Προς το περιεχόμενο

Toshiba Portege ή Tecra (ή άλλο)?

A-l-e-x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αγοράσω ένα λάπτοπ για επαγγελματική κυρίως χρήση.

Επειδή χρησιμοποιώ το λάπτοπ περίπου 6-10 ώρες κάθε μέρα στην δουλειά μου, χρειάζομαι κάτι που να είναι μικρό και φορητό αλλά χωρίς να χάνει σε αποδοτικότητα.

Τα κύρια στοιχεία που ψάχνω είναι:

- Όχι μεγαλύτερο από 14''

- Όχι μεγαλύτερο από περίπου 2 κιλά

- Υψηλές αποδόσεις για επαγγελματική χρήση (επειδή δουλειά = ταχύτητα)

Θα προτιμούσα να πάρω toshiba μιας και τα εμπιστεύομαι πολύ και είμαι χρόνια χρήστης υπολογιστών toshiba.

Έχω βρει τα παρακάτω 2 λάπτοπ:

1. Toshiba Portege R700

2. Toshiba Tecra S11

Ποιό από τα δύο προτείνετε και υπάρχει κάποιο άλλο από την toshiba που θα ήταν καλό να κοιτάξω.

Επειδή ειναι για την δουλειά μου, με ενδιαφέρει περισσότερο η ποιότητα και απόδοση παρά η τιμή (αρκεί να μην είναι κάτι υπερβολικό π.χ. πάνω απο 1400 ευρώ).

Thank you all.

Alex

Δημοσ.

Δεν ειμαι μηχανικός ή κάτι παρόμοιο, ούτε χρησιμοποιώ απαιτητικά προγράμματα όπως C++, mathematica κτλ.

Γενικώς χρησιμοποιώ ποιό απλά προγράμματα, excel, access, spss, αλλά κόμα και ένα excel που τρέχει 5-6 pivots η macros μπορεί να καθυστερεί ένα υπολογιστή... που δεν είναι "γρήγορος"...

Π.χ. το λάπτοπ που έχω αυτήν την στιγμή κολλάει για λίγο άν τρέχει ταυτοχρονα 2-3 excel με Pivots ktl (> 30 MB)...

Απλά τονίζω την επαγγελματική χρήση για να πω ότι δεν το θέλω μόνο για ιντερνετ κτλ...

Ευχαριστώ

Alex

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα κανένα macbook σαν κι αυτό... επειδή όμως θα αρχίσουν πάλι να με κράζουν οι άλλοι κάνε πως δεν το άκουσες...

Η toshiba φτιάχνει πολύ καλά laptop το ξέρω από προσωπική εμπειρία γιαυτό σου προτείνω και αυτό:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904528

EDIT: Βασικά κάτσε να δω κάνα άλλο της toshiba γιατί αυτό δεν έχει αυτά που ανέφερες...

- Όχι μεγαλύτερο από 14''

- Όχι μεγαλύτερο από περίπου 2 κιλά

Δημοσ.

Προτείνω να πάρεις κάτι σε επαγγελματική σειρά, σε 13.3" είσαι εδώ πολύ καλό laptop και δυνατό και υπάρχουν και αυτές οι δύο link , link , επιλογές σε 14".

Ολα είναι κάτω απο 2 κιλά ποιοτικά και ειδικά στα Dell η αντιμετώπιση σε περιπτωση που χρειαστεί κάτι σε σχέση με την εγγύηση είναι άμεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...