Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Γιατι, εχει ξεκινησει η διαθεση του Βερτεξ 3?
therock Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τωρα στις νεες γενιες, ολοι οι δισκοι θα βγαινουν στα 25nm? ο V3 δεν θα χει 60αρα εκδοση? Στο Πλαισιο απο 120 βλεπω... Στο Πλαισιο θα μπορω αραγε να επιστρεψω τους V2, και να μου γραψουν πιστωτικο για να παρω τον V3 μολις βγει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αναλόγως το μοντέλο, πχ από τα νέα μοντέλα της Intel (310,320,510) μόνο οι 320 είναι στα 25nm, τα άλλα 2 είναι στα 34nm όχι, μόνο 120 & 240 & 480GB μοντέλα έχουν ανακοινωθεί για τον Vertex 3... δοκίμασέ το, δεν έχεις κάτι να χάσεις...
therock Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Οποτε για RAID το ξεχναω αμα ο μικροτερος ειναι ο 120 γιατι παει πολυ το μαλλι!! Αλλα σκεψου τωρα RAID 0 σε SATA 3 με τις ταχυτητες που αναφερουν τι καλα που θα ταν... Δεν πειραζει τουλαχιστον θα χω το κεφαλι μου υσηχο, ενας και καλος. Τωρα μονο μενει να δω αν το Πλαισιο θα δεχτει την τραμπα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ναι αλλά δεν θα έχεις Trim, όχι ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω
nem52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Οποτε για RAID το ξεχναω αμα ο μικροτερος ειναι ο 120 γιατι παει πολυ το μαλλι!! Αλλα σκεψου τωρα RAID 0 σε SATA 3 με τις ταχυτητες που αναφερουν τι καλα που θα ταν... Δεν πειραζει τουλαχιστον θα χω το κεφαλι μου υσηχο, ενας και καλος. Τωρα μονο μενει να δω αν το Πλαισιο θα δεχτει την τραμπα... αν πας πλαισιο και ρωτησεις κανε ενα καλο και πες μου και εμενα γιατι αν τους δωσω θα πανε φθηνοτερα σιγουρα..
nem52 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 παιδια τερμα τους δινω και τους δυο... οποιος θελει ας μου στειλει πμ! ο ενας ειναι αχρισημοποιητος τελειως δεν του εχω κανει ουτε φορματ ουτε firmware update απο τοτε που τοv πηρα και τον αλλο τον εχω εδω και κατι μηνακια στο laptop μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.