xristoslet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παραγγείλει ποτέ κάτι από το e-shop του κοστου, ευχαριστώ για την πληροφορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω πως γινονται οι συνδεσεις με τις εξοδους που εχει!!! τι βυσματα ειναι αυτα? αμερικάνικες, με adaptor/πολύμπριζο συνδέονται χωρίς πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkala Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Κοίτα, βάσει VA/Watt (και photo) που δίνουν στο site (Κότσος/Electro) είναι αυτό: http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR900GI&total_watts=200 Άρα Stand-By (μάλλον). Tώρα αν είναι τόσο μ...ς που κάναν σε όλα λάθος (που δεν νομίζω), τι να πω. Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα. Fingers Crossed Υ.Γ. Όχι ότι βέβαια θα μας χαλάσει αν στείλουν κανα Line-Interactive APC ΕΙΝΑΙ line-interactive, δες στο λινκ που παραθέτεις, στην καρτέλα "Product Overview", στο τέλος, Topology=Line Interactive. Με γειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 line interactive και με AVR (Auto Voltage Regulator), αν ισχύει η τιμή του Κωτσόβολου κωλολέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 λες να με καλυπτει? ; εχω q6600, 3 σκληρους ,2 dvd rom, gtx480,22αρα lcd... Τουλαχιστον να με προστατευει απο βυθισματα της ΔΕΗ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μπες στο site της APC, έχει calculator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ΕΙΝΑΙ line-interactive, δες στο λινκ που παραθέτεις, στην καρτέλα "Product Overview", στο τέλος, Topology=Line Interactive. Με γειά! Μάλιστα. Δεν το πρόσεξα (την τύφλα μου το έψαχνα κανα μισάωρο πριν ποστάρω). TNX Είχα διαβάσει και αυτό (από APC) με τα διαφόρου τύπου UPS, και στην τελευταία σελίδα λέει που ανήκει η κάθε σειρά της. Και εκεί έχει την Back-UPS (ως Stand-by) αλλά όχι την PRO (δεν την αναφέρει), και υπόθεσα πως και αυτό το ίδιο θα ήταν. http://www.ptsdcs.com/whitepapers/1.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εκείνο που με προβληματίζει είναι η περίεργη διάταξη των μπαταριών, και πόσο θα κοστίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Εκείνο που με προβληματίζει είναι η περίεργη διάταξη των μπαταριών, και πόσο θα κοστίζουν.Όντος, τώρα το παρατήρησα, οι μπαταρίες που παίρνει είναι αυτές https://www.apc.com/...C123&tab=models άρα έχω θεωρητικά 3-5 χρόνια να το σκεφτώ αυτό . Πάντως αντίστοιχα μοντέλα οι μπαταρίες τους κειμένοντε μεταξύ 50-70€. Στο Link που έχω βάλει γράφει ενδεικτική τιμή EUR44.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Όπως τις κόβω στη φωτογραφία, πρόκειται για 2 μπαταρίες 12V 7.2Ah sealed lead acid (σφραγισμένες οξέος-μολύβδου). Κόστος περί τα 15-17 ευρώ η μία από καταστήματα ηλεκτρονικών (πυκνωτές, αντιστάσεις, κλπ...). Θεωρητικά, το πλαστικό ενδιάμεσα και όποια γέφυρα-καλώδια έχει τα αποκολλάς προσεχτικά από τις παλιές και τα χρησιμοποιείς πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 αμερικάνικες, με adaptor/πολύμπριζο συνδέονται χωρίς πρόβλημα... Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ γιατι ακομα δεν καταλαβα πως θα γινει η συνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siracos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μπορεις να δωσεις καποιο λινκ γιατι ακομα δεν καταλαβα πως θα γινει η συνδεση? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663443 Με κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663443 Με κάτι τέτοιο Μαλιστα, τωρα καταλαβα τι παιζει!! Το ups πισω εχει 8 εισοδους. Αλλη για το τροφοδοτικο, αλλη για την οθονη κτλ. Σ αυτην την περιπτωση δεν θα χρειαστουμε περισσοτερα απο 1 πολυμπριζα? Η συνδεουμε το πολυμπριζο στην κεντρικη εισοδο του ups και τ αλλα τα καρφωνουμε πανω του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ότι σε βολεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Τώρα στο κοτσο έβαλαν "Στο κατάστημα: 169,99€ Στο internet: 90,00 €"... Για να το έχουν ακόμα στο site και να μην το έχουν αλλάξει δεν πρόκειται για κάποιο λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.