Προς το περιεχόμενο

Tribes Ascend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

κάποια νουμπιά θα έκανες σίγουρα, δεν εξηγείται αλλιώς :P

κορυφαίο VGTG "I have your numbers, I have all of your numbers!!" :D

Όχι. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακούγονται πιο σιγά. Τουλάχιστον το δικό μου.

Ναι, πλάκα έχει το Psycho, ήταν fav πολλών από παλιά. Περιμένω να ακούσω και πολλούς Bioderms πάλι.

Δημοσ.

Καλα ε, double XP +booster +μονιμο 50% base XP που εχω απο το starter pack του steam μιλαμε για καθε νικη παιρνω περι τα 8-10κ XP. Επαιξα 1 ωρα περιπου και πηρα 40k XP! Αν εχετε καποια gold και μπορειτε να παρετε καποιο XP booster για το ΣΚ καντε το, αξιζει πολυ περισσοτερο τωρα απο καποιο daily deal.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι κανει αυτος εδω ρε??? Ενταξει προφανως και δεν μπορει να το κανει συνεχεια αλλα το παλικαρι φενεται οτι ειναι καμμενο περα για περα. Κινεζος ειναι?

Δημοσ.

Εγω παντως ασχολουμαι με το παιχνιδι ακομα. Παρατηρηση ειναι οτι το 85% ασχολειται με light/ medium κλασσεις οι οποιες ειτε εχουν overpowered auto-weapons (NJ5B-Silent pistol και αλλα) ειτε μπορουν να εχουν spec για καταστροφη απο εκρηκτικα οπλα οπως του soldier τα διπλα spinfusor (main και spare) και απλα αντι να περιμενει να κανουν reload με το quick draw perk αλλαζει οπλο και σου αμολαει 2 κανονικες spinfusor βολες στη μαπα. Ευτυχως οι fractal grenades στο τελευταιο patch εφαγαν γερο nerf οπως τις αξιζε αλλα φενεται να ειναι overnerf. Εγω κλασσικα Jugg που μολις αρχισα να μαθαινω να παιζω με X1 αλλα δεν το βλεπω να συμβαινει. Ανεκαθεν ημουν ο Rocket/Grenade launcher τυπος. Απο εποχες του Quake και Goldeneye με τετοια οπλα επαιζα και οπως ειναι φυσικο εχω τιτανιο μειωνεκτημα σε σχεση με τους υπολοιπους.

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Tribes: Ascend to Get "Single Purchase" Option

Well, this seems rather backwards. While many games are going from full-priced to free-to-play, Tribes: Ascend is going the opposite. Sort of. According to this post on the Hi-Rez forums, they're planning on implementing an option to simply buy every unlock from the start, rather then picking them up piecemeal. Not a bad plan. I'm all for more choices, myself.

This won't change anything for those who prefer to play for free, but for those with a little extra spending cash, the full unlock will be priced "in the ballpark of other PC multiplayer shooters." I'm not entirely sure where that ballpark is, considering games like Call of Duty: Black Ops 2 or Borderlands 2 can cost up to $60, whereas Counter-Strike: Global Offensive and other shooters land somewhere in the $15 range. If someone could go ahead and add up how much it would cost to buy every Tribes: Ascend item individually, that may give us a slightly better idea of what we're looking at.

As for those of you who already have the VIP package, you'll be getting a discount on the single purchase option. The package will likely be made available this Friday.
  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...