόλπα που πετούσες το jet για το πάρει ο flag holder

- Δεν είδα deployables, turrets, shields κτλ (είχε ένα turret στην οροφή νομίζω, δεν το είδα ποτέ εν δράσει)

- Το συγκεκριμένο map μου φάνηκε μικρό

Τώρα, το πιο σημαντικό, σχετικά με τα loadouts. Βλεπώντας το screen, ίσως και πετύχει (σαν το LoL που θέλουν).

Δλδ στις clans σίγουρα θα καταλήξουν να έχει ο καθένας το loadout του, που ίσως εξελιχθεί στο να είναι σαν το γνώρισμα/gameplay style του καθενός.

Από την άλλη, 2 όπλα σε κάθε κλάσση...

Για πόσους παίχτες online είπανε ότι πάνε;

• Moderators
Δημοσ.

Είδα με κάποια skips γιατί είμαι και στην δουλειά.

2 όπλα ακόμη και στον Heavy;

Ενώ στο T2 ήταν 3 όπλα light, 4 medium, 5 heavy.

Πλάκα είχε το Missile launcher πράγματι, φαίνεται να λειτουργεί πάλι σαν heat seeker, δεν είδα flares.

Πάρα. Πολύ. Reload.

Αρκετά hitscan όπλα τώρα ε; Που ήταν το laser rifle?

Το Wildcat (άκου "bike"), με όπλο...; Αν και γενικά φαίνεται πιο αργό από του 2.

SHRIKE ΜΕ EXPLOSIVE AMMO?! Παλιά ήταν μόνο pew pew, τώρα με area of effect και τέτοια, gl hf...

Tribes: Vengeance noob-skiing is back.

Εγώ το βρίσκω ψιλομούφα το conduit, πόσο ακόμα θα μας πιάσουν από το χεράκι; Πρώτα το ski button, τώρα αυτό για όσους δεν κοιτάνε το jump;

Generator και sensor είδα μόνο ε; Που είναι τα turrets της βάσης;

Γενικά δεν με εντυπωσιάζει. Έχει το artistic style του 2 και κάποιο παραπλήσιο map/base design, αλλά κατά τ'άλλα... πολύ αλλαγμένο.

• Moderators
Δημοσ.

Στην αρχή είμουν με τους {CS} Crazy Snakes μέχρι που έκλεισε και μετά με την [DkB] DarkBlaze.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει και η DkB πια. Παίζαμε και πολύ TAC (Team Aerial Combat) mod.

Δημοσ.

επί tribes ήμουνα σε 56k, δεν ήξερα καν τι είναι clans :D

όταν κυκλοφορήσει το Ascend θα κοιταχτώ για καμιά clan

το ίδιο ισχύει και για το MW:Reboot, άλλα εκείνο πρέπει πρώτα να κυκλοφορήσει :P

πάντως για το παιχνίδι, τα loadouts δεν είναι τόσο τραγικά, αυτό όμως που πρέπει να αλλάξει είναι τα όπλα, τουλάχιστον +1 σε medium και +2 σε heavy

ps. Το mortar σταθερή αξία και πάλι βλέπω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...