Προς το περιεχόμενο

Παραδοση λαπτοπ σε μαγαζι για ανταλλακτικα

mitaras4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε περιπτωση που χαλασει το λαπτοπ,η απλα περασουν τα χρονια και θες να το σκοτωσεις σε ενα μαγαζι ιδιωτη που κανει σερβις και θα του φανουν υπερχρησιμα τα ανταλλακτικα του, μπορει καποιος να δωσει μια τιμη παραδοσης?

Η ακομα καλυτερα, ποσο κερδος θα εχει αν αλλαξει μια μητρικη, μια οθονη χρησιμοποιωντας τα ανταλλακτικα μου?

Με ενδιαφερει παρα πολυ ετσι ωστε να κανω καποια συμφωνια , πχ να δωσω το 4 ετων λαπτοπ μου και να εχω οικονομικη ελαφρυνση σε μελλοντικα σερβις του νεου μου κτλ

Δημοσ.

Κατάστημα που να αγοράζει μεταχειρισμένα laptops με σκοπό να τα χρησιμοποιηση σαν ανταλακτικά δεν ξέρω, η λογική μου λέει οτι αν υπήρχε κάποιος που έκανε αυτή την δουλειά θα αγόραζε το οποιοδήποτε laptop σε παρα πολύ χαμηλή τιμή (π.χ. για ενα laptop 4ετιας 30-80ευρώ), γιατί ουσιαστικά θα στόκαρε κάποια parts που μπορεί να περνούσε μια δεκαετία και στο τέλος θα τα πετούσε.

Νομίζω οτι δεν θα βρείς κάποιο κατάστημα να κάνει αυτή την δουλειά.

Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειναι να βαλεις μια αγγελια εδω και να το πουλησεις..δες παρομοιες αγγελιες και παρε μια ιδεα

Δημοσ.

το εδωσα το λαπτοπ, ειχε και καποια προβληματακια..τωρα θελω να μαθω πχ αν πχ ΒΑΛΕΙ την οθονη του σε ενα αλλο, ποσο να ζητησει σε χρηματα..αντι πχ να παραγγειλουν απο την εταιρια, καταλαβατε?

Δημοσ.

αυτο που λες δεν εχει λογικη ...

γιατι πολυ απλα τα ανταλακτικα μπορει να τα βρει και απο ebay . απο εκει κ περα αν εσυ θελησεις να δωσεις το

χαλασμενο σου φορητο θα το δωσεις σε τιμη λιωμα .. ετσι κ αλλιως αχρηστο σου ειναι ..

εκτος κ αν εσυ το κανεις μπιλιες και το βαλεις στον τοιχο σαν ντεκορ ... (θεωρητικα λεμε .. μιας κ εσυ το εχεις δωσει)

η συζητηση γινετε παντα σε φιλικο επιπεδο ..!!!

Δημοσ.

ναι φιλαρακι μου εννοειται

απλα δεν ξερω και ηθελα μια απαντηση πχ με χαλαει η οθονη, δεν θελω να βαλω ντελ καινουρια ποσο κανει 300 ευρω ξερω γω και παιρνω απο αυτον την ιμιτασιον με 100 πχ? Αυτο. Γινεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...