NIKOsVAIO Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Καλησπερα σε ολους, πως σας φαινετε αυτο το νεο smartphone Sony Ericsson Xperia arc που θα κυκλοφορησει οπου να 'ναι?Θα αξιζει οσο λενε?Επισης διαβασα οτι η τιμη του στη χωρα μας εκτιμαται γυρω στα 550€.Ποσο πιστευετε να ειναι η χαμηλοτερη τιμη του σε καποιο ηλ.καταστημα (ακομα και σε εξωτερικο)
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Galaxy S2 να πάρεις αν είναι να ανέβεις στα 550€.
vasilisga Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 αφου θα περιμενεις που θα περιμενεις, οταν κυκλοφορησουν θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη δεν μπορουμε να ξερουμε ποιο θα εχει την χαμηλοτερη τιμη οποτε περιμενεις, βγαινουν τα κινητα αυτης της γενιας, περιμενεις να υπαρχει σχετικη διαθεσιμοτητα ωστε να κατασταλαξουν και οι τιμες και αποφασιζεις μετα
NIKOsVAIO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 αφου θα περιμενεις που θα περιμενεις, οταν κυκλοφορησουν θα εχουμε ολοκληρωμενη αποψη δεν μπορουμε να ξερουμε ποιο θα εχει την χαμηλοτερη τιμη οποτε περιμενεις, βγαινουν τα κινητα αυτης της γενιας, περιμενεις να υπαρχει σχετικη διαθεσιμοτητα ωστε να κατασταλαξουν και οι τιμες και αποφασιζεις μετα ω Υποθετω ναι..Απλα ρωτησα ,μηπως γνωριζε κανεις τιποτα περισσοτερο.Ευχαριστω παντως! Galaxy S2 να πάρεις αν είναι να ανέβεις στα 550€. Δεν εχω σκοπο να διαθεσω και τοσα πολλα.Θα περιμενω λιγο να πεσουν και θα το παρω απο κανα ηλ.καταστημα (μαλλον εξωτερικο αν ειναι καλυτερη τιμη)
oldnew Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Όταν ανακοινώθηκε το προσεξα και εγω γιατι είναι πολυ όμορφο (για τα δικα μου γούστα), αλλα για 550€, αν βγει τόσο, δεν θα το έπαιρνα με τίποτα. Καταρχήν είναι μονοπυρινο. Το Lg optimus x2 που είναι 2πυρινο κάνει 500€. Επισης είναι κατα πολυ χειρότερο απο το galaxy s2, σε όλα τα επίπεδα. Με εξαιρεση ισως την κάμερα που παραδοσιακά τα Sony υπερεχουν. Και αυτο δεν είναι βέβαιο και μονο για φωτογραφία και όχι βίντεο, καθώς τα 2πυρινα βγάζουν καλύτερο βίντεο συνήθως. Τι μένει; Ένα όμορφο design και τίποτα άλλο. (Και ειμαι και Sony fun γενικά).
NIKOsVAIO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Όταν ανακοινώθηκε το προσεξα και εγω γιατι είναι πολυ όμορφο (για τα δικα μου γούστα), αλλα για 550€, αν βγει τόσο, δεν θα το έπαιρνα με τίποτα. Καταρχήν είναι μονοπυρινο. Το Lg optimus x2 που είναι 2πυρινο κάνει 500€. Επισης είναι κατα πολυ χειρότερο απο το galaxy s2, σε όλα τα επίπεδα. Με εξαιρεση ισως την κάμερα που παραδοσιακά τα Sony υπερεχουν. Και αυτο δεν είναι βέβαιο και μονο για φωτογραφία και όχι βίντεο, καθώς τα 2πυρινα βγάζουν καλύτερο βίντεο συνήθως. Τι μένει; Ένα όμορφο design και τίποτα άλλο. (Και ειμαι και Sony fun γενικά). Αν κι εγω ειμαι sony fun η αληθεια ειναι πως εχεις δικιο.Παρ'ολα αυτα, ρε παιδια θα τρελαθουμε???Οταν ειδα τα χαρακτηριστικα του arc εντυπωσιαστικα.Φαινεται πολυ δυνατο(1 Ghz και 512 ram για κινητο ειναι υπεραρκετο νομιζω).Και ξαφνικα μου προτεινε ο nikoskon απο πανω το galaxy s2 και εκει ηταν που τρελαθηκα! 2πυρινος επεξεργαστης και 1Gb ram!???!?Δηλαδη σε λιγο τα laptop θα ειναι αχρηστα! Το galaxy s2 ποτε θα κυκλοφορησει και σε τι τιμη θα παιζει?
vasilisga Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 το gs2 αναμενεται γυρω στον Μαη με τιμη γυρω στα 600 ευρω
oldnew Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Πάντως παιδιά, σε όλα τα σχετικά τοπικ όλοι γράφετε ότι τα 2πυρινα είναι περίπου άχρηστα. Στην υπάρχον έκδοση android, δεν είναι τελείως ψέμα αυτο, αφού αξιοποιεί ελάχιστα το 2ο πύρινα , αλλα δεν είναι και έτσι. Άμα δείτε κάτι βίντεο στο utube πως ανοίγει μια σελίδα Ίντερνετ σε ένα 2πυρινο, και πως σε ένα 1πυρινο, θα αλαξετε γνώμη 500%. Και δεν είναι το μονο τωρινό συν , και σε μελλοντικές αναβαθμισεις (2.4 και μετα) οι διάφορες τα γίνουν πολυ μεγάλες. Θα υπάρξουν εφαρμογές που δεν θα τρέχουν καν σε 1πυρινο ή όπως θα τρέχουν... Τωρα όποιον δεν τον ενδιαφέρουν αυτα, μπορει να παει να δώσει 550€ για ένα 1πυρινο αντί για 500€ για ένα 2πυρινο...
vasilisga Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 φυσικα και αξιζει να παρεις 2πυρηνο σε σχεση με μονοπυρηνο αν βρισκονται στα ιδια χρηματα, δεν λεει κανεις το αντιθετο...
NIKOsVAIO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 φυσικα και αξιζει να παρεις 2πυρηνο σε σχεση με μονοπυρηνο αν βρισκονται στα ιδια χρηματα, δεν λεει κανεις το αντιθετο... Ολα αυτα μοιαζουν λογικα αλλα σιγουρα θα ειναι τοσο αισθητη η διαφορα?Το arc λεει οτι θα δεχεται και το android 3.0 honeycomb...Εννοειται οτι ενα 2πυρινο ειναι πιο γρηγορο αλλα ενα smartphone σαν το arc δεν ειναι υπεραρκετο για τις απαιτησεις ενος μεσου χρηστη? (Φυσικα αν ειναι ενα 1πυρινο με ενα 2πυρινο στην ιδια τιμη οκ δεν τιθεται θεμα, αλλα λεω...)
vasilisga Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ολα αυτα μοιαζουν λογικα αλλα σιγουρα θα ειναι τοσο αισθητη η διαφορα?Το arc λεει οτι θα δεχεται και το android 3.0 honeycomb...Εννοειται οτι ενα 2πυρινο ειναι πιο γρηγορο αλλα ενα smartphone σαν το arc δεν ειναι υπεραρκετο για τις απαιτησεις ενος μεσου χρηστη? (Φυσικα αν ειναι ενα 1πυρινο με ενα 2πυρινο στην ιδια τιμη οκ δεν τιθεται θεμα, αλλα λεω...) για τον μεσο χρηστη φυσικα και ειναι αρκετο ενα μονοπυρηνο σαν το arc σιγουρα τα 2πυρηνα ειναι πιο futureproof αλλα για φετος και του χρονου το πιο πιθανο θα κυριαρχουν στην αγορα ακομη τα μονοπυρηνα, οποτε δεν μπορον να σχεδιαστουν ολα για τη μειοψηφια... τη 3.0 Honeycomb οπως τη γνωριζουμε δεν προκειται να την παρει κανενα κινητο
NIKOsVAIO Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 για τον μεσο χρηστη φυσικα και ειναι αρκετο ενα μονοπυρηνο σαν το arc σιγουρα τα 2πυρηνα ειναι πιο futureproof αλλα για φετος και του χρονου το πιο πιθανο θα κυριαρχουν στην αγορα ακομη τα μονοπυρηνα, οποτε δεν μπορον να σχεδιαστουν ολα για τη μειοψηφια... τη 3.0 Honeycomb οπως τη γνωριζουμε δεν προκειται να την παρει κανενα κινητο Οριστε,εδω το λεει στα χαρακτηριστικα του.Η Google δηλωσε οτι αν και ειναι για tablets, θα μπορουσε να τρεξει και σε smartphones αν μειωθει η αναλυση...Δεν ξερω, δεν ειμαι και πολυ εμπειρος...
vasilisga Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Οριστε,εδω το λεει στα χαρακτηριστικα του.Η Google δηλωσε οτι αν και ειναι για tablets, θα μπορουσε να τρεξει και σε smartphones αν μειωθει η αναλυση...Δεν ξερω, δεν ειμαι και πολυ εμπειρος... τα εχω διαβασει φιλε αυτα και πολλα αλλα η επομενη εκδοση θα λεγεται ειτε 2.4 ειτε 3.0 οπως ειναι λογικο φυσικα, αλλα ακομη και αν ειναι η 3.0 θα ειναι διαφορετικη απο αυτην για tablets
oldnew Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Η 3.0 των κινητών θα λέγεται 2.4 Δεν αποκλείεται να μη μπαίνει στα 1πυρινα, γιατι δεν θα έχει κάτι ουσιαστικό να προσφέρει παραπάνω. Το βασικό χαρακτηριστικο είναι η υποστήριξη του 2ου πύρινα. Αν τελικά μπαίνει και στα 1πυρινα απλά θα σου δίνει την οπτική ομιοτητα, στο περοωαλλον, δε θα προσθέτει κάτι ουσιαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.