Προς το περιεχόμενο

Tribes Ascend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε μα αυτό λέμε ρε μάστορα, όταν γίνεται party στον gen (o/d) τότε βγαίνεις jug και αρχίζεις επιχείριση σκούπα, μετά γύρνα το πάλι σε sld, rdr ή κάτι που να το νιώθεις καλύτερα έξω

• Απαντ. 270
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ε μα αυτό λέμε ρε μάστορα, όταν γίνεται party στον gen (o/d) τότε βγαίνεις jug και αρχίζεις επιχείριση σκούπα, μετά γύρνα το πάλι σε sld, rdr ή κάτι που να το νιώθεις καλύτερα έξω

Δεν ειναι εφικτο σαν jugg αυτο. Ο jugg χρειαζεται προετοιμασια για να κανει αυτο που κανει καλυτερα. Δεν μπορει να αλλαξει ρολο on the fly οπως μπορει ενας soldier ας πουμε. Δεν μπορει γιατι ειναι σουπερ αργος και το energy του ισα που φτανει για να το managάρεις καπως για να μην τρως grenade shots απο τους soldiers σαν μαλ@κας.

Και φυσικα δεν βοηθαει που ειμαι μεγα πρωτος στοχος γιατι ειναι ευκολος στοχος και παρα τα 2600 HP μου σε κλειστο χωρο καποιος καλος με καποιο SMG θα με θερισει.

Δημοσ.

Ποιος γελοιος σκεφτηκε να βαλει το plasma gun στο παιχνιδι? Μιλαμε για ΤΟ overpowered οπλο... Ειναι σαν mini spinfusor με ταχυτητα ρυπης αυτοματης καραμπινας. Αντε γεια λεμε.

• Moderators
Δημοσ.

Και όχι μόνο:

plasmagun.gif

Μάλλον κάποιος της DICE το τέσταρε.

Κατά τ'άλλα, το plasma gun υπήρχε και στο 1 και στο 2, αλλά πιο μικρή ταχυβολία αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα μικρότερο hitbox, αλλά είχε power και στο 2 πέρναγε τα shields.

Δημοσ.

Καλα Ghost ξενερωσα τη ζωη μου λεμε. Επαιξα 6 αγωνες πριν λιγο και ηταν συνεχεια ενας στην αντιπαλη ομαδα (νιμιζω usefulidiot ηταν το ονομα του) ο οποιος ουτε λιγο ουτε πολυ ειχε καμια 40(!!!) kills παραπανω απο αλλους γαματους του παιχνιδιου. Το νορμαλ για εναν γαματο duelist ως τωρα που εχω δει ειναι καμια 20 kills ανα αγωνα με 5-10 assist. Ε λοιπον αυτος ο τυπος δεν ειχε ποτε κατω απο 60 kills με καμια 20 assist ανα αγωνα.

Τι να σε λεω για το συγκεκριμενο οπολο, με τρωει και τα 2.5κ hp μου πριν προλαβω να ριξω τριτη ριπη με το grenade launcer μου. Τα 500-600άρια damage πανε και ερχονται. Nerf, nerf και παλι nerf. Τι SMG και μαλακιες, say hello to my little friend φαση το plasma gun.

Δημοσ.

Εχω ξεκινησει το παιχνιδι και ειναι γαματο... αλλα μερικα πραγματα θελουν nerf :S.εχω φτιαξει και ενα μικρο gameplay στο καναλι μου :P.

Δημοσ.

Ενταξει νομιζω πως η διασκεδαση μου επισημα καταστραφηκε. 1 αγωνας capture the flag, 6 ατομα απο την αντιπαλη ομαδα με plasma guns, 8 λεπτα αγωνας, 12 deaths, 1 kill και 1 assist... Εννοειται χασαμε. Δεν μπορω να ασχοληθω παραπανω με το παιχνιδι υπο αυτες τις συνθηκες οποτε το σταματαω εδω και βλεπουμε σε επομενο(α) balance patches για το τι θα γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...