JIMBOAthens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Mάλλον δεν έψαξες και πολύ... http://www.lg.com/uk/it-products/monitors/LG-tv-monitor-M2362D.jsp
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Χμμ μια χαρά τα πάει από συνδεσιμότητα, και DVI..
JIMBOAthens Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Την συγκεκριμένη την είχα για ένα φεγγάρι. Όντως έχει πολύ καλή συνδεσιμότητα (Δεν της λείπει πιστεύω τίποτα) και έχει πολύ καλή εικόνα σαν TV. Σαν Monitor είναι λίγο υποδεέστερη...
mary Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 αυτη--> http://www.lg.com/gr/it-product/monitor/LG-monitor-tv-M2280D.jsp που πηρα πριν δυο μηνες ειναι η ιδια αλλα πολύ καλύτερη, led και κανει για αναπαραγωγη ταινιών απο usb ακομα και HD movies. Για 20-30 ευρώ παραπάνω τη προτεινω ανεπυφυλακτα!!!!! Υ.ΓΒρε παιδιά, ενταξει μη το παιρνεται απο τα αυτια το παιδί...Δεν ειναι ολοι γνώστες..(προσωπικά εχει -δεν εχει 6μηνο που εμαθα για σκρουτζ)
mary Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ποιον πήραμε απ' τ' αυτιά; Τον ανθρωπο που αρχισε το θεμα.Μια πιο ηπια συμεριφορα δεν εχω δει μεσα στο subforum αυτο, παρα μονο επιθεση -συνηθως.
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εκτός απ' τον VasilisEEE δεν είδα επίθεση πουθενά. Και σε γενικές γραμμές όσα ειπώθηκαν είναι σωστά.
mary Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εκτός απ' τον VasilisEEE δεν είδα επίθεση πουθενά. Και σε γενικές γραμμές όσα ειπώθηκαν είναι σωστά. Δεν εχεις δει σε αλλα ποστ μαλλον. Σωστά μπορει να ειναι αλλα αυτο δε σημαινει οτι μιλαμε επιθετικά ή ειρωνικα.Εν τελει μαλλον πρεπει να βγει κατι σα savoir vivre για τη συμπεριφορα μας σε φορουμ.. Τεσπα.
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Έχω δει και όντως κάποιες συμπεριφορές είναι κατακριτέες. Γι' αυτό υπάρχουν οι αναφορές όμως.
DownUNDERground Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 εχεις δικιο εν μερει....ομως μεσω του φορουμ ειναι και ενας τροπος να κραζουμε κ να αποδοκιμαζουμε τις επιχειρησεις που μας βομβαρδιζουν με αυτες τις δηθεν προσφορες τους κ να μη παραμενουμε αμετοχοι στην εγκεφαλόπλυση κ εγκεφαλορύπανση που μας τροφοδοτουν καθημερινα ολοι αυτοι οι εγκεφαλοφωστηρες......ετσι κι αλλιως τα μεσα να τους κραζουμε ειναι περιορισμενα...... Έτερον εκάτερον.
trubiat Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Εγώ πήρα πριν αρκετό καιρό 32" LG με 250 ευρώ....
mastor10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εγω ακριβως την ιδια την ειχα παρει το οκτωβρη στα 199 στο mediamarkt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.