Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα BMW ενσωματωμένο gps στην κονσόλα

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

εχω ενα BMW 318 '05 με ενσωματωμένο gps στην κονσόλα .. το είχα παρκαρισμένο για αρκετό καιρό σε κρύο περιβάλλον και σήμερα όταν το έβαλα μπροστά , το gps δεν εβρισκε δορυφόρο ... έβαζα διευθυνση και το βέλος που δείχνει το βορρά περιστρεφόταν συνέχεια , όπως επίσης και το βέλος της πορείας σαν να έκανε σβούρες το αμαξι...

έβγαλα το dvd , το φύσιξα κ το ξανα έβαλα ... ανοιγόκλεισα τη μηχανή αλλα τα έχει παίξει ...

Πως κάνω reset ???

ευχαριστώ

Δημοσ.

Στο Ε46 πρέπει να βγάλεις ή μπαταρία ή κάποια ασφάλεια για να διακοπει το ρεύμα.

Στο Ε90,Ε91 αν έχεις navi pro. πατάς τα 2 κουμπιά εξαγωγής που βγάζουν το cd και dvd, και το κουμπί της έντασης ταυτόχρονα.

Αν έχεις μόνο 1 dvd πατάς το κουμπί εξαγωγής dvd και το κουμπί έντασης.

Δημοσ.

Στο Ε46 πρέπει να βγάλεις ή μπαταρία ή κάποια ασφάλεια για να διακοπει το ρεύμα.

Στο Ε90,Ε91 αν έχεις navi pro. πατάς τα 2 κουμπιά εξαγωγής που βγάζουν το cd και dvd, και το κουμπί της έντασης ταυτόχρονα.

Αν έχεις μόνο 1 dvd πατάς το κουμπί εξαγωγής dvd και το κουμπί έντασης.

http://www.europeantransmissions.com/Bulletin/DTC.BMW/BMW%20SRI%20Manual%20Reset%202001.pdf

E46 εχω ... αυτό που βρήκα μ κάνει?

Δημοσ.

θα ταν προτιμοτερο να ρωτησεις σε ενα bmw club forum παρα εδω.αν και ενα τηλ αυριο σε αντ/πεια θα σου λυσει το προβλημα

Δημοσ.

μίλησα με κάποιον .. μου πρότεινε σε 1η φαση να βγάλω το dvd με το χαρτη κ μετα να βγάλω την ασφάλεια του navi για 5 λεπτα και λογικα αφου δεν θα πηγαινει ρεύμα , θα κανει ρεσέτ .. ..

thnx for reading :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...