Προς το περιεχόμενο

ΠΛΑΙΣΙΟ Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει

menaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιον που είχε εξ' αρχής σκοπό να "χώσει" αρκετά ευρώ στο κουτί του συστήματος που θα έφτιαχνε, η προσφορά είναι "λουκούμι". Για όλους τους υπόλοιπους που θα βολεύονταν και με ένα συμβατικό-μέσο κουτί η προσφορά μπορεί να αποδειχτεί παγίδα. Δυστυχώς το configurator του Πλαίσιου έχει πολύ περιορισμένες επιλογές και αναγκαστικά πρέπει να επιλέξεις μέσα από τα 5-6 αντικείμενα της κάθε κατηγορίας, που πιθανόν υπό άλλες συνθήκες να μην ήταν στις πρώτες επιλογές σου. Απαράδεκτο πάντως να μην συμπεριλαμβάνεται στις επιλογές, όλο το διαθέσιμο hardware που υπάρχει στο site.

Προσωπικά θα προτιμούσα η προσφορά να αφορούσε άλλα υποσυστήματα ή να είναι μια έκπτωση της τάξεως του 20-25% επί του συνόλου. Αυτή τη στιγμή έχω ένα απλό thermaltake v3 αξίας 40 ευρώ με το οποίο είμαι υπερευχαριστημένος και δε νομίζω ότι το ATLAS II που κοστίζει 6-7 φορές περισσότερο θα μου πρόσφερε κάτι το πολύ διαφορετικό.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φτίαζοντας μια σύνθεση όπως της φωτογραφίας εκτός απο το κουτί, τα υπόλοιπα πράγματα κοστίζουν περίπου 53€ ακριβότερα απο την φτηνότερη τιμή στο σκρούτζ. αφαιρόντας τα ταχυδρομικά, που σου προσφέρει το πλαίσιο δωρεάν, που για αυτή την σύνθεση θα στοιχίσουν πχ 12€ (στην καλύτερη περίπτωση,) τότε το πλαίσιο βγένει περί τα ~40€ πιο ακριβό. Και τέλος αν βάλουμε το κούτί δώρο τότε η συνολική τιμή είναι φτηνότερη κατά 64€ περίπου.

Θα το σκεφτώ σοβαρά, νομίζω οτι με αυτή την προυπόθεση του δωρεάν κουτιού είναι μια πολύ καλή προσφορά.

Υ.Γ. Όσοι μένουν σε περιοχές που δεν υπάρχει πλαίσιο η αποστολή και επιστροφή ελλατωματικού προϊόντος στο service τους γίνεται με courier, χρέωση του πελάτη. (προχθές έστειλα εναν δίσκο).

και τέλος αυτός απο το πλαίσιο στο F.B. δέν λέει σε κανένα post οτι πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για τα Β.Τ.Ο.

plaision.jpg

Εγώ λεω για αυτό το σύστημα.

867,77 - 185 = 682.77

SATELLITE, ερώτηση γιατί δεν πήρες κάτι πιο ακριβό σε κουτί;

και 2ον εχεις ξεχάσει οπτικο drive.

Δημοσ.

δεν έχω αγοράσει ακόμα (και δεν ξέρω αν θα πάρω), εστησα ενα σύστημα για να δω πόσο βγένει. το κουτί το εχω βάλει καιρό στο μάτι, για αυτό έβαλα αυτό, τωρα που εχω χρόνο θα τσεκάρο και μερικά απο τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

Παιδιά απο την στιγμή που εδώ:

Aris

ισχύει και γιαυτό το κουτί η πρόσφορα

Corsair Obsidian Series 800D CC800DW Black Aluminum / Steel ATX Full Tower 359,00 €

Aris http://www.plaisio.g...wer-CC800DW.htm

πριν από μία ώρα περίπου · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει

ΠΛΑΙΣΙΟ - PLAISIO Ναι, ισχύει! Για όλα τα κουτιά!

Του απαντάει ναι (και η απάντηση είναι δημόσια) εγώ αν ήθελα pc θα είχα παρει ήδη

και μετά ας μου έλεγαν ότι δεν ισχύει...

Θα καλοπερνούσαν :P :P

Δημοσ.

Ναι εσύ καλά τα λές. Στον Φάνη αναφέρομαι που ενδιαφέρεται για το case. :P

(Αν και θα θελα πολύ να το δώ αυτό, να δίνουν δηλαδή το κουτί χάρισμα με μια σχετικά φθηνή σύνθεση.)

Δημοσ.

Ρε παιδες θελει κανεις καποιο απο τα κουτια που δινει το πλαισιο σε μιση τιμη απο οσο λεει το πλαισιο?

Να παρω δλδ μηχανημα αλλα να του πουλησω το κουτι μετα

Ας πουμε δλδ το CoolerMaster HAF X Full Tower Black με 90 ευρω

Αν υπαρχει καποιος ας στειλει ενα μηνυμα και κανω την παραγγελια (ειμαι σαλονικα)

• Moderators
Δημοσ.

ναι αλλα εγω δεν προλαβα γμτ να παρω wii με 60 ευρω :cry:

Γιατι ποιος προλαβε απο εδω; Μονο ο katcos! (τον "π0υστ1" τι pings εχει; tongue.gif)

Μιλαω για τις κουβεντες μεταπωλησης ή ανταλλαγης (και προσφορα και ζητηση) που διαβαζαμε τοτε στις σελιδες του αμαζον!

Να δω τον επαγγελματισμο του αμαζον στο πλαισιο και τι αλλο! laugh.gif Για να δουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...