ninos30 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τώρα στο κοτσο έβαλαν "Στο κατάστημα: 169,99€ Στο internet: 90,00 €"... Για να το έχουν ακόμα στο site και να μην το έχουν αλλάξει δεν πρόκειται για κάποιο λάθος... Και τώρα το Internet "έφυγε"... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097197&cmicc=skroutz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Οποιος πρόλαβε πρόλαβε...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 αν πρόλαβε και δεν του είπαν εξαρχής ότι ήταν τυπογραφικό λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως δεν μου είπαν ότι είναι τυπογραφικό λάθος που του πήρα τηλέφωνο. Βέβαια δεν τους ρώτησα κιόλας, απλά τους είπα πότε περίπου να το περιμένω... Είπαν σε κανένα εδω μέσα ότι έγινε λάθος και ότι θα ακυρωθεί η παραγγελία τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Εμένα πάντως δεν μου είπαν ότι είναι τυπογραφικό λάθος που του πήρα τηλέφωνο. Βέβαια δεν τους ρώτησα κιόλας, απλά τους είπα πότε περίπου να το περιμένω... Είπαν σε κανένα εδω μέσα ότι έγινε λάθος και ότι θα ακυρωθεί η παραγγελία τους; Εκανα και γω χτες την παραγγελια στα 90€ και την δεχτηκε κανονικα. Τωρα ειναι "υπο εκτελεση". Φιλε xristoslet ποτε σε ειπαν οτι θα στο φερουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μου είπαν ότι χρειάζεται 10 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Έχουν πολλή δουλειά, γι' αυτό :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι. Απο που το παραγγέλνουν και θέλει 10-15 μέρες και μετά να μου το φέρουν στα Χανιά; Τέλος πάντων καλή είναι η τιμή, επομένως ας κάνουμε υπομονή. Ελπίζω βέβαια να αγοράζει σε καμιά 15αριά μέρες αυτός που πουλάω το αλλο UPS που έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfn85 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μου είπαν ότι χρειάζεται 10 εργάσιμες. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ! Είναι απαράδεκτοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Μόλις παρέλαβα (Σαλόνικα). 4 εργάσιμες πήρε. Α, και είπαν ότι πέρασαν και χθες αλλά έλειπα. Άρα 3. Τελικά είναι όντως αυτό: Back-UPS Pro 900 900VA, Line Interactive, AVR και... APC! Μια χαρά, χαρούλα EDIT: - Επειδή κάποιοι ρωτούσαν, έχει μέσα στην συσκευασία 2 καλώδια σύνδεσης. Οπότε για PC+οθόνη είστε καλυμμένοι - Δεν μπορείς παρά να μην εντυπωσιάζεσαι από τον επαγγελματισμό κάποιων εταιριών. Έχει πάνω στο UPS, μια εκτύπωση από τα test που έγιναν στην συγκεκριμένη μονάδα (πάνω από 40) με το serial της, ημερομηνία, ώρα και ΥΠΟΓΡΑΦΗ του τεχνικού που έκανε τον έλεγχο!!! QUALITY ASSURANCE TEST το λέει. - Εσείς που το πήρατε, μην ξεχάσετε να αλλάξετε την μπαταρία στην σωστή φορά (έχει κολημένες οδηγίες πάνω) αλλιώς δεν θα λειτουργήσει. Προφανώς το κάνουν έτσι για να μην καταστρέφεται όσο κάθεται στις αποθήκες. Τι να λέμε τώρα... - Και για αυτούς που δυσκολεύονται στα Αγγλικά. Από τις 8 θέσεις, οι 4 μόνο παίρνουν από την μπαταρία όταν υπάρχει διακοπή. Οι άλλες 4 είναι μόνο για προστασία από υπερταση/υπόταση. Η θέση 8 είναι η master και εκεί πρέπει να συνδεθεί το PC. Συνδέστε την οθόνη στην 7 (δείτε το σχεδιάγραμμα στην σελίδα 2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 πες μας εντυπωσεις απο πλευρα θορυβου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Όπως είχε γραφεί παραπάνω. Εντελώς αθόρυβο όταν είναι στο ρεύμα. Όταν γεμίσει η μπαταρία θα δοκιμάσω και εκτός ρεύματος και θα ποστάρω EDIT: Και κάτι ακόμα. Επειδή πολλοί αγχώνονται για τα WATTs και το αν μπορεί να τα σηκώσει ένα UPS ή ένα PSU, και το πόσο ρεύμα καίμε όταν βάζουμε +700W τροφοδοτικό κ.ο.κ., στα διαγνωστικά του APC (ναι έχει και τέτοια, Watt, VA, Hz, % στο Load, ώρα που θα διαρκέσει η μπαταρία αν πέσει το ρεύμα εκείνη την στιγμή κ.τ.λ) δείχνει περίπου τα παρακάτω load: Stand-by (όταν είμαι απλώς στο desktop): 125 (PC) + 40 (24" monitor) = 165W Full-Load (3d gaming πχ Dragon Age Origins II όλα στο High, 1920x1200, πάνω σε μάχη με 20 NPCs): 215 (PC) + 40 (24" monitor) = 255W Κι όλα αυτά στην LCD οθόνη του. Στο SW δείχνει περισσότερα. Θυμίζω ότι σηκώνει μέχρι 540W. Οπότε και με crossfire/SLI μάλλον καλυμμένοι είστε. Εκτός να μιλάμε για 2x6990 To rig Μου έχει ως εξής: C2D E8400 OCed 10% (3.0 -> 3.4) MB ASUS P5Q3 DLX ATI 5850 1 GB 2 x DIMMs DDR3 (4 GB σύνολο) 5 x SATA HDDs, oι δύο Raptor 1xDVD, 1xDVDRW 3 x USB HDDs (με Power Save)+ αρκετά άλλα USB Antec P180 case με 5 ανεμιστήρες 120mm Win7 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Τα APC έχουν την επιλογή να τα συνδέεις με usb με τον υπολογιστη και σε περιπτωση πτωσης ρευματος να κανουν shutdown μονα τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Τα APC έχουν την επιλογή να τα συνδέεις με usb με τον υπολογιστη και σε περιπτωση πτωσης ρευματος να κανουν shutdown μονα τους; Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, τα APC μαζί με 2-3 άλλες μάρκες, είναι τα καλύτερα UPS της αγοράς. Κι εδώ μιλάμε για την καλύτερη σειρά της για workstation. Και σε αυτό που ρωτάς. ΝΑΙ έχει USB και SW με πάρα πολλές επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Melven Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 ninos30 απο θόρυβο με ενδιαφέρει πως συμπεριφέρεται...... ισχύει αυτο που νομίζω οτι δηλαδη μόνο όταν κοπεί το ρεύμα και όταν φορτίζει δουλέυει αρα και θόρυβος...? κατα τα άλλα σε normal δεν λειτουργεί το fan και δεν κάνει καθόλου θόρυβο? EDIT: πάει το 90αρι δεν υπάρχει πλέον.... :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.