Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει

menaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωστός μου και μέλος του φόρους παρήγγειλε PC αξίας 180 ευρώ και κουτί Coolermaster αξίας 250 ευρώ και του τα έφεραν χωρίς να πληρώσει το κουτι :D

Σιγά βρε φίλε μην βάλει το Πλαίσιο και από την τσέπη του :devil: . Τί 180 ευρώ hardaware έβαλε όταν για κάθε κατηγορία είχε επιλογές από ένα πόσο και πάνω πχ για τροφοδοτικό δεν είχε κάτω από 100 ευρώ.

Δημοσ.

Το κουτί έχει επωνυμία της Turbo-X πάνω αλλά είναι της Coolermaster. Τα εξαρτήματα τα πήρε χωριστά, αλλα όλα σε μια παραγγελια. Δεν χρησιμοποίησε το Build your PC guide πως σκατά το λεν που τα έχει μόνο συγκεκριμένες επιλογές. Όποιος δεν πιστεύει προβλημά του. Εγώ να βοηθήσω ήθελα.

Peace

Δημοσ.

και για πες ποιο τροφοδοτικό έβαλε , αφού τα πήρε κομμάτι κομμάτι;

γιατι εδώ και δυο βδομάδες έχουν ξεμείνει , και δεν εχουν κάτω απο 100 κανένα . και δεν λέω οτι βλέπω στο site , λέω οτι μου είπαν στο τηλ .

Δημοσ.

Δεν είχαν το http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Premier-450W-DR-8460BTX.htm και τον ρώτησαν στο τηλέφωνο αν ήθελε να του βάλουν ένα random cheap Turbo-X και είπε ναι. Οι απανταχού keyboard warriors που θα εμφανιστούν πάλι να πουν τα δικά τους, ας σκεφτούν γιατί αν χρειάζονταν πραγματικά case αυτή την περίοδο, δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν την προσπάθεια. Στην τελική αν το κατάστημα έλεγε ότι δεν ισχύει για τέτοιου είδους παραγγελία, ας την ακύρωναν. Δεν ξαναγράφω γιατί δεν με αφορά και το θέμα οπότε zbzm. Good luck στις παραγγελίες σας. :ph34r:

Δημοσ.

Οι απανταχού keyboard warriors που θα εμφανιστούν πάλι να πουν τα δικά τους, ας σκεφτούν γιατί αν χρειάζονταν πραγματικά case αυτή την περίοδο, δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν την προσπάθεια.

Nαι ε? Και πως είσαι τόσο σίγουρος? Καλύτερα να κρατάς τις απόψεις για τον εαυτό σου και να μην γενικεύεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...