Null_Pointer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Απόψεις κατόχων apc περί θορύβου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Χμμ είναι και 3½ ετών το νήμα.. Θετικό πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 4 χρόνια μετά πιστεύω πως θα είναι και ακόμη καλύτερο στο θέμα του θορύβου. Εγώ πάντως έχω(ελπίζω όχι για πολύ ακόμα) το http://www.skroutz.g...a-1250-AVR.html εδώ και 3 χρόνια, δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αλλά από θόρυβο δεν παλεύεται αφού δουλεύει το ανεμιστηράκι του συνέχεια!!! Έχω πάρει και 2 στην δουλειά MGE αλλά εκεί δεν με νοιάζει γιατί έχει έτσι κι αλλιώς θόρυβο, αλλά για το σπίτι δεν το συνιστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λεω να το παρω και γω για το πι-σι στο μαγαζι που εχω. Τι αλλο θα μπορεσω να συνδεσω πανω? Με την ευκαιρια να ρωτησω, για 4 ενισχυτες και 1 επεξεργαστη τι ups θα χρειαστω? προχτες με ριμαξε στις διακοπες η δεη και φοβαμαι μην τα καψει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Επειδή ψην;oμουν κι εγώ για αγορά αλλά με ενδιαφέρει πολύ και ο θόρυβος, βρήκα το ακόλουθο αποθαρυντικό στοιχείο στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ups: "Audible noise at 1 meter from surface of unit 45.00 dBA" http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR900GI&total_watts=200 45db είναι αρκετός θόρυβος....τόσο θόρυβο κάνουν οι κάρτες γραφικών! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ναι, αλλά το θέμα είναι αν είναι συνεχής ή παρουσιάζεται μόνο αν ξεκινάει να λειτουργεί το ανεμιστήρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Null_Pointer Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Είναι λογικό να παράγει κάποια dbA θορύβου από τη στιγμή που πέσει το ρεύμα και τεθεί σε λειτουργία η μπαταρία. Μου φαίνεται κάπως δύσκολο να δουλεύει ο ανεμιστήρας του σε τετοια επίπεδα σε stand-by. To καλύτερο είναι να μας αναφέρει για το θέμα κάποιος από δω μέσα που το έχει (ή κάποιο παρεμφερές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gussgr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το δικο μου παντως ειναι mustek και δεν ακουγεται καθολου οταν υπαρχει ρευμα.. πραγματικα καθολου, δεν εχει ανεμιστηρα βεβαια. οταν πεφτει το ρευμα ακουγεται φυσικα και το "ζζζζζζζζζ" που παραγει ρευμα και το speaker του κανει ενα μπιππππππ μπιππππππ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω πως γινονται οι συνδεσεις με τις εξοδους που εχει!!! τι βυσματα ειναι αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Προσοχή, ισχύουν τα περί αποστολής http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=z5vYWXi0r8CKky&exp=3 δλδ εμμέσως πλην σαφώς, η δωρεάν αποστολή είναι μόνο για το δίκτυο διανομής το οποίο εξυπηρετείται από το βανάκι του κότσου. Σε νησιά κ απομακρυσμένες περιοχές στέλνει ΜΟΝΟ με μεταφορική με έξοδα αποστολής του ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (και καλά το βάρος ξεπερνά τα 7 κιλά. Στην αρχή ο υπάλληλος που έλεγε ότι το ups είναι 6 κιλά μετά 8 κιλά, στο νετ (όχι στο σιτε του κότσου) βλέπω 11 κιλά....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SATELLITE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 εγω σε αυτό που έχω αμφιβολία και δεν το εχω παραγείλει είναι σε πιο ακριβώς ups αναφέρεται ο κώτσος. στον τίτλος τους γράφουν UPS 900VA Line Interactive ενώ στο skroutz ο τίτλος είναι APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 και σκέφτομαι μήπως είναι διαφορετικά ups. επισκέφτηκα ενα κατάστημά τους αλλά δεν είχαν καθόλου ups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoslet Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Προσοχή, ισχύουν τα περί αποστολής http://www.kotsovolo...Xi0r8CKky&exp=3 δλδ εμμέσως πλην σαφώς, η δωρεάν αποστολή είναι μόνο για το δίκτυο διανομής το οποίο εξυπηρετείται από το βανάκι του κότσου. Σε νησιά κ απομακρυσμένες περιοχές στέλνει ΜΟΝΟ με μεταφορική με έξοδα αποστολής του ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ (και καλά το βάρος ξεπερνά τα 7 κιλά. Στην αρχή ο υπάλληλος που έλεγε ότι το ups είναι 6 κιλά μετά 8 κιλά, στο νετ (όχι στο σιτε του κότσου) βλέπω 11 κιλά....) Οταν συμπλήρωσα τα στοιχεία για την παραγγελία δεν μου έβγαλε χρέωση μεταφορικών γιατί έβαλα να γίνει η παραλαβή εντός 7 ημερών, όπως λέει και παρακάτω είναι δωρεάν "Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής, εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας." Ακόμα κι αν θα μου χρεώσουν την μεταφορά του UPS για το σπίτι μου, μπορώ να τους πω ότι μπορώ να περάσω να το παραλάβω από το κατάστημα(μένω Χανιά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nerohytis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 το service ειναι απο Info-Quest αστα service πρέπει να έχει κι εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ninos30 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 εγω σε αυτό που έχω αμφιβολία και δεν το εχω παραγείλει είναι σε πιο ακριβώς ups αναφέρεται ο κώτσος. στον τίτλος τους γράφουν UPS 900VA Line Interactive ενώ στο skroutz ο τίτλος είναι APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 και σκέφτομαι μήπως είναι διαφορετικά ups. επισκέφτηκα ενα κατάστημά τους αλλά δεν είχαν καθόλου ups. Κοίτα, βάσει VA/Watt (και photo) που δίνουν στο site (Κότσος/Electro) είναι αυτό: http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR900GI&total_watts=200 Άρα Stand-By (μάλλον). Tώρα αν είναι τόσο μ...ς που κάναν σε όλα λάθος (που δεν νομίζω), τι να πω. Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα. Fingers Crossed Υ.Γ. Όχι ότι βέβαια θα μας χαλάσει αν στείλουν κανα Line-Interactive APC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
clevercitizen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Οταν συμπλήρωσα τα στοιχεία για την παραγγελία δεν μου έβγαλε χρέωση μεταφορικών γιατί έβαλα να γίνει η παραλαβή εντός 7 ημερών, όπως λέει και παρακάτω είναι δωρεάν "Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής, εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας." Ακόμα κι αν θα μου χρεώσουν την μεταφορά του UPS για το σπίτι μου, μπορώ να τους πω ότι μπορώ να περάσω να το παραλάβω από το κατάστημα(μένω Χανιά). Αν το κατάστημα στα Χανιά είναι κανονικός κοτσόβολος και όχι franchise τότε μια χαρά θα είσαι, θα σου το φέρουν σπίτι χωρίς μεταφορικά (το βανάκι του κοτσου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.