Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 αν έχουν λεφτά για "επενδύσεις"...
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 η κομοτηνη πεφτει μακρια και μια περιοχη σε ολη την ελλαδα εγω δεν θεωρω οτι σημαινει κατι.αντε δυο με ζωγραφου.οταν θα εχουν καλυψει το 60-70 τις 100 της αθηνας τουλαχιστον και αλλο τοσο στην επαρχια τοτε θα θεωρησω οτι ναι εγινε αυτο που ειπαν. το vdsl σε 3 περιοχες σε ολη την ελλαδα οχι testing απλα ειναι αλλα beta to beta testing.οποτε εδω θα ειμαστε τελος αυτου του χρονου και θα δουμε σε ποσες περιοχες θα εχουν μπει.ηδη 3 μηνες περασαν απο αρχες του ετους.ζωγραφου εχει ξεκινησει εδω και πολλους μηνες και ακομα δεν εχει δωθει.οποτε δεν με πειθουν οτι τελος 2011 θα εχει γινει.για το gap τωρα εσυ νομιζω μου ειχες πει οτι εχεις επειδη εισαι σε siemens.για την δικια μου γραμμη δεν το εχω ψαξει για gap.απλα νομιζα οτι ειχες και οτι ειτε το ειχες διορθωσει ειτε δεν το εκανες επειδη αλλαξες εταιρεια.αλλα νομιζα οτι ειχες πει οτι εχεις. επισης τα λεφτα τα εχει ο οτε οπως τα ειχε τοσο καιρο που μας τα τρωγε κανονικα.αν αυτα τα λεφτα τοσα χρονια δεν ειχαν παει σε δημοσιο αλλα σε ιδιωτικα χερια θα ειμασταν τωρα ftth.αλλα ο οτε επρεπε να βαλουν μπροστα οι εναλακτικοι για να κανει το 1 mbit σε 2 και το 2 σε 24 Κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 τα gaps είναι σε Broadcom DSLAMs, όχι σε Siemens...
SPANK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δηλαδί σε αυτην την χώρα οι εναλλακτικοί πρέπει να περιμένουν πάντα τον οτε για να κάνουν επενδύσεις,δεν μπορούν να βγούν μια φορά μπροστά και να αρχίσουν μια κίνηση δικιά τους ? Εκτός και αν ο Οτε/κυβέρνηση τους λεει ακομα τι πως και ποτε μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε επένδυση/ανάπτηξη. Η μήπως τελίκά το δεν έχουμε λεφτά για επενδύσεις ειναι ακόμα μια δικαιολογία ώστε να δουν τι θα προσφέρει ο <κακός> ο οτε και μετα να έρθουμε σαν σωτήρες ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 προφανώς δεν έχουν λεφτά...
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 τα gaps είναι σε Broadcom DSLAMs, όχι σε Siemens... sorry ξεφυγε to siemens.μπερδευτηκα με το IFTN alcatel ηθελα να πω.τελος παντων απλα νομιζα οτι μου ειχες πει οτι ειχες gap.εγω σε siemens πεφτω καλως η κακως.καλως η κακως γιατι το καθενα εχει τα καλα του και τα ασχημα του. Vendor ID (Local/Remote):TMMB / IFTN local TMMB REMOTE IFTN Δηλαδί σε αυτην την χώρα οι εναλλακτικοί πρέπει να περιμένουν πάντα τον οτε για να κάνουν επενδύσεις,δεν μπορούν να βγούν μια φορά μπροστά και να αρχίσουν μια κίνηση δικιά τους ? Εκτός και αν ο Οτε/κυβέρνηση τους λεει ακομα τι πως και ποτε μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε επένδυση/ανάπτηξη. Η μήπως τελίκά το δεν έχουμε λεφτά για επενδύσεις ειναι ακόμα μια δικαιολογία ώστε να δουν τι θα προσφέρει ο <κακός> ο οτε και μετα να έρθουμε σαν σωτήρες ? προφανώς δεν έχουν λεφτά... ποια εταιρεια θα εχει τα λεφτα οταν προσπαθει ενα πακετο να το εχει χαμηλη τιμη.σκεψου το απλα.τωρα πληρωνεις 40 ευρω πχ και εχεις τα παντα.στον οτε καποτε πληρωνες και την κληση στο ιντερνετ και το αστικο τηλεφωνημα και κανεις δεν ειχε λογαριασμο κατω απο 100 ευρω.φαντασου για τι λεφτα μιλαμε που αν αυτα τα λεφτα τα παιρνε εταιρεια στο εξωτερικο τωρα θα ειχαμε vdsl εδω και 10 χρονια .ο οτε εκανε αλλαγες οταν πιεστηκε απο ee και οταν εβαλαν κατι καλυτερο Oi providers>ελλαδα ειμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.