Προς το περιεχόμενο

APC UPS 900VA Line Interactive

sotos 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχατε καμιά ενημέρωση? Τους πήρα τηλ Παρασκευή κ μου είπαν ότι μέσα σε αυτή τη βδομάδα θα παραλάβω. Αλλά δε μου φάνηκε να το έψαξε καν, έτσι το είπε.

Τι γίνεται όμως σε περίπτωση που δεν παραλάβουμε και μας βγάλουν πρόβλημα (πχ με προμηθευτή)? Έχουν πάρει τα χρήματα από την κάρτα από τις 15/3 και ποιος ξέρει πότε θα τα επιστρέψουν... Εγώ αυτό το λέω ωραιότατο ΑΤΟΚΟ δανειάκι 1 μήνα...

Δημοσ.

Εγώ πήρα τηλέφωνο το Σάββατο και το μόνο που μου είπαν είναι να περιμένω και ότι αν υπάρχει κάτι νεότερο θα με ειδοποιήσουν... :angry:

Δημοσ.

Επιτέλους, μα του κορόιδευαν και του έλεγα αν έχουν κανένα πρόβλημα με την APC και δεν τους δίνει ups, ότι τους δάνεισα 90€ μέσο πιστωτικής κάρτα κ.α. και η υπάλληλος τι να κάνει; Γελούσε :eek:

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα στις 9.30. Αν και με αρκετή καθυστέρηση, πιστεύω να αξίζει. Μπράβο που δε μας κρέμασε και ευτυχώς που δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μου.

Δημοσ.

Καταστάσεις απείρου κάλους!! Πήγα σήμερα στον Κοτσο να παραλάβω και είχαν χάσει το ups μεσα στο μαγαζί μια ώρα με είχαν και περίμενα να το βρούν για να μου πουν τελικά να περάσω κάποια άλλη στιγμή γιατι δεν ήξεραν που είναι!!!!!!!!!!!! Τελος πάντον με ξαναπήραν το απόγευμα και μου είπαν ότι το βρήκα!! Επιτέλους. :mad:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το νημα για να ρωτησω κατι: Εχει κανεις κανενα θεμα(θορυβοι,μυρωδιες κτλ.) οταν λειτουργει η μπαταρια και το pc εχει τροφοδοτικο με apfc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...