Dimitris_il_mix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παίδες θέλω να αγοράσω μια εξωτερική θήκη για έναν σκληρό δίσκο που έχω (Barracuda 750gb), τον οποίο θέλω να χρησιμοποιώ με το laptop μου. Βρήκα αυτή τη θήκη σε προσφορά ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505851 ) . Θα την κάνω την δουλειά μου με αυτή την θήκη ή θα μου βγάζει την πίστη;; Και όταν λέω "δουλειά μου" εννοώ να ακούω την μουσικούλα μου από τον δίσκο, να κατεβάζω πραγματάκια κλπ κλπ. Υπάρχει περίπτωση εάν η θήκη δεν είναι "καλή" να κάνει ζημιά στον δίσκο;;;; Λέω εγώ τώρα .. Επίσης με την ταχύτητα τι παίζει;; Δεν βλέπω να αναφέρεται και τρομάζω!! Δεν θέλω κάτι το απίστευτο αλλά...
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Με USB 2.0 θα τη συνδέσεις, με τέτοια ταχύτητα θα μεταφέρονται τα αρχεία σου.
Dimitris_il_mix Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Με USB 2.0 θα τη συνδέσεις, με τέτοια ταχύτητα θα μεταφέρονται τα αρχεία σου. Άρα εννοείς ότι από την ταχύτητα δεν θα έχω πρόβλημα ε;;
Dimgi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα! Να έχεις υπ' όψιν σου, πως η ταχύτητα του USB διαιρείται σε όσες συσκευές έχεις συνδέσει. Η θήκη θα παίξει με τον σκληρό που έχεις, κανονικότατα.
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Να έχεις υπ' όψιν σου, πως η ταχύτητα του USB διαιρείται σε όσες συσκευές έχεις συνδέσει. Δεν το 'πιασα το παραπάνω, τι εννοείς ακριβώς;
LouCi4er Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα! Να έχεις υπ' όψιν σου, πως η ταχύτητα του USB διαιρείται σε όσες συσκευές έχεις συνδέσει. Η θήκη θα παίξει με τον σκληρό που έχεις, κανονικότατα. Αμα βαλεις κανα Spliter και συνδεσεις περισσοτερες απο μια συσκευες στο ΙΔΙΟ USB.Αλλιως καθε USB πιανει κανονικα την ονομαστικη του ταχυτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.