kostas^^ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια, εδω 2+ κατι χρονια εχω το συγκεκριμενο λαπτοπ..τον τελευταιο μηνα αρχισαν κ μου αναβοσβηναν τα λαμπακια της μπαταριας κ της τροφοδοσιας!οταν εβγαζα τον φορτιστη κ τον ξαναεβαζα λειτουργουσε κανονικα...κ γινοταν συνεχεια αυτη η διαδικασια!!αλλαξα κ φορτιστη πριν 2 εβδομαδες..κ απο σημερα αρχισε να μου κανει παλι τα ιδια!! οποιος μπορει ας βοηθησει λιγο... ευχαριστω!
Roger Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Mπορει να εχει προβλημα το power jack του laptop,να εχει ξεχυλωσει δηλ και να μην κανει καλη επαφη.
kostas^^ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 σ ευχαριστω για την απαντηση σου..δεν το αποκλειω αυτο που λες μιας κ κανει θορυβο αμα κουνησω το βισμα του φορτιστη! -αυτο διορθωνεται?εχει κοστος? -μετα φοβαμαι μην ειναι motherboard ή τπτ αλλο εσωτερικο του λαπτοπ που κοστιζει..."λεφτα" δεν "υπαρχουν"
probe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 σ ευχαριστω για την απαντηση σου..δεν το αποκλειω αυτο που λες μιας κ κανει θορυβο αμα κουνησω το βισμα του φορτιστη! -αυτο διορθωνεται?εχει κοστος? -μετα φοβαμαι μην ειναι motherboard ή τπτ αλλο εσωτερικο του λαπτοπ που κοστιζει..."λεφτα" δεν "υπαρχουν" Διορθώνεται, να πας σε κάποιο μαγαζί που επισκευάζει laptop να στο κολήσουν, αλλάξουν αναλόγως. Δεν χρειάζεται να αλλαχθεί η μητρική ωστόσο έχει κάποιο κόστος περισσότερο εργασίας δεδομένου ότι θα πρέπει να λυθεί τελείως το laptop. Ή αν έχεις κάποιο φίλο που το κατέχει το θέμα μπορεί να το κάνει αυτός.
kostas^^ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 σ ευχαριστω!ελπιζω να φτιαξει αυτη η διαολια γιατι δεν υπαρχουν λεφτα για καινουριο λαπτοπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.