Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 7520G

kostas^^

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

εδω 2+ κατι χρονια εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ..τον τελευταιο μηνα αρχισαν κ μου αναβοσβηναν τα λαμπακια της μπαταριας κ της τροφοδοσιας!οταν εβγαζα τον φορτιστη κ τον ξαναεβαζα λειτουργουσε κανονικα...κ γινοταν συνεχεια αυτη η διαδικασια!!αλλαξα κ φορτιστη πριν 2 εβδομαδες..κ απο σημερα αρχισε να μου κανει παλι τα ιδια!! :( οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο...

ευχαριστω!

Δημοσ.

Mπορει να εχει προβλημα το power jack του laptop,να εχει ξεχυλωσει δηλ και να μην κανει καλη επαφη.

Δημοσ.

σ ευχαριστω για την απαντηση σου..δεν το αποκλειω αυτο που λες μιας κ κανει θορυβο αμα κουνησω το βισμα του φορτιστη!

-αυτο διορθωνεται?εχει κοστος?

-μετα φοβαμαι μην ειναι motherboard ή τπτ αλλο εσωτερικο του λαπτοπ που κοστιζει..."λεφτα" δεν "υπαρχουν"

Δημοσ.

σ ευχαριστω για την απαντηση σου..δεν το αποκλειω αυτο που λες μιας κ κανει θορυβο αμα κουνησω το βισμα του φορτιστη!

-αυτο διορθωνεται?εχει κοστος?

-μετα φοβαμαι μην ειναι motherboard ή τπτ αλλο εσωτερικο του λαπτοπ που κοστιζει..."λεφτα" δεν "υπαρχουν"

Διορθώνεται, να πας σε κάποιο μαγαζί που επισκευάζει laptop να στο κολήσουν, αλλάξουν αναλόγως.

Δεν χρειάζεται να αλλαχθεί η μητρική ωστόσο έχει κάποιο κόστος περισσότερο εργασίας

δεδομένου ότι θα πρέπει να λυθεί τελείως το laptop.

Ή αν έχεις κάποιο φίλο που το κατέχει το θέμα μπορεί να το κάνει αυτός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...