clevercitizen Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Με πηραν σήμερα το μεσημέρι τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι θα έχουν παραλαβή τέλος του μήνα. same here...
alexx Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Και μενα με πηραν πριν λιγο και ειπαν για τελος του μηνα. Αναμονη λοιπον !!
clevercitizen Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Είχατε καμιά ενημέρωση? Τους πήρα τηλ Παρασκευή κ μου είπαν ότι μέσα σε αυτή τη βδομάδα θα παραλάβω. Αλλά δε μου φάνηκε να το έψαξε καν, έτσι το είπε. Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δεν παραλάβουμε και μας βγάλουν πρόβλημα (πχ με προμηθευτή)? Έχουν πάρει τα χρήματα από την κάρτα από τις 15/3 και ποιος ξέρει πότε θα τα επιστρέψουν... Εγώ αυτό το λέω ωραιότατο ΑΤΟΚΟ δανειάκι 1 μήνα...
alexx Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Παρελαβε κανεις τελος Μαρτη η αρχες Απριλιου οπως ειχανε πει η ακομα τιποτα?
xristoslet Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εγώ πήρα τηλέφωνο το Σάββατο και το μόνο που μου είπαν είναι να περιμένω και ότι αν υπάρχει κάτι νεότερο θα με ειδοποιήσουν...
alexx Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Να ενημερωσω οτι μολις με πηραν τηλ και ειπαν οτι παρελαβαν στις αποθηκες τους σημερα.
xristoslet Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Επιτέλους, μα του κορόιδευαν και του έλεγα αν έχουν κανένα πρόβλημα με την APC και δεν τους δίνει ups, ότι τους δάνεισα 90€ μέσο πιστωτικής κάρτα κ.α. και η υπάλληλος τι να κάνει; Γελούσε
clevercitizen Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Παρέλαβα σήμερα στις 9.30. Αν και με αρκετή καθυστέρηση, πιστεύω να αξίζει. Μπράβο που δε μας κρέμασε και ευτυχώς που δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου.
xristoslet Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Χτές πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι την Παρασκευή θα βρήσκετε Χανιά.
xristoslet Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Καταστάσεις απείρου κάλους!! Πήγα σήμερα στον Κοτσο να παραλάβω και είχαν χάσει το ups μεσα στο μαγαζί μια ώρα με είχαν και περίμενα να το βρούν για να μου πουν τελικά να περάσω κάποια άλλη στιγμή γιατι δεν ήξεραν που είναι!!!!!!!!!!!! Τελος πάντον με ξαναπήραν το απόγευμα και μου είπαν ότι το βρήκα!! Επιτέλους.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 και μου είπαν ότι το βρήκα!! Επιτέλους. Και τότε γιατί τους ταλαιπωρείς;
heloo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ξεθαβω το νημα για να ρωτησω κατι: Εχει κανεις κανενα θεμα(θορυβοι,μυρωδιες κτλ.) οταν λειτουργει η μπαταρια και το pc εχει τροφοδοτικο με apfc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.