Προς το περιεχόμενο

Championship Manager παλια γενιας(01/02) ή Football manager 2011;

NikosFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι της σειράς Championship Manager εως και την σειρα 01/02 την ειχαν αγαπησει, μετεπειτα ηρθε η καθοδος ( αναφέρομαι και στην σειρα foοtball manager) και πoλλοι επαψαν να ασχολουνται!

Εγω παντος δεν την θεορω το ιδιο εθιστικη. Παραδειγμα η απεικονιση του αγωνα σε 3d, νομιζω χανει λιγο σε ρεαλισμο!

Μετα οι πολλες λεπτομερειες που εχει, μπορει να δινουν περισσοτερο ρεαλισμο, ομως κουραζουν!

Ακομη και τα χρωματα και τα μικρα γραμματακια κουραζουν και αυτα εαν παιζεις πολλες ωρες!

Το σιγουρο ειναι ενα, οτι ο στο συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου, παιζει μονο του το Football manager!

Θα ηθελα και την δικη σας αποψη!

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ απόλυτα. Για εμένα βασικό πρόβλημα το νεότερων εκδόσεων αποτελεί η σχεδίαση των menu του παιχνιδιου, την οποία δε θεωρώ καθόλου εύχρηστη. Προσπάθησαν να βάλουν περισσότερα πράγματα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν χειρότερο. Το μόνο Fm που κατάφερα να συνηθίσω μετά απο καιρό είναι αυτό του 2007. Αλλά ποιός ξεχνάει τα θρυλικά cm στην αρχή της περασμένης δεκαετίας και κυρίως αυτά που αντί για 2d έδειχναν με προτάσεις την εξέλιξη του αγώνα...; :rolleyes:

Δημοσ.

Αλλά ποιός ξεχνάει τα θρυλικά cm στην αρχή της περασμένης δεκαετίας και κυρίως αυτά που αντί για 2d έδειχναν με προτάσεις την εξέλιξη του αγώνα...; :rolleyes:

Το πρωτο cm που ειχα παρει ηταν του 96/97 και ειχε και speaker για τον αγωνα! Ηταν μια ευχαριστη νοτα για την σειρα!

Δημοσ.

Ακομα δεν εχω αγγιξει το FM2011... σκοπευω συντομα, μιας και βγηκε και το νεο patch με τις μεταγραφες του Γεναρη...

Το cm01/02 ισως ηταν το απολυτο manager παιχνιδι κατα τη γνωμη μου... εκει γινοταν πραγματικη σφαγη για πρωταθλημα, παιχτες κτλ κτλ... ενω πχ το fm2010 μου φανηκε ευκολο... και μη ρεαλιστικο, οπως κι ολα τα fm...

Παλια θυμαμαι δινανε λεφτα οι ομαδες να παρουν παιχτες... τωρα δε δινει καμια... πχ στο fm2010 εδωσα 90 εκ, ευρω και πηρα τον fabregas απο την Arsenal και πηγε κι εδωσε 2 εκ ευρω και πηρε κατι παιχτες απο την Championship και πατωσε την επομενη χρονια... αυτο το φαινομενο στο cm01/02 απλα δεν υπηρχε και παρεμεναν ολες οι ομαδες στο ιδιο επιπεδο και οι μικρες γινοντουσαν καλυτερες.

Εκτος βεβαια αν το εχουν σχεδιασει, ετσι ωστε καθε παιχτης να παιζει μονο 2-3 seasons και μετα να ξεκιναει αλλο παιχνιδι... ελπιζω στο fm2011 να μη συμβαινει αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...