Προς το περιεχόμενο

O Chrome 'σκοτώνει' τον SSD?

gRegor86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια διαβαζω σε διαφορα sites οτι ο chrome επηρεάζει την υγεια του ssd λογω τον πολλων write που κανει..Κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο?

Εχω ssd σε λαπτοπ οποτε δεν εχω αλλον σκληρο ωστε να μεταφερω τον chrome αλλου..

Λετε να υπαρξει προβλημα?Να βαλω firefox?

Να χρησιμοποιήσω ramdisk ωστε να μεταφερω το cache εκει?

Δημοσ.

Ότι γράφει πάρα πολλά προσωρινά είναι αλήθεια.

Αν τρέξεις το Process Monitor και φτιάξεις και ένα filter για να βλέπεις μόνο το chrome θα καταλάβεις καλύτερα κατά πόσο ισχύ κάτι τέτοιο.

Αν μπορείς να μεταφέρεις το cache του chrome στην μνήμη θα είναι το καλύτερο.

Δημοσ.

Aυτο που λετε ρε παιδια με το ramdisk κατα ποσο γλιτώνουμε τα πολλα writes?

Aντε πειτε φτιαχνουμε 800mb ramdisk τα 800 mb που θα γραφουν εκει απο το cache ειναι το προβλημα?Που ουτε 800 δεν θα ειναι μιας και όση ωρα το χω σημερα 200mb εχει παρει..

Τα αλλα writes ,15 gb την ημερα παρακαλω,απο που γινονται?

Δημοσ.

Εκανα αυτο πριν λιγη ωρα λετε τωρα να ειναι οκ?

Αν και παλι βλεπω writes στο ssdlife..

Εμενα παλι,δε μου αναγνωριζει το target στο shortcut και δε μπορω να μπω στο google!

Μπορεις να μου πεις ακριβος τι εγραψε στο target,για να δω τι λαθος εκανα?

Δημοσ.

>C:\Users\TheELF\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="H:\BrowserCache"

Μην ξεχάσεις να φτιάξεις των φάκελο H:\BrowserCache πρώτα, το H:\ μπορεί να αλλάζει αναλόγως πόσα drive έχεις.

Δημοσ.

Εκανα αυτο πριν λιγη ωρα λετε τωρα να ειναι οκ?

Αν και παλι βλεπω writes στο ssdlife..

δουλευω ετσι κατι μηνες,μια χαρα γρηγορα και δεν επιβαρυνεις και τον ssd

αιντε να δουμε ποτε θα μπορεσουμε να κασαρουμε απευθειας στην ram χωρις ramdrive

Δημοσ.

>C:\Users\TheELF\AppData\Local\Google\Chrome\Application\chrome.exe --disk-cache-dir="H:\BrowserCache"

Μην ξεχάσεις να φτιάξεις των φάκελο H:\BrowserCache πρώτα, το H:\ μπορεί να αλλάζει αναλόγως πόσα drive έχεις.

Τελικα η ηλιθιοτητα δεν εχει ορια.Δοκιμασα τοσους συνδιασμους,αλλα να αφησω κενο μεταξι chrome.exe και του --disk-cache- δε μου κοψε! :-(

Τωρα ειναι μια χαρα.Ευχαριστω!

Tο εχω ρυθμησει στα 500mb,ειναι καλα ή θελει περισσοτερα?Εχω 6gb ram.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...