Προς το περιεχόμενο

Tribes Ascend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευκολος τροπος για να περασετε το starter pack του steam στο κυριως παιχνιδι αν δεν το εχετε σε steam. Απλα ανοιγετε το παραθυρο του παιχνιδιου πριν ξεκινησετε, πανω δεξια στον πινακα εχει κατι γραναζια, τα πατατε και γραφετε στη γραμμη εργαλειων "-steam" μαζι με τα quotes και ειστε ετοιμοι.

Οσον αφορα το ιδιο το παιχνιδι μπορω να πω οτι παει καλα αν και οσοι το παιζουν γενικα ειναι παρα πολυ καλοι παικτες. Εκνευριστικο που το ping που εχουν αυτοι δεν προκειται να το εχουμε ποτε εμεις (μιλαμε για κατι ping της ταξης των 8-14 τωρα). Εννοειται πως μενω σαν jugg καθως εχω εφεση στο να ριχνω mortars και γενικα grenades εκει που χρειαζεται. Λατρευω το MIRV launcher, σιγουρα πολυ καλυτερο για τη δουλεια του Jugg απο το fusion mortar. Το Deluxe fusion mortar ειναι -πολυ- καλυτερο του απλου και ειναι ανταξιο ξαδερφακι του MIRV. Τωρα θελω να ξεκλειδωσω το spinfusor deluxe για να ξεφορτωθω το MKD μιας και ειναι υπερβολικα αδυναμο.

Με λιγα λογια

- MIRV το καλυτερο για base destruction και harass. Eξαιρετικα long range και μπορεις να βομβαρδισεις ακομα και υπερυψωμενα turrets και στοχους αν προλαβει και σκασει στον αερα σε μικρα clusters το projectile. 100% αχρηστο για close-mid range μαχη. Αποκλειστικα για long-super long range.

- Fusion Mortar Deluxe ειδικο στο να σπαει τα μουτρα των οχηματων και μη-υπερυψωμενων στοχων. Οτι ποιο δυνατο υπαρχει στο παιχνιδι μιας και μια 1 μονο βολη κατεβαζει ανετα soldier class. Δεν μιλαμε για 3200+ damage που κανει σε armored στοχους. Περιπου 20% γρηγοροτερο βλημα απο το MIRV και απλο fusion mortar που του δινει και εξτρα αποσταση.

Κριμα που ειμαι μονιμος στοχος των απανταχου duelists που μου σπανε τα μουτρα καθε φορα.

Δημοσ.

100% αχρηστο για close-mid range μαχη. Αποκλειστικα για long-super long range.

Και εγώ πως κάνω κάτι 30+ Kills μέσα στους Gens? :)

Η όλη τέχνη σε close/mid είναι να προβλέπεις που θα προσγειωθεί ο αντίπαλος και βέβαια αμέσως με το που φύγει το projectile γυρνάς σε Fusor και τον αναγκάζεις να μείνει στο "death lock".

Για HO σε ανοιχτούς χώρους θέλεις αποκλειστικά X1.

Τέλος το Fusor Deluxe μην το πάρεις, stick with MKD.

Κάνε με add να παίξουμε καμιά φορά μαζί: Athanasios2104

Δημοσ.

Μεσα στα gen rooms φιλε το Mortar deluxe ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το MIRV. Αν κανεις 30+ kills με το MIRV τοτε θα κανεις ακομα περισσοτερα με το mortar deluxe. Δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο απο το να κανεις 1 hit kill καποια medium class. Την "τεχνη" την γνωριζω, στην εκτελεση κολλαει το σιδερο ομως καθως ολοι παιζουν με μικρο ping και εγω τυπικα παιζω με 150+. Οπως καταλαβαινεις μου ειναι αδυνατον να παιξω το παιχνιδι των duelists. Γενικα μενω στον στοχο μου, base destroy και base repair/ upgrade με τα λεφτα που βγαζω.

Μην ξανακουσω για Χ1. Ολοι φωναζουν οτι ειναι OP οπλο αλλα εγω με το δικο μου ping εχω αλλη γνωμη. Επισης ακομα και καλο ping να ειχα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα οπλο το οποιο βασιζεται στο ποσο γρηγορα χερια εχεις να ειναι και overpowered. Χωρις πλακα δεν μπορω να σταυρωσω Hit, ποσο μαλλον kill με το συγκεκριμενο. Για το MKD φιλε Θανο θα το αλλαξω, για spinfusor ειναι τραγικο το damage που κανει. 710 σε direct hit και 400-600 σε splash ειναι χαλια μαυρα. Προτιμω το deluxe που κανει 850 damage και 550-750 σε splash.

Δημοσ.

Σε εκανα add επι ευκαιρια. Παντως λιγο γυρω γυρω δοκιμες που εκανα με το MIRV πρεπει οπως και δηποτε να εχεις support για να το χρησιμοποιησεις. Δεν γινετε να εχεις defenders 1-2 medium classes και καμποσους light classes και να περιμενεις να βομβαρδισεις με την υσηχια σου. Γι αυτο και επιλεγω μονιμα το mortar deluxe. Σπανιζει που σπανιζει να πετυχεις βολη με οποιοδηποτε απο τα artilery οπλα, τουλαχιστον ας μετραει οταν και οποτε συμβαινει.

Δημοσ.

θα το αρχισω και εγω φαίνεται ενδιαφέρον και μου τεριάζει πολυ (θελω fast paced fps σαν το Unreal).

Γινεται να αγοράσω το starter pack αλλα να μην χρησιμοποιώ steam?

Δημοσ.

θα το αρχισω και εγω φαίνεται ενδιαφέρον και μου τεριάζει πολυ (θελω fast paced fps σαν το Unreal).

Γινεται να αγοράσω το starter pack αλλα να μην χρησιμοποιώ steam?

νομίζω ναι, κατευθείαν από το site της HiRez

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω Brute (έχω 4700 gold και ακόμη αχρησιμοποίητο το 30d Booster :D)... δεν βλέπω το λόγο ύπαρξής του, τις ίδιες δουλειές κάνω με JUG/DMB και καλύτερα. Η Fractal grenade είναι ουάου, δεν λέω, άλλα τίποτα παραπάνω...

τέσπα, θα το παίξω λίγες μέρες για αλλαγή και μετά back to the basics :)

Δημοσ.

Χρειαζομαστε τουλαχιστον εναν brute ανα ομαδα για να αναλαμβανει τα ιπταμενα οχηματα και τους μπασταρδοπετουμενους που αρνουνται να αγγιξουν εδαφος.

Δημοσ.

Χρειαζομαστε τουλαχιστον εναν brute ανα ομαδα για να αναλαμβανει τα ιπταμενα οχηματα...

μήπως εννοείς DMB με Rocket Launcher;

Δημοσ.

Α ναι εχεις δικιο, doombringer ειναι αυτος που εχει το lock on R.launcer. Πραγματι η ποιο "αχρηστη" κλασση ειναι ο brute. Παρα αυτα οι σκυλες οι fractal grenades ειναι χαλαρα overpowered.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...