Athanasios2104 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 χεχε, που τους πετυχαίνεις ρε θηρίο, εγώ προς το παρόν μόνο έναν πέτυχα
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Παιζω λιγο σχετικα αργα μετα τη δουλεια. Κατα τις 2-3 ή ωρα τη νυχτα και συνηθως παιζω 2-4 παιχνιδια αναλογα τη διαρκεια. Ε λοιπον χτες βραδυ επαιξα μονο 2. Το δευτερο με εκνευρισε σε απιστευτο βαθμο. Μπηκα να διαβασω για το plasma gun τροπους αντιμετωπισης....και βρηκα...και ειναι 2. 1. Μην πετας με το jet pack οταν αντιμετωπιζεις τυπο με plasma gun (mega fail γενικα). 2. Κρατα μακρινη αποσταση (αμα εισαι light armor κρατας αποσταση αλλιως you die). Και στις 2 περιπτωσεις το οπλο ειναι overpower. Ακομα και μονο το πρωτο να ισχυε θα ηταν UBER αλλα τωρα το κανει πολυ ξεφευγε το οπλο. Λυσεις που προτειναν για το οπλο ειναι να χαμηλωσουν το hit box του κατα 70% και να μειωσουν την ταχυτητα ρυπης κατα 30% οπως και την ταχυτητα του projectile κατα 20-30%. Το damage (επιπεδα light spinfusor) μπορει να παραμεινει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Μην πετας με το jet pack οταν αντιμετωπιζεις τυπο με plasma gun (mega fail γενικα). Αυτό στέκει και με τύπους που χρησιμοποιούν πολυβόλα. To hitbox σίγουρα πρέπει να μειωθεί, όπως και η ταχυβολία του.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Τα πολυβολα ομως εχουν περιορισμενο clip magazine και το reload time που εχουν ειναι αρκετο για να τον κανω να χασει τον στοχο του (ναι ακομα και σαν jugg). Το μπασταρδο το plasma gun ομως εχει τοσο γραμμικο ρυθμο ταχυτητας που δεν γινεται μετα απο 2-3 βολες να μην βρισκεις στοχο συνεχεια. Εννοειται light armor χαρακτηρες με καποιο SMG να τα πηγαινουν πολυ καλα εναντια σε plasma gun για ευνοητους λογους. Δεν γινεται ομως ολοι να το παρουμε αλλιως και να παιζουμε μονο light class χαρακτηρες μονο και μονο για ενα σκατοοπλο του κερατα. Το nerf σιγουρα ερχεται αλλα μεχρι τοτε θα απεχω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δεν αλλάζω το spinfusor μου.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Ουτε και εγω το mortar μου γι αυτο και θα απεχω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Εγώ δεν απέχω και είμαι πιο ευάλωτος στόχος. Αλλά το παλεύω. (επίσης "I have a shotgun" ) Εκτός αν είναι plasma, οπότε την κότα ή surprise attack με 2ο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2012 Tribes Ascend Version 1.0.942.1 Published 04/26/2012 09:39 AM | Updated 04/27/2012 08:13 AM Tribes: Ascend Version 1.0942.1 is scheduled to be released on Friday, April 27. The servers will be down for several hours while the update is applied. Weapon/Balance Items •Increased damage on Brute’s Heavy Spinfusor by roughly 7%. •Modified the Pathfinder's Light Assault Rifle so that it has an increased projectile speed and fall-off begins at a greater distance (buffed). Projectile speed now matches that of the Soldier’s Assault Rifle. •Reduced the collision size of Raider’s Plasma Gun projectile by roughly 40%. The weapon’s damage and rate of fire remain the same. Bug Fixes •Fixed an issue that impacted the ability of the Shrike to fly vertically. •Fixed an issue in which the First Win of the Day bonus was not being awarded in some scenarios. •Fixed an issue that would prevent a player from deploying deployables. •Recently earned badges are now shown correctly on the profile page. •Several bug fixes and cleanups on the menu UI.
Millennium Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Tribes: Ascend has over 800K registered accounts
FarCry Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Δημοσ. 28 Απριλίου 2012 Και όχι μόνο: Reduced the collision size of Raider’s Plasma Gun projectile by roughly 40%. The weapon’s damage and rate of fire remain the same. 40% ? ελεοςςςςςςςς
mchls Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 Δημοσ. 29 Απριλίου 2012 The diary of a murderous skier: My first two weeks with Tribes: Ascend
mchls Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Tribes: Ascend Beta Stats – More than 500K users participated, almost 3 million flags captured
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δοκιμασα και παλι το παιχνιδι και μετα το patch. Σιγουρα καλυτερα αλλα ακομα OP το plasma gun. Σιγουρα ο "γαμεας" των heavy armor σαν και του λογου μου. Χρειαζεται και αλλο nerf. Μικροτερο range και χαμηλοτερο travel distance της καθε βολης. Ο raider ειναι χαρακτηρας που μπορει πολυ ευκολα να ταξιδεψει αποστασεις πολυ γρηγορα τοσο με skiing οσο και με τα jetpacks οποτε δεν υπαρχει δικαιολογια για το συγκεκριμενο οπλο. Για μακρινες αποστασεις εχει ηδη το rifle του, το plasma gun μπορει ανετα να αποτελεσει το close combat οπλο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα