menaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 παιδιά λέτε να είναι η παγίδα Φίλοι, μας το ζητήσατε, και το κάνουμε με χαρά μόνο για σας! Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει για να φτιάξετε το PC που θέλετε μέχρι την Κυριακή βράδυ στις 12h! Ισχύει για αγορά στο plaisio.gr για σύνθεση ολοκληρωμένου PC με παράδοση στο σπίτι, με τον κωδικό facebook_iloveBTO. Η αφαίρεση της τιμής θα γίνει μετά το τέλος της παραγγελίας!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το κειμενακι απο που ειναι? Κανα λινκ βρε αδερφε?
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Έχει αναφερθεί και υπάρχει και σχετική συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/400928-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B5-build-to-order-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9-turbox/
menaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 είναι στο facebook και είναι για οποιοδήποτε κουτί και όχι για ένα συγκεκριμένο όπως η παλιά προσφορά Link
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δηλαδή μπορώ να στήσω το πιο φθηνό συστηματάκι και να επιλέξω αυτό το κουτί που κοστίζει περισσότερο απ' το σύστημα; Άμα είναι να τρέξω να προλάβω..
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Kαι να τρέξεις το συγκεκριμένο κουτί είναι σε κατάσταση "Αναμένεται Σύντομα". Μην ανησυχείς. Έχουν προβλέψει τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι χαζοί...
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ώπα, τι ζητάω πολλά, όταν λέμε οποιοδήποτε (και χωρίς μικρά γράμματα), εννοούμε οποιοδήποτε. Αν είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα τώρα να πάω να βγάλω λ7 αν είναι :Ρ Kαι να τρέξεις το συγκεκριμένο κουτί είναι σε κατάσταση "Αναμένεται Σύντομα". Μην ανησυχείς. Έχουν προβλέψει τέτοιες περιπτώσεις. Δεν είναι χαζοί... Χεχ, όπως είπα και στο άλλο νήμα χθες, είμαι σίγουρος. Αλλά είναι βλακεία να τσιμπάει ο κόσμος.
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Nαι βρε για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κουτί ισχύει. Αρκεί όμως να είναι διαθέσιμο όταν κάνεις την παραγγελία... EDIT: Με πρόλαβες. Ακριβώς!
leon00 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ώπα, τι ζητάω πολλά, όταν λέμε οποιοδήποτε (και χωρίς μικρά γράμματα), εννοούμε οποιοδήποτε. Αν είναι να ξεκαθαριστεί το θέμα τώρα να πάω να βγάλω λ7 αν είναι :Ρ Χεχ, όπως είπα και στο άλλο νήμα χθες, είμαι σίγουρος. Αλλά είναι βλακεία να τσιμπάει ο κόσμος. το κουτι που δινουν ειναι συγκεκριμενο (ή τουλαχιστον ετσι θα πουν ) παντως αν ισχυει αυτο "Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας" να παρω και γω σειρα
Doc1355 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δέν το έχει ρε συ ούτως η άλλος, μάλλον για αυτό θα σου πούν μα μου σου του
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ναι, το είδαμε κι αυτό, απλά στο μαποβιβλίο κάποιοι είπαν ότι δεν ισχύει αυτό και ότι μπορείς να επιλέξεις όποιο θες. Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω καν μαποβιβλίο, ας κόψουν το λαιμό τους :Ρ
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Τέλος πάντων, εγώ δεν έχω καν μαποβιβλίο, ας κόψουν το λαιμό τους :Ρ A γεια σου! +1 και από εμένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.