Προς το περιεχόμενο

APC UPS 900VA Line Interactive

sotos 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

4 χρόνια μετά πιστεύω πως θα είναι και ακόμη καλύτερο στο θέμα του θορύβου. Εγώ πάντως έχω(ελπίζω όχι για πολύ ακόμα) το http://www.skroutz.g...a-1250-AVR.html εδώ και 3 χρόνια, δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αλλά από θόρυβο δεν παλεύεται αφού δουλεύει το ανεμιστηράκι του συνέχεια!!! Έχω πάρει και 2 στην δουλειά MGE αλλά εκεί δεν με νοιάζει γιατί έχει έτσι κι αλλιώς θόρυβο, αλλά για το σπίτι δεν το συνιστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεω να το παρω και γω για το πι-σι στο μαγαζι που εχω. Τι αλλο θα μπορεσω να συνδεσω πανω? Με την ευκαιρια να ρωτησω, για 4 ενισχυτες και 1 επεξεργαστη τι ups θα χρειαστω? προχτες με ριμαξε στις διακοπες η δεη και φοβαμαι μην τα καψει!

Επειδή ψην;oμουν κι εγώ για αγορά αλλά με ενδιαφέρει πολύ και ο θόρυβος, βρήκα το ακόλουθο αποθαρυντικό στοιχείο στα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ups:

"Audible noise at 1 meter from surface of unit

45.00 dBA"

http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR900GI&total_watts=200

45db είναι αρκετός θόρυβος....τόσο θόρυβο κάνουν οι κάρτες γραφικών!

Είναι λογικό να παράγει κάποια dbA θορύβου από τη στιγμή που πέσει το ρεύμα και τεθεί σε λειτουργία η μπαταρία.

Μου φαίνεται κάπως δύσκολο να δουλεύει ο ανεμιστήρας του σε τετοια επίπεδα σε stand-by.

To καλύτερο είναι να μας αναφέρει για το θέμα κάποιος από δω μέσα που το έχει (ή κάποιο παρεμφερές)

Το δικο μου παντως ειναι mustek και δεν ακουγεται καθολου οταν υπαρχει ρευμα.. πραγματικα καθολου, δεν εχει ανεμιστηρα βεβαια. οταν πεφτει το ρευμα ακουγεται φυσικα και το "ζζζζζζζζζ" που παραγει ρευμα και το speaker του κανει ενα μπιππππππ μπιππππππ :rolleyes:

Προσοχή, ισχύουν τα περί αποστολής http://www.kotsovolos.gr/site/stcontent.jsp?cmsid=z5vYWXi0r8CKky&exp=3

δλδ εμμέσως πλην σαφώς, η δωρεάν αποστολή είναι μόνο για το δίκτυο διανομής το οποίο εξυπηρετείται από το βανάκι του κότσου. Σε νησιά κ απομακρυσμένες περιοχές στέλνει ΜΟΝΟ με μεταφορική με έξοδα αποστολής του ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

(και καλά το βάρος ξεπερνά τα 7 κιλά. Στην αρχή ο υπάλληλος που έλεγε ότι το ups είναι 6 κιλά μετά 8 κιλά, στο νετ (όχι στο σιτε του κότσου) βλέπω 11 κιλά....)

εγω σε αυτό που έχω αμφιβολία και δεν το εχω παραγείλει είναι σε πιο ακριβώς ups αναφέρεται ο κώτσος. στον τίτλος τους γράφουν

UPS 900VA Line Interactive

ενώ στο skroutz ο τίτλος είναι APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 και σκέφτομαι μήπως είναι διαφορετικά ups. επισκέφτηκα ενα κατάστημά τους αλλά δεν είχαν καθόλου ups.

Προσοχή, ισχύουν τα περί αποστολής http://www.kotsovolo...Xi0r8CKky&exp=3

δλδ εμμέσως πλην σαφώς, η δωρεάν αποστολή είναι μόνο για το δίκτυο διανομής το οποίο εξυπηρετείται από το βανάκι του κότσου. Σε νησιά κ απομακρυσμένες περιοχές στέλνει ΜΟΝΟ με μεταφορική με έξοδα αποστολής του ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

(και καλά το βάρος ξεπερνά τα 7 κιλά. Στην αρχή ο υπάλληλος που έλεγε ότι το ups είναι 6 κιλά μετά 8 κιλά, στο νετ (όχι στο σιτε του κότσου) βλέπω 11 κιλά....)

Οταν συμπλήρωσα τα στοιχεία για την παραγγελία δεν μου έβγαλε χρέωση μεταφορικών γιατί έβαλα να γίνει η παραλαβή εντός 7 ημερών, όπως λέει και παρακάτω είναι δωρεάν "Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής, εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας." Ακόμα κι αν θα μου χρεώσουν την μεταφορά του UPS για το σπίτι μου, μπορώ να τους πω ότι μπορώ να περάσω να το παραλάβω από το κατάστημα(μένω Χανιά).

εγω σε αυτό που έχω αμφιβολία και δεν το εχω παραγείλει είναι σε πιο ακριβώς ups αναφέρεται ο κώτσος. στον τίτλος τους γράφουν

UPS 900VA Line Interactive

ενώ στο skroutz ο τίτλος είναι APC Power-Saving Back-UPS Pro 900 και σκέφτομαι μήπως είναι διαφορετικά ups. επισκέφτηκα ενα κατάστημά τους αλλά δεν είχαν καθόλου ups.

Κοίτα, βάσει VA/Watt (και photo) που δίνουν στο site (Κότσος/Electro) είναι αυτό:

http://www.apc.com/products/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR900GI&total_watts=200

Άρα Stand-By (μάλλον). Tώρα αν είναι τόσο μ...ς που κάναν σε όλα λάθος (που δεν νομίζω), τι να πω. Εγώ πάντως παρήγγειλα ένα. Fingers Crossed

Υ.Γ. Όχι ότι βέβαια θα μας χαλάσει αν στείλουν κανα Line-Interactive APC :rolleyes:

Οταν συμπλήρωσα τα στοιχεία για την παραγγελία δεν μου έβγαλε χρέωση μεταφορικών γιατί έβαλα να γίνει η παραλαβή εντός 7 ημερών, όπως λέει και παρακάτω είναι δωρεάν "Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται δωρεάν, ανεξαρτήτως του βάρους αυτής, εάν η παράδοση των προϊόντων έχει οριστεί να γίνει εντός επτά (7) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία υποβολής της παραγγελίας." Ακόμα κι αν θα μου χρεώσουν την μεταφορά του UPS για το σπίτι μου, μπορώ να τους πω ότι μπορώ να περάσω να το παραλάβω από το κατάστημα(μένω Χανιά).

Αν το κατάστημα στα Χανιά είναι κανονικός κοτσόβολος και όχι franchise τότε μια χαρά θα είσαι, θα σου το φέρουν σπίτι χωρίς μεταφορικά (το βανάκι του κοτσου).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...