Προς το περιεχόμενο

APC UPS 900VA Line Interactive

sotos 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν νομίζω ότι έχει fan πάντως, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά...

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ninos30 απο θόρυβο με ενδιαφέρει πως συμπεριφέρεται......

ισχύει αυτο που νομίζω οτι δηλαδη μόνο όταν κοπεί το ρεύμα και όταν φορτίζει δουλέυει αρα και θόρυβος...?

κατα τα άλλα σε normal δεν λειτουργεί το fan και δεν κάνει καθόλου θόρυβο?

EDIT: πάει το 90αρι δεν υπάρχει πλέον....

:S

Όπως γράφω και 3 post παραπάνω, τώρα φορτίζει και είναι εντελώς αθόρυβο. FAN μάλλον δεν έχει. Όταν γεμίσει η μπαταρία θα δοκιμάσω και εκεί πως συμπεριφέρεται.

ΝΑΙ, το 90αρι μας τελείωσε από προχθές

Δημοσ.

οκ....αν μπορεις να μου πεις και μετα οταν γεμίσει τι γίνεται απο θόρυβο...ισως το τσιμπησω ούτος η άλλως...

• Super Moderators
Δημοσ.

παει το 90αρι....στο τσακ ημουν μετα το σχολιο σου να το παρω...αλλα τωρα 170 ειναι παρα πολλα...

http://www.skroutz.gr/s/294932/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-900-230V.html?keyphrase=back-ups+pro+900

αρχίζει από τα 141, καλή τιμή αν σκεφτείς ότι το 1200VA μοντέλο πετάγεται στα 250+ euro

http://www.skroutz.gr/s/295007/APC-Power-Saving-Back-UPS-Pro-1200-230V.html?keyphrase=back-ups+pro+1200

Δημοσ.

Και επειδή ερωτήθην και για τον θόρυβο σε Battery Mode, κάνει έναν ελαφρύ βόμβο σαν να είναι καμιά 10αριά κουνούπια μαζί. Όχι κάτι ενοχλητικό δηλαδή, αλλά φαντάζομαι πως δεν έχει σημασία ακόμα και να έκανε αφού μόνο shutdown θα κάνεις σε περίπτωση διακοπής.

Εγώ πχ το ρύθμισα να κάνει shut-down το PC μου, μετά από 2 λεπτά αν πέσει το ρεύμα και το PC είναι σε power-saving mode (δηλαδή όταν κοιμάμαι). Δεν παίζει να ξυπνήσω με αυτόν τον θόρυβο κι ας είναι μόλις στο 1 μέτρο PC+UPS.

Δημοσ.

Ευτυχώς πρόλαβα και εγώ και τώρα περιμένω...Το ups είναι ότι καλύτερο για την τιμή του αφού είναι line interactive και σε πολλά e-shops το έχουν σε τιμές πάνω από 140€ οπότε με 90€ είναι τσάμπα.Τα ελαττώματα του είναι η πρίζες IEC και όχι SCHUKO και ότι βγάζει ρέυμα Step-approximated sine-wave το οποίο δεν είναι καθαρό...Δηλαδή όταν συνδέσουμε πάνω την 40'' lcd μας η οποία έχει κατανάλωση 250watt υποθετικά θα παίξει αλλά θα ακούγεται θόρυβος απο το τροφοδοτικό της τηλεόρασης...(When the UPS is on battery, it will output a step-approximated sine wave. More sensitive power supplies cannot run off of the step-approximated sine wave and could potentially drop the load on a power outage. With Power Factor Corrected power supplies, we recommend using a Smart-UPS.)

Δημοσ.

Υπομονή, στην επόμενη "προσφορά"! :devil:

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον soto 1 για την ενημέρωση της "προσφοράς".

Δημοσ.

Παιδες παρελαβε κανεις η ακομα? Εγω εκανα την παραγγελια στις 14/3 και ακομα τιποτα στον οριζοντα!!

Δημοσ.

Με πηραν σήμερα το μεσημέρι τηλέφωνο για να με ενημερώσουν ότι θα έχουν παραλαβή τέλος του μήνα. :mad:

Δημοσ.

Παιδες παρελαβε κανεις η ακομα? Εγω εκανα την παραγγελια στις 14/3 και ακομα τιποτα στον οριζοντα!!

Μόλις παρέλαβα (Σαλόνικα). 4 εργάσιμες πήρε. Α, και είπαν ότι πέρασαν και χθες αλλά έλειπα. Άρα 3.

Παραγγελία 11 παραλαβή στις 16, αλλά είχε έρθει από την προηγούμενη (15)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...