Προς το περιεχόμενο

Νέα σύνθεση / gaming pc

hudjw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα πολύ χρησιμα θέματα εδώ στην κατηγορία των αναβαθμίσεων κατέληξα στη πάρακατω συνθεση:

zsonjp.jpg

Οποιεσδηποτε γνώμες για κάποια προσθηκη ή αφαίρεση απο την συνθεση ειναι ευπροσδεκτες.

Ποσό που διαθέτω : 1200 + την οθόνη dell - δηλαδη γύρω στα 1450

Χρήση υπολογιστή : Gaming

Eπισης αν μπορείτε θέλω να μου προτείνετε κάποιο Mouse μέχρι 50 ευρω.

Δημοσ.

καλύτερη ε ; και πολύ μικρη διαφορά στην τιμη θα την προτιμησω , σε ευχαριστώ πολύ.

Οσον αφορά τον ssd , να πάω σε 80αρι ; ή και με τα 60 θα είμαι εντάξει ;

Δημοσ.

Ωραίος ο Cold..

Κοίτα, αν σκεφτείς ότι τα 7 Ultimate 64bit μετά τα tweaks «πιάνουν» γύρω στα 10GB και ότι καλό είναι να τον έχεις μισο-γεμάτο, αποφασίζεις και πράττεις αναλόγως.

Δημοσ.

καλύτερη ε ; και πολύ μικρη διαφορά στην τιμη θα την προτιμησω , σε ευχαριστώ πολύ.

για δες αυτον

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21068&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Δημοσ.

Οι ocz agility είναι καλύτεροι απ τους vertex ;

και οι δυο ανηκουν στην high-performance κατηγορια αρα δεν υπαρχει προβλημα !

edit

Agility 2:

Random Write 4KB (Aligned): 10,000 IOPS

Vertex 2:

Random Write 4KB (Aligned): 50,000 IOPS

read /write εχουν τα ιδια αλλα επειδη Aligned= on 4k ..... αρα ο Vertex 2 πρεπει να ειναι λιγο πιο γρηγορος..........

Αρα παρε τελικα αυτον ---------------->http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21069&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Δημοσ.

Επίσης δώσε λίγο βάση στη φωτό που δημοσιεύει το vision, γιατί είναι ευδιάκριτο το τύπωμα επάνω της με την ένδειξη AM3+ CPU support! Οπότε ίσως εξασφαλιστείς και για το μέλλον!

Δημοσ.

Ωραιο το mouse !

Οσον αφορά τις μνήμες ... οι kingston είναι καλές ; θέλω να πω σε σχεση με αυτες που είχα αρχικά επιλέξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...