Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ελληνικούς χαρακτήρες

dimsag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! όπως λέω και στο θέμα, έχω πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες σε αυτό το site!

Όταν πατήσω προβολή κώδικα σελίδας, μου βγάζει τους χαρακτήρες τους ελληνικούς με αστεράκια..

Αυτό πως μπορεί να διορθωθεί; Ανησυχώ μήπως επηρεάσει και την αναζήτηση στο google με ελληνικούς χαρακτήρες (keywords).

Έχω βάλει UTF8, αλλά παλαιότερα είχα iso-8859-7 αλλά απ'ότι θυμάμαι και αυτό αλαμπουρνέζικα έβγαζε (όχι αστεράκια όμως).

Ξέρετε τι άλλο μπορώ να κάνω;;

Ευχαριστώ!

---------- Επεξεργασία----------

τελικά το ξαναέβαλα σε iso-8859-7 και πάνω, στα keywords τα εμφανίζει κανονικά, αλλά πιό κάτω στο κυρίως κείμενο τα εμφανίζει πάλι περίεργα!

Δημοσ.

Εγώ βλέπω μόνο σε μερικά keyword να έχει πρόβλημα αυτό λες;

Τα πέρασες με κάποιο πρόγραμμα(editor) που δεν είναι 100% unicode συμβατό μήπως;

Η έχει ορίσει στα windows σου κάποια κωδικοποίηση που δεν είναι συμβατή;

τελικά το ξαναέβαλα σε iso-8859-7 και πάνω, στα keywords τα εμφανίζει κανονικά, αλλά πιό κάτω στο κυρίως κείμενο τα εμφανίζει πάλι περίεργα!

Εξακριβωμένο.

Κάτω τα έχεις με κώδικες Asci το πως θα τα δείξει αυτά είναι καθαρά θέμα browser αν λες αυτά

931; 949; 945; 960; 972; 963; 964; 945; 963; 951;( Τα κενά τα έβαλα για να μην βγάλει την λέξη)

Αν λες κάτι άλλο πες τα ποιο συγκεκριμένα.

Δημοσ.

Κάτω τα έχεις με κώδικες Asci το πως θα τα δείξει αυτά είναι καθαρά θέμα browser αν λες αυτά

931; 949; 945; 960; 972; 963; 964; 945; 963; 951;( Τα κενά τα έβαλα για να μην βγάλει την λέξη)

Αν λες κάτι άλλο πες τα ποιο συγκεκριμένα.

Ναι! Αυτό λέω! Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα με την αναζήτηση;

Δεν με απασχολεί αν φαίνεται έτσι στον κώδικα αν δεν το επηρεάζει πουθενά!

Δημοσ.

Παντού έτσι τα δείχνει ακόμα και λίνκ από το google να δεις που έχει ελληνικά θα έχει τέτοια μέσα οπότε πολύ αμφιβάλω να δημιουργεί πρόβλημα.

Δημοσ.

Εγω με chrome τα βλεπω ολα κανονικα παντως

Και εγώ με chrome που το βλέπω, το κείμενο (και όχι τα keywords) τα εμφανίζει $&%*&*&^(*&^)*&^*&^&^&&*&^^&@#$%^&* .

Αν δεν υπάρχει πρόβλημα όπως λέει και ο TheELF, τότε όλα οκ..

Δημοσ.

και κάτι ακόμα!

Για να μην ανοίξω νέο θέμα, θέλω να ρωτήσω το εξής.

παρατήρησα ότι στην φόρμα επικοινωνίας την οποία την πήρα έτοιμη, όταν πατάω submit με πηγαίνει στο mail μου για να το στείλω από εκεί και δεν το κάνει αυτόματα! Καμιά ιδέα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...