john2gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Βλέπω ήδη κάποια αγοράκια και κοριτσάκια που κάνουν σαν τρελά για το νέο Tribes Hi-Rez Studios announces Tribes: Ascend + Debut Trailer We know that lots of people were waiting patiently for a new Tribes game. Hi-Rez Studios released an announcement trailer for Tribes: Ascend, proclaiming the return of the sci-fi, online multi-player shooter franchise Tribes. The Tribes collection of games have been played by well over 1 million people. Tribes: Ascend, developed using the Unreal 3 engine, is being positioned as the multi-player successor to the much lauded Tribes 2 and a re-introduction of the franchise to the gaming world. Hi-Rez Studios acquired Tribes in October, 2010 and revealed plans to develop a massive scale, persistent world shooter called Tribes Universe. Today’s announcement confirms that long-term franchise strategy, but Hi-Rez has chosen to first deliver the single-purchase, digital download Tribes: Ascend this calendar year. “Before Halo, before Modern Warfare, and before Battlefield, there was Tribes.”, says Todd Harris, Hi-Rez Studios COO. “Tribes fans appreciate the game’s essence - athletic FPS combat combined with teamwork and strategy. As we began development of Tribes Universe, we focused first on capturing that essence – refining and modernizing iconic elements like jetpacks, skiing, and vehicles. We’ve had tremendous fun play-testing and realized the potential of a multiplayer focused title ahead of Tribes Universe. The community has been waiting for a multi-player shooter that is the modern successor to T2. Tribes: Ascend is that game.” Tribes: Ascend is targeted for release in late 2011 as a digital download on Windows PC and the Xbox 360. Additional platforms are currently under consideration as well.
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Τι γίνεται ρε σεις, όλους τους έπιασε οίστρος να βγάλουν τις παιχνιδάρες εν μέσω οικονομικής κρίσης;; Και τι είναι αυτό με τις συνέχειες παλιών -σταματημένων επί δεκαετίες- ονομάτων, βλέπε StarCraft, MW:Reboot κτλ; Δηλαδή, από τη μια BF3, από την άλλη Tribes, ε, επιβεβαιώστε και το καταραμένο MW:Reboot ότι ξεπέρασε τα νομικά προβλήματα και τέλος, τι μεταπτυχιακά και πράσινα άλογα, το 2011-2012 είμαστε κλεισμένοι Για το Tribes έχω να πω, αν και ποτέ δεν έπαιξα τα full games (56k at that time γαρ...), ότι θυμάμαι το demo του Tribes 1 σαν να το παίζω τώρα. Ήτανε 90MB και μου είχε πάρει ~11 ώρες να το κατεβάσω, άλλα όντως περιέργως έπαιζα online με 0 lag. Δηλαδή σε σχέση με το netcode του BF, νομίζω ότι το Tribes ήταν χρόνια μπροστά. Πάντως ακόμη θυμάμαι να παίρνω το speeder και να σνιπεριάζω κόσμο από το χιλιόμετρο Βέβαια οι τύποι με μπέρδεψαν λίγο, πρώτα μιλάνε για MMOFPS με συνδρομή και τώρα το γυρνάνε στην κλασσική συνταγή του FPS με (dedicated?) servers συγκεκριμένου αριθμού παιχτών;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 (επεξεργασμένο) Tribes 2 > all. Αν το πάνε όπως το Tribes: Vengeance, καλά κρασιά. Btw, δεν έπρεπε να λέει το "our flag is secure", αλλά το "Ι need an APC pickup!". (όσοι είχαν παίξει Starsiege:Tribes ξέρουν. Athanasios, Starsiege:Tribes και Tribes 2 ήταν πράγματι μπροστά από την εποχή τους. Είχα λιώσει πολλές ώρες πάνω τους. Shameless self-advertising από το blog που έχω να κάνω update πολύ καιρό - Video Games Nostalgia: Tribes 2 Και πάλι νομίζω δεν είχα γράψει όλα τα features του παιχνιδιού. Απλά είχε... τα πάντα σχεδόν. (και όταν κυκλοφόρησε και πολλά bugs, αλλα ok ) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2011 από GhostRiderLSOV
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 First Tribes: Ascend art released, more images still held hostage Not much, αλλά γενικά μου αρέσουν τα νέα designs.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Είχα συνηθίσει το κάθετο jetpack animation από τα 3 πρώτα Tribes. Τώρα το να κάνει jetpack "ξαπλωτά" μου φαίνεται λίγο περίεργο. Ωραία τα trails και ο φωτισμός. Επίσης, SPINFUSOR! (Tribes game χωρίς αυτό δεν γίνεται. )
Athanasios2104 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Heavy confirmed (λες και υπήρχε περίπτωση να μην υπήρχε) και τα υπόλοιπα μαζεμένα:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 ... H Heavy είναι σαν τροχόσπιτο. Αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο θα έχουν το mortar launcher αυτή τη φορά.
Athanasios2104 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ούτε για το tribes έδειξαν τπτ στην e3? υποτίθεται ίδια περίοδο με bf3 βγαίνει...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Όχι, στο Facebook group έγραψαν ότι προς το τέλος του Ιούνη θα έχουμε gameplay video.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=oevWde_F-yU&hd=1 :D
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! καλά, αν έβγαινε και κανένα MechWarrior τον ίδιο καιρό, θα είχα ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα με το μεταπτυχιακό και τι είναι αυτό το "FREE TO PLAY" που πήρε το μάτι μου ωρέ;;; *************** edit: Μετά το πρώτο σοκ & δέος επεισόδιο, μερικά σχόλια: 1) Πολύ όμορφα τα όπλα, μ'αρέσει ειδικά που οι σφαίρες αναγράφονται πάνω τους και όχι στο hud. 2) Θέλω το SNIPER + καμπέρωμα στο άπειρο + προσωπικό jet διαφυγής (το μόνο παιχνίδι που μου άρεσε το καμπέρωμα)! 3) Τα γραφικά αποδεκτά κατ'εμέ, άλλωστε το tribes ήταν ανέκαθεν gameplay. 4) E τον νουμπά στο τέλος, πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Το Free to play είναι που με ανησυχεί, λόγω microtransactions και να μην έχουμε ένα full game αν δεν τα σκάσουμε. :/ Κατά τ'άλλα μοιάζει αρκετά Tribes 2 (laser rifle, spinfusor, Wildcat, Beowulf, Shrike, HPC), αλλά και πιο modern FPS (πολύ μεγάλο velocity οι σφαίρες φαίνεται, reload στα όπλα).
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Tribes: Ascend -- Taking the League of Legends Approach Naturally, there are some differences, though. Instead of buying champions, Tribes players will be buying loadouts. A loadout determines the characteristics of your character in battle -- specifically, their armor type (light, medium or heavy) which also affects movement (heavy units move slowly, light very quicky), the two weapons they will be carrying, the type of explosive they will wield, and what their pack (which can change the dynamic of a character) does. Αυτό ακριβώς φοβόμουν. Στα παλιά Tribes είχες όλες τις πανοπλίες και όλα τα όπλα. Δεν αγόραζες νέα πράγματα. Και τι, εδώ θα έχει standard loadouts και αν θέλουμε άλλο combo, give $$$? Παλιά διαλέγαμε όποιο όπλο θέλαμε και κάναμε πολλά ξεχωριστά loadouts ανάλογα με την περίσταση. Επίσης 3 όπλα είχε το light armour, 4 medium 5 heavy...
Athanasios2104 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 το διάβασα χθες στις ~4 άλλα δεν έκανα το ποστ... όντως, δεν ξέρω τι παίζει, ίσως πιάσει ίσως όχι. Το να δώσεις πάντως 30 ευρώ (πχ) για 2 light/2 medium/2 heavy δεν είναι πολλά, ή αν ξέρεις ότι παίζεις κυρίως άμυνα να δώσεις 30 για 6 heavy loadouts. Βάλε και τα "preset" που θα έχεις από την αρχή του release, κάτι γίνεται. από την άλλη, όπως λέει και ο reviewer, εδώ μιλάμε για FPS. Τόσα χρόνια με COD, BF, Crysis και γενικά ΟΛΑ τα FPS (ακόμη και τa Tribes) τα έχεις όλα στη διάθεσή σου και φτιάχνεσαι όπως θέλεις. Έχεις κάτι περιορισμούς του τύπου στα όπλα/attachments ανάλογα της κλάσσης/όπλου, άλλα ως εκεί. Πιο λόγικο θα μου φαινόταν να πληρώνω για τα όπλα/explosives/upgrades κτλ, παρά για ολόκληρα "loadouts" Η κατάσταση μου μυρίζει spin-off για ~1 χρόνο (άντε 2), μέχρι το MMOFPS Tribes... ***************** edit: και ένα καινούργιο: Tribes: Ascend: The Basics τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο ότι τα οχήματα θα αγοράζονται ingame όπως το Section 8...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα