Προς το περιεχόμενο

Tribes Ascend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=cSqyJJpUBaA&feature=em-uploademail

πωπωπωπω, όνειρο ζω μη με ξυπνάτε!!

- Το Blitz φαίνεται πολύ promissing, για να δούμε. Βέβαια αν μπει η σημαία μέσα στο gen, θα γίνει της κακομοίρας :D. Χωρίς να είμαι pro, άλλα μια φορά που είχα τη σημαία και χώθηκα στον gen (Arx Novena) έκανα 30+ kills... είχε κολλήσει πάνω μου ένα πράμα :D

- Οι TCH ήταν που ήταν το απόλυτο ratatatata, τώρα μας βλέπω όλους engineers. Και όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ ΟΛΟΙ :D. Εγώ μια φορά θα τιμήσω σίγουρα το Repair Kit + EXR Turret, για το όπλο το σκέφτομαι... τώρα που το ξανασκέφτηκα, μάλλον θα το τιμήσω και αυτό :D

- Επίσης, πρόσφατα πήρα και το Plasma Cannon για Brute. Καλά, μιλάμε ΜΑΚΡΑΝ το πιο cool design + sound + reload animation για όπλο του παιχνιδιού, hands down. Και σαν όπλο αυτό καθ'εαυτό τρομερό, αν και BRT παίζω μόνο όταν βαριέμαι, JUG + DMB είναι το στοιχείο μου :)

- Επίσης δοκίμασα και το tweaked Fusion Mortar που έλεγε ο ikaruga και όντως... πρώτες εντυπώσεις θετικές. Είμαι ακόμη διχασμένος όμως με το MIRV.

- Και τέλος για DMB, ξαναδοκίμασα το Chain Cannon και όντως θερίζει... πιο αργό fire rate, άλλα θερίζει. Ειδικά για κάτι HO που σπαμμάρουν MIRVs/Mortars, είναι mortal!

Δημοσ.

Θανο βρεθηκαμε για 2 games χτες αλλα δεν ημουν στα καλα μου γιατι ημουν κομματια. Δεν ειχα σκοπο να παιξω αλλα επειδη ειδα το update ειπα απλα να δω τι παιζει. Φυσικα δεν μας χαλασε που κερδισαμε και στα 2 παιχνιδια.

Δημοσ.

Σήμερα ξεκίνησα και εγώ με τα tutorials μιας και ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα και μου φάνηκε πολύ ωραίο αλλά και λίγο δύσκολο...

Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν μπορείς να παίξεις αξιοπρεπώς χωρίς να δώσεις χρήματα ή αν πρέπει να πληρώνεις για να είσαι ανταγωνιστικός???

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να δωσεις τιποτα για να εισαι κατα 95% ανταγωνιστικος. Οσο παιζεις και ξεκλειδωνεις πραγματα (καποια ειναι παρα πολυ ακριβα σε XP και θα χρειαστει να δωσεις φραγκα για να τα αγορασεις αν τα θελεις) τοσο θα αυξανουν και οι επιλογες σου. Η πρωτη σου δουλεια εσενα ειναι να βρεις πρωτα μια απο τις 3 αρχικες κλασσεις για να ξεκινησεις να μαθαινεις το παιχνιδι.

Σαν ευκολια παιξιματος ο Soldier ειναι ο ευκολοτερος, ο infiltrator επομενος και δυσκολοτεροι στην εκμαθηση τους οι heavy τυποι με κορυφη τον Juggernaut απο αποψη δυσκολιας κυριως γιατι θα πρεπει να κανεις αψογη διαχειρηση της ενεργειας σου αν θελεις να καταφερεις τιποτα και φυσικα για να χρειαζεται ο αλλος χρονο για να σε φαει. Εννοειται οτι θα πρεπει να μαθεις να πετας βολες εν κινησει με ολες τις κλασσεις.

Δημοσ.

Ωραία, τότε θα αρχίσω να μπαίνω όταν έχω χρόνο :-)

Zizu007 είναι το nick μου αν θέλετε να με κάνετε add να μπαίνουμε μαζί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...