Προς το περιεχόμενο

Απο Vivodi σε Forthnet??? - Κερατσίνι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!

Να μπώ κατευθείαν στο θέμα!

Στο Κερατσίνι που μένω, έχω Vivodi Telefonet+ με Ιντερνετ + απεριόριστα αστικά/υπεραστικά. Μηνιαίο κόστος περίπου 19€ το μήνα (συνδρομητής 3 χρόνια).

Γενικά τους τελευταίους μήνες ψάχνω την καλύτερη προσφορά/υπηρεσία για να αλλάξω πάροχο.

Βλέποντας το νέο πακέτο της Forthnet, 2play economy, με τα 24,90 με δελεάζει να στραφώ προς τα εκεί.

Μπορεί να είναι 6 ευρώ παραπάνω απ' ότι δείνω, αλλά θα μπορώ να βλέπω και τους αγώνες που διαθέτει μέσω του Live Streaming!

Θα ήθελα εντυπώσεις απο τους χρήστες Forthnet, ειδικότερα στο Κερατσίνι, για να καταλήξω, εάν θα προχωρήσω ή να παραμείνω όπως είμαι!!!

:)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις κανένα πρόβλημα με Vivodi γιατί θέλεις να αλλάξεις πάροχο, απο ταχύτητες πως πας ?

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου,

έγω είμαι συνδρομητής της forthnet εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από ταχύτητα είμαι κομπλέ σε σχέση πάντα με το attenuation που έχω.

Επίσης η forthnet έχει μία προσφορά μέχρι τέλη Μαρτίου που την έβαλε ο ξαδελφός μου με 24,90 για έναν χρόνο, 24άρη internet και απεριόριστα σταθερά.

Δημοσ.

Έχεις κανένα πρόβλημα με Vivodi γιατί θέλεις να αλλάξεις πάροχο, απο ταχύτητες πως πας ?

Απο ταχύτητες είναι αρκετά καλά, κλειδώνω στο 14-16, χωρίς αποσυνδέσεις και τυχόν άλλα προβλήματα.

Αυτό που με έχει προβληματίσει, είναι πως πέρυσι μου είχαν στείλει χαρτί για μετάβαση σε προνομιακό πάγιο για την υπηρεσία και χρονική διάρκεια 12 μήνες. Περίπου τα 19€ που αναφέρω.

Επειδή καθυστέρησα να στείλω το απαντητικό φαξ, για ένα μήνα μου χρέωσαν την υπηρεσία στην τρέχουσα τιμή καταλόγου.

Φέτος, δέν μου έχει έρθει κάποιο χαρτί ανανέωσης ακόμα, και φαντάζομαι πως θα κινηθούν πάλι στο ίδιο μοτίβο.

Νέες συνδέσεις στη Vivodi δεν γίνονται και οι προσφορές της ΟΝ μου φαίνονται ακριβές!

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα η vivodi;;; Δεν έχει αγοραστεί/συγχωνευτεί με την ΟΝ; Αυτή την εντύπωση είχα.

Υπάρχει ακόμα, αλλά δεν πραγματοποιούνται νέες συνδέσεις στο δίκτυο της.

Με βάση παλαιότερο δελτίο τύπου της ΟΝ, η Vivodi είναι σάν θυγατρική της.

Καλημέρα φίλε μου,

έγω είμαι συνδρομητής της forthnet εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Από ταχύτητα είμαι κομπλέ σε σχέση πάντα με το attenuation που έχω.

Επίσης η forthnet έχει μία προσφορά μέχρι τέλη Μαρτίου που την έβαλε ο ξαδελφός μου με 24,90 για έναν χρόνο, 24άρη internet και απεριόριστα σταθερά.

Ακριβώς την προσφορά αυτή κοιτάω.

Οπως έγραψα και παραπάνω, ένα επιπλέον θετικό που έχει, είναι το live streaming για τους αγώνες!

Θέλει ψάξιμο όμως!

Δημοσ.

ταχυτητες θα πετυχεις το ιδιο αφου θα παρεις τον ιδιο χαλκο.ισως παιξεις λιγο πιο γρηγορα λογω του 6 snr .

Δημοσ.

(χρήσιμη) διευκρίνηση: Τα χαμηλά pings χρειάζονται για gaming. αν θες να παίζεις παιχνίδια, τότε θες χαμηλά pings.

Δημοσ.

επισης σε μερικες εταιρειες για να πετυχεις καλυτερα Pings μπορεις να ζητησεις fast path αντι για interleaved.

Δημοσ.

Το χαμηλό ping δεν το χρειάζομαι, εξάλλου παίζω αραιά και πού παιχνίδια online.

Περισσότερο με ενδιαφέρουν η ταχύτητα, σταθερότητα και βέβαια η τιμή!

• Super Moderators
Δημοσ.

(χρήσιμη) διευκρίνηση: Τα χαμηλά pings χρειάζονται για gaming. αν θες να παίζεις παιχνίδια, τότε θες χαμηλά pings.

και για άνετο surfing, για απροβλημάτιστα voice/video calls, real time streaming κτλπ κτλπ :P

γενικότερα τα χαμηλά pings είναι ένδειξη μη πιταρισμένου δικτύου...

επισης σε μερικες εταιρειες για να πετυχεις καλυτερα Pings μπορεις να ζητησεις fast path αντι για interleaved.

αν ο ISP έχει πιταρισμένο δίκτυο με εξωτερικό το να μειώσεις το ping κατά 20ms είναι σαν να βάζεις hansaplast σε ακρωτηριασμένο μέλος :P

Δημοσ.

ta 20 kai 40 ms λιγοτερο της οτενετ δεν θα σου κανουν το sufring να πεταει.εκτος αν εισαι με το χρονομετρο .calls εχω κανει και ειμαι με Interleave και δεν εχω κανενα παραπονο.games δεν παιζω αλλα οταν επαιξα μια φορα οκ ηταν.

• Super Moderators
Δημοσ.

σε ώρες αιχμής δεν είναι μόνο τόσα MS η διαφορά, αλλά πολύ περισσότερα αν υπάρχει πρόβλημα χωρητικότητας...

επίσης όταν πέφτουν τα κυκλώματα όμως ή όταν κόβονται οπτικές ίνες (πχ της Αθήνας-θεσσαλονίκης), να δεις πως φαίνονται οι διαφορές στο browsing...

Δημοσ.

δεν μιλαμε σε περιπτωση που κοπει μια οπτικη.το να κοπει μια οπτικη ειναι εγω σου λεω 5 ωρες downtime Τον μηνα που δεν θα ειναι.ε ας μην μπω ιντερνετ για 2 ωρες.τωρα αν ο αλλος δεν μπει στο facebook για 2 ωρες ε ενταξει εκει παω πασο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...