Προς το περιεχόμενο

ATI Radeon HD 2600 AGP 512mb ξαφνικα δεν δουλευει σε windows 7

panian3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Τις τελευταιες μερες μου παρουσιαζεται το εξης προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας αν ξερετε πως μπορω να βρω καποια λυση.

Ενω εχω εγκαταστησει τα Windows 7 32-bit Ultimate στο συστημα μου (Pentium 4 - 3ghz - 2gb ram) δεν χρειαστηκε ποτε να εγκαταστησω ξεχωριστο driver για την εν λογω καρτα γραφικων (ATI Radeon HD 2600 AGP 512mb). Την βρηκαν τα windows 7 μια χαρα και ολα πηγαιναν μια χαρα. Παιχνιδια και video παιζαν κανονικα.

Ξαφνικα πριν απο 5 με 6 μερες οταν προσπαθω να τρεξω καποιο video full screen τρεμοπαιζει (καρε-καρε) και ειδικα οταν παω να παιξω ας πουμε το Pro Evolution Soccer 2011 βγαζει μυνηματακι που λεει οτι η καρτα μου δεν πληρει τις προδιαγραφες...

Φυσικα στο device manager και display adapters η καρτα εμφανιζεται μια χαρα και απο κατω ειναι και ο LogMeIn mirror driver (ενα online tool για remote desktop).

Εψαξα στο google για καμια λυση αλλα ολοι λενε κατι διαφορετικο... Σαν τελευταια αποπειρα κατεβασα απο το site της ΑΤΙ τον τελευταιο driver AMD Catalyst 11.2 Hotfix for Windows 7 / Windows Vista 32-bit Edition (εδω και το λινκ http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx) αλλα παλι δεν εγινε τιποτα.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολα γινανε ξαφνικα. Εκει που και βιντεο αλλα και το ποδοσφαιρακι μου επαιζα κανονικα στα Win 7 ξαφνικα εφαγε την φρικη και δεν αναγνωριζει τα full features της καρτας γραφικων.

Εχετε καμια ιδεα?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων,

Πανος

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι δεν εγκατάστησες κάποιο πρόγραμμα ή δεν έτρεξες κάποιο περίεργο πρόβλημα για tweak την περίοδο που παρουσιάστηκε το πρόβλημα;

Αν όχι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις την κάρτα αν γίνεται σε κάποιον άλλο υπολογιστή, καθώς η λογική λέει ότι αν δεν άλλαξε κάτι στο software μπορεί να είναι πρόβλημα hardware.

Δημοσ.

Λοιπον με βαλε βγαλε software & drivers διαπιστωσα οτι φταιει κατα 90% μαλλον το LogMeIn...

οπως προειπα ειναι ενα online remote desktop προγραμμα και οποιος το χρησημοποιει θα δει οτι στο device manager κατω απο το display adapters δημιουργει μια καταχωρηση με το ονομα LogMeIn Mirror Driver το οποιο σε συναρτηση με το απαρχειωμενο AGP δημιουργει κολληματα (για παραδειγμα στο pc της δουλειας με nvidia pci express και τον driver του logmein κανενα προβλημα)...

Με το που εσβησα λοιπον τον εν λογω driver ολα επανηλθαν κανονικα...

προς γνωση και συμμορφωση λοιπον!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...