tarantules Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Βρίσκω μια διαφορά στην ταχύτητα κατεβάσματος ως free user σε rapidshare και σε fileserve μεταξύ Firefox 3.6 και Internet Explorer 8. Ενώ στον ΙΕ 8 η ταχύτητα περιορίζεται στα 170ΚΒ/sec περίπου, στον Firefox ποιάνει από 250 έως και 340KB/sec και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Μήπως είναι θέμα διαχείρησης των πόρων του κάθε browser;
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Βρίσκω μια διαφορά στην ταχύτητα κατεβάσματος ως free user σε rapidshare και σε fileserve μεταξύ Firefox 3.6 και Internet Explorer 8. Ενώ στον ΙΕ 8 η ταχύτητα περιορίζεται στα 170ΚΒ/sec περίπου, στον Firefox ποιάνει από 250 έως και 340KB/sec και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό λόγο. Το έχει παρατηρήσει κανείς; Μήπως είναι θέμα διαχείρησης των πόρων του κάθε browser; Δεν έχεις ακούσει ότι ο firefox είναι πιο γρήγορος και πιο ασφαλής;
salliara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 παιδια με το cryptload τι παιζει? εχω την εντυπωση οτι πιανουν την μεγιστη ταχυτητα που μπορουν. ισχυει?
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 παιδια με το cryptload τι παιζει? εχω την εντυπωση οτι πιανουν την μεγιστη ταχυτητα που μπορουν. ισχυει? Δεν ξέρω καν τι είναι...
salliara Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 προγραμματακι που φορτωνεις τα λινκς εκει κι αυτο κατεβαζει μονο του χωρις να πατας τπτ. μετα απο λιγο καιρο μαθαινει και τα captcha το τσακαλι (του megaupload τουλαχιστον τα εμαθε). απο ταχυτητα εχω παρατηρησει παντως οτι το παει οσο μπορει
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 προγραμματακι που φορτωνεις τα λινκς εκει κι αυτο κατεβαζει μονο του χωρις να πατας τπτ. μετα απο λιγο καιρο μαθαινει και τα captcha το τσακαλι (του megaupload τουλαχιστον τα εμαθε). απο ταχυτητα εχω παρατηρησει παντως οτι το παει οσο μπορει Δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.