Προς το περιεχόμενο

GTX570 που ψοφάνε!!!

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον εξελίσσονται θετικά τα πράματα:

Μίλησα με το RMA, μου είπαν ότι δεν μπορούν παρά να μου δώσουν ίδια, τους είπα να δείξουν μια κατανόηση γιατί λόγω απόστασης θα είναι δύσκολο να ξανακάνω RMA και τότε, μου είπαν, κάπως στο ανεπίσημο ότι "OK επειδή και εμείς είδαμε αρκετές GTX570 να επιστρέφονται..." μπορούν να μου δώσουν GTX580 +διαφορά. Τους είπα όχι και refund και μου είπαν να με ξανακαλέσουν αυτοί.

Με πήραν τηλέφωνο στο καπάκι τότε μου σκάσανε το παραμύθι για μια reference POV GTX580 σε promo τιμή, a.k.a. κολλάω 26£ και την παίρνω. Done. :) Btw στο site τους δεν υπάρχει το promo...

Edit: Απ' ότι μου έδωσαν να καταλάβω επίσημη γραμμή δεν έχει δοθεί, η φάση είναι "σαν να μην τρέχει τίποτα" απλά όταν γίνονται RMA GTX570 είναι, λόγω προμηθευτών (?) πιο ενδοτικοί στο να σου αλλάξουν κάρτα με κάποια άλλη, γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα τους έστελνα άλλες 67 κάρτες καμένες και κάποιος θα έμπαινε μέσα ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

γιατί με μαθηματική ακρίβεια θα τους έστελνα άλλες 67 κάρτες καμένες και κάποιος θα έμπαινε μέσα ;)

Χαλαρά...

Με το καλό λοιπόν η νέα κάρτα (καινούργια τελειώς ή μτχ θα στείλουν; με νέα εγγυηση;).

Οταν την λάβεις,πες μας πόσο χρόνο πήραν εντέλει τα αλισβερίσια.

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/26.html

Σκάνε και οι 590; Και με το OCP on!!!

Ααα ωραία - ωραίους μηχανικούς έχουν... ότι να 'ναι ρε παιδιά, που πήγαν οι εποχές που έδινες ότι τάση ήθελες και απλά έτρωγες crush και με ένα rr και το trimmer @ off όλα ήταν εντάξει, θα ψάξω να βρω αν έχω ακόμα ένα βιντεάκι μου έδινα μέχρι 1,7V σε μια καημένη 4850 και ακόμα δουλεύει κάπου @ stock...

Edit: http://forums.anandtech.com/showpost.php?p=31444845&postcount=137 ...

P.S.: Ακόμα στο περίμενε εγώ με την κάρτα - αλλά μάλλον φταίνε ΕΛΤΑ/Royal...

Εγώ μετα απο αυτην την συζήτηση εδώ εχω πάθει ψυχολογικό και δεν την ανεβάζω καθόλου την καρτούλα :fear:

Και εγώ αλλά βλέπω στο αντίστοιχο thread που το συζητάνε πως εώς ~1.1V και χωρίς να κάνεις disable to power limiter(που δεν έχει κάποιος λόγο να το κάνει ούτως η άλλως) δεν κινδυνεύεις εκτός αν έχεις πέσει σε αστοχία υλικού. Όπως και να'χει για 24/7 ποτέ δεν την αφήνω o/c και ούτε αναφέρονται κάρτες που να καίγονται στα stock,και γενικότερα υπό νορμάλ συνθήκες,οπότε ησύχασα :P

Δεν ξέρω κατα πόσο παραπάνω αυξήσης της απόδοσης μπορεί να σου δώσει το overclock σε βαθμό που να δικαιολογεί τα ρίσκα που μπορεί να πάρεις και να πάθει τίποτα η κάρτα,κατ εμε εχει ουσιαστική διαφορά και ουσία μονο αν θες να παίξεις με τα benchmarks για λόγους πειραματισμού και αν το εχεις ως χόμπι.

Της έδωσα ενα μικρο boost σήμερα 802 mhz / 1000mhz / 1604mhz. Νομίζω οτι σε αυτές τις τιμές και απο διάβασα ειναι ασφάλές.Με τις θερμοκρασίες θέλω να δώ πως θα τα πάει τώρα

• 1 μήνα μετά...

Νέο revision, λόγω του προβλήματος, για την 590 -> http://www.hwbox.gr/news-vga/12080-nvidia-gtx-590-problima-sta-inductors-neo-gtx-590-revision-ton-iounio.html το γράφει ο Γιώργος, το postάρω και εδώ, για headsup για όποιον θέλει να αγοράσει τέτοια κάρτα.

Τελικά η ιστορία παραμένει πάντα η ίδια:

1)"Όχι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!"

2)"Εμφανιστήκαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά, το ερευνούμε..."

3)"A new revision would be out..."

Damn son... :-(

Μετα την τεραστια επιτυχια με την 480,τωρα συνεχιζει και με την 570-590.Ωραια,παντα τετοια ευχομαι στην nVidia.Μπορει για καποιους να μην εχει πλακα αλλα τι να κανουμε,that's life. :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...