Προς το περιεχόμενο

jailbreak σε 3g

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους,προβλημα...προσπαθησα να κανω jailbreak με τον οδηγο αυτο ομως εκανα βλακεια γιατι πριν κανω τον οδηγο δεν εκανα restore απο το itunes στην 4.2 εκδοση.Ετσι κολλησε το κινητο και μια οθονη με το μηλο εμφανιζεται.εβαλα το κινητο σε dfu mode, δοκιμασα να κανω restore απο το itunes αλλα μου βγαζει το εξης:an unknown error occured (1604). Και μετα τιποτα...παραμενει κολλημενο...Εχω την τελευταια εκδοση του itunes οπως απαιτειται...Ελπιζω να μη το εκαψα...βοηθεια παρακαλω,Ευχαριστω

iphone 3g εχω 3.1.2 jailbroken με greenpoison,πριν το προβλημα...

Δημοσ.

Μην ανησυχεις man,

Αν κ δεν θυμαμαι αν σε βολευει απολυτα, δοκιμασε το tiny umbrella.

Σου το ξυπναει απο dfu μου φαινεται..

Ψαξε λιγακι κ στο google ή youtube για το πως δουλευει..

Relax παντως..

Δημοσ.

Μην ανησυχεις man,

Αν κ δεν θυμαμαι αν σε βολευει απολυτα, δοκιμασε το tiny umbrella.

Σου το ξυπναει απο dfu μου φαινεται..

Ψαξε λιγακι κ στο google ή youtube για το πως δουλευει..

Relax παντως..

Φιλε μου δεν ειναι κολλημενο σε dfu mode,απλα οταν παω να κανω restore απο το itunes,μου βγαζει το παραπανω error που σου ανεφερα.Το tiny umbrella τι ακριβως κανει?Ευχαριστω

Δημοσ.

Εάν θές ψάξε λίγο στον google για το iphonehellas.gr forum τα παιδιά εκεί μπορεί να σου δόσουν κάποια λύση...

Δημοσ.

Παντως μην αγχωνεσαι, brick δεν παιζει στο 3g. Παιζει καπου ενας οδηγος, κατι κανεις κ στο κανει restore το itunes, κ μετα ξεκινας απο την αρχη.

Γνωμη μου παντως, μην βαλεις 4+ στο 3g, μαζι με jailbreak σερνεται απελπιστικα.

Οποτε downgrade σε 3.1.3 κ ξανα απο την αρχη

Δημοσ.

Παιδια καμια αλλη ιδεα εχετε?Καθε φορα στο restore μου βγαζει και διαφορετικο error,ποτε1604,ποτε 1611,ποτε 2002...Τι να κανω?????????

• Moderators
Δημοσ.

Error 1604 iphone 3g στο google και ξεκινα να δοκιμαζεις. Μπορει να σου λυσει το προβλημα η απλη αλλαγη usb θυρας ή αλλο pc και το uninstall του itunes, μεχρι καποιος συγκεκριμενος συνδιασμος firmware και pwnage tool για παραδειγμα( δεν αναφερω συγκεκριμενο τροπο γιατι εχω διαβασει και εφαρμοσει διαφορετικες λυσεις)

Επισημα απο την apple

http://support.apple.com/kb/ts1275

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα iPhone 3GS και δεν ξέρω τη firmware φοράει και το iPhone είναι κλειστό όταν το βάζω στην βριζα αναβει και δείχνει το σηματακι του greenpoison μετά αναβει σε recovery mode και όταν το βγάζω απο την μπριζα σβήνει το βάζω στο pc και αναβει και σβήνει δηλαδή δεν βγαζει το greenpoison μετα το φέρνω σε recovery mode με τον γνωστό τροπο πάω να το κανω restore και μου βγαζει error 1611.πάντως έχω δοκιμαση

Και άλλες εκδοχές και δεν μπόρεσα να κανω τίποτα.σας παρακαλω βοηθηστε ρε παιδιά να το επαναφερω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...