Προς το περιεχόμενο

Ανοίγει το lao top αν είναι καμμένη η μητρική...?

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλά ρε παιδιά, δεν είναι κρίμα να υπάρχουν τόσα άτομα που πραγματικά γουστάρουν τα pc να είναι άνεργα και ο κάθε άσχετος που έτυχε να είναι τεχνικός, να το παίζει ιστορία..?

Αν και offtopic, στα Multirama, στο Πλαίσιο, στην cosmodata.... κλπ κλπ.... ΔΕΝ θα βρείτε τεχνικούς.... αλλά τεχνικούς λιανικής. Είναι μια υβριδική κατάσταση, ημιμάθειας - αμάθειας και "ότι πιάσει τ' αυτί μας". Η λιανική έχει τεράστιες απαιτήσεις από ένα τεχνικό τμήμα, μετατρέποντας αληθινούς τεχνικούς σε "ζόμπι" και κάποιους που τα καταφέρνουν 5/10 σε όλα (αποστολές, τηλέφωνα, πωλήσεις, επισκευές, κατ' οίκον...) σ' επαγγελματίες.

Τι περιμένεις δηλαδή ν' ακούσεις από έναν άνθρωπο που έχει να στείλει 10+ προϊόντα σε προμηθευτές, να σηκώσει 30+ τηλέφωνα ("γεια σας.... το καζανάκι παίζει με wifi?") να εξυπηρετήσει πωλήσεις, να κόψει καμιά απόδειξη, ν' αλλάξει κάνα psu + format και να πάει να σετάρει και ένα router, Κλάιν και Μάιν 34, πλατεία Κωλιάτσου? Είτε θα ξέρει, αλλά δεν θα έχει το χρόνο να στο φτιάξει ή ν' ασχοληθεί μαζί σου (δεν κάνεις την δουλειά σου) είτε δεν θα ξέρει και θα σου πει σαρδέλες (πάλι δεν κάνεις την δουλειά σου)..... όπως και να έχει..... ότι και να σου πει ένας τεχνικός λιανικής (καταστήματος).... στο κεντρικό service θα το στείλει και εκεί θα επισκευαστεί....

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 χρόνια αργότερα...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP HP ZV 5000 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΣΤΑ  ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΧΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Κ.Τ.Λ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ....

Και αφού είναι εντελώς άσχετο το δικό σου θέμα, γιατί δεν φτιάχνεις καινούργιο θέμα και γράφεις σε κάποιο που που πέρασε ένας χρόνος από το τελευταίο μήνυμα;;;

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΕΧΩ ΕΝΑ LAPTOP HP ZV 5000 ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΦΟΡΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΙΣ ΨΥΚΤΡΕΣ  ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑ ΠΑΣΤΑ  ΣΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ.ΜΟΛΙΣ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΗΧΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ Κ.Τ.Λ.ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?

έβγαλες της μνήμες απο επάνω όταν το καθάρισες;;

AN της έβγαλες ασε μόνο την μία επάνω και ανοιξέ τον

Δεν θα ήξερε... Είναι λίγοι αυτοί που ξέρουν...

Και κάτι άλλο...αυτοί στα μεγάλα καταστήματα δεν ασχολούνται να αλλάξουν γραφικών ή κάποιο τσιπάκι ή μοσφετ για να δουλέψει στο πελάτη το πράγμα του...

Δεν τους συμφέρει...Για αυτό λένε χαλασμένη μητρική...σε ολα... αυτα!!!

• 8 χρόνια αργότερα...

Παιδιά ας μου πεις κάποιος αν ξέρει.

Πριν κάνα μήνα δεν μου άνοιγε το λάπτοπ το πήγα σε έναν γνωστό μου και μου είπε ότι έχει καει η μητρική. Μου είπε για να μην χάσω τα αρχεία να βγάλω την μπαταρία να το βάλω στην πρίζα να πατήσω 20 δεύτερα το κουμπί λειτουργίας και μετά να το ανοίξω και μου είπε ότι όταν το κάνω θα ανοίξει μόνο μια φορά και μετά τέλος. Γίνεται αυτό;

3 ώρες πριν, Michalis7 είπε

Πριν κάνα μήνα δεν μου άνοιγε το λάπτοπ το πήγα σε έναν γνωστό μου και μου είπε ότι έχει καει η μητρική. Μου είπε για να μην χάσω τα αρχεία να βγάλω την μπαταρία να το βάλω στην πρίζα να πατήσω 20 δεύτερα το κουμπί λειτουργίας και μετά να το ανοίξω και μου είπε ότι όταν το κάνω θα ανοίξει μόνο μια φορά και μετά τέλος. Γίνεται αυτό;

Για να μην χασεις τα αρχεια σου απλα βγαλε τον δισκο και συνδεσε τον σε εναν αλλο υπολογιστη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Michalis7 είπε

Οχι. Ο "γνωστος" σου εχει μπερδεψει το αποφορτιζω κυκλωματα/πυκνωτες/οτιδηποτε με τον τροπο που σου ειπε σε φορητα που εχουν κακες γειωσεις και πολλες φορες δεν ξεκινουν. Ναι αυτο που περιγραφει , σε αυτες τις περιπτωσεις θα λειτουργησει , αλλα το προβλημα παραμενει. Κακη γειωση.
Αν οντως το φορητο εχει καμενη μητρικη ή τελοσπαντων για να μην μιλαμε γενικολογα , γιατι το "καμενη μητρικη" ειναι γενικη διαγνωση , αν το φορητο εχει προβλημα σοβαρο σχετικο με την μητρικη του και δεν ξεκιναει , αυτο που περιεγραψε δεν προκειται να δουλεψει ποτε. Κοινως πες του γνωστου σου οτι στο ινσομνια ο μπηχτης ειπε να μην το παιζει τεχνικος αν δεν ειναι γιατι θα παρει ατομα στον λαιμο του.

Κανε αυτο που εγραψε ο jason , βγαλε τον δισκο και βαλτον καπου αλλου. Αν δεν εχει προβλημα , θα παιξει και θα παρεις τα αρχεια σου.

YΓ : Ασε που ουτε την αποφορτιση δεν σου ειπε σωστα. Συνηθως αποσυνδεουμε πριζες και μπαταριες απο το φορητο και σπαμαρουμε το power button . Μετα συνδεουμε παροχη ρευματος και μπουταρουμε.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1

Εδώ ένας άνθρωπος που ξέρει προφανώς ηλεκτρονικός....και η πλάκα είναι στα σχόλια από κάτω που θίχτηκαν κάποιοι παντογνώστες κατσαβιδολόγοι.....ΛΟΛ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...