Προς το περιεχόμενο

GTX570 που ψοφάνε!!!

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά αυτο που δεν έχω καταλάβει με τις εταιρίες ειναι αν τελικά υποστηρίζουν επίσημα το overclocking η οχι.Γιατί υποτίθεται οτι η Asus αν και σου δίνει utility για overclocking στο cd της επίσημως αντιπρόσωπος της που επικοινώνησα μου είπαν οτι δεν καλύπτει η εγγύηση πιθανή ζημιά απο overclocking.

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πέρα απ' την EVGA (με κάποια επιφύλαξη κι αυτή), δε νομίζω πως αν κάποια εταιρεία αντιληφθεί failure που επήλθε από overclocking θα αντικαταστήσει το προϊόν.

Δημοσ.

Να το δεχτώ αυτο αλλα για πιό λόγο δεν δίνουν εγγύηση αφου στο ίδιο τους το cd δίνουν πρόγραμμα που υποστηρίζει και overclocking και το διαφημίζουν κιόλας ?

Δεν μιλάω φυσικά για extreme overclcoking για light καταστάσεις αλλα και πάλι μπορεί να γίνει το κακό εφόσον παίζεις με overclock.

edit : Caution τελικά τι έγινε με το rma της κάρτας έβγαλες άκρη ?

Δημοσ.

Εδώ και πολλά χρόνια οι εταιρείες δίνουν τη δυνατότητα για κλοκάρισμα και κάποτε μάλιστα ήταν πολύ πιο δύσκολο να κλοκάρεις και με περισσότερες πιθανότητες αποτυχίας και καταστροφής, τώρα δε θα δίνουν που γίνεται με μερικά κλικ;

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς δηλαδή σου λεει η Asus και η κάθε Asus ναι overclock super duper ουαου βάζουμε και αυτοκόλητα μπροστά στο κουτάκι σου δίνω και πρόγραμμα αλλα αν της προκαλέσεις ζημιά απο overclocking δεν στο καλύπτω και ας στο διαφημίζω και σου δίνω τα tools. :-( :-(

Δημοσ.

Life's a bitch :Ρ

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα μπορούν να αντιληφθούν ζημιά που επήλθε από κλοκάρισμα και στις περισσότερες περιπτώσεις αντικαθιστούν το ψόφιο προϊόν ;)

Δημοσ.

δίχως ίχνος κακίας (διότι υπάρχουν και πολλοί τέτοιοι) μου φαίνεται παράλογο να καίγονται κάρτες έτσι "ευκολα".

Δε μιλάμε για ένα προϊόν των 20ε (που ούτε και κεί προβλέπεται) και αυτό είναι που με τρελαίνει.Αν πάντως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις κάρτες,φαντάζομαι με σε κάποιο νεότερο pcb θα διορθωθούν.

Αν φυσικά η εταιρία σέβεται τον εαυτό της.

Υ.Γ. είναι δυνατόν να καταλάβει η εταιρία πως έχεις κλοκάρει; περίεργο μου φαίνεται.Ισα ισα πιστεύω,πως ολες οι εταιρίες χρησιμοποιουν καλύτερα υλικά επειδή οι 8/10 χρήστες τέτοιων καρτών κλοκάρουν...

Δημοσ.

Μου φαίνεται δύσκολο, αλλά δεν το αποκλείω να μπορούν να το αντιληφθούν.

Πάντως δε νομίζω πως θα έδιναν μεγάλη βάση και να το καταλάβαιναν. Λες και δε γίνεται έτσι κι αλλιώς..

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει αν το καταλαβαίνουν η οχι με ενδιαφέρει και μου κάνει εντύπωςη πως απο την στιγμή που διαφημίζουν το overlclocking στις κάρτες του δεν προσφέρουν και εγγύηση πάνω σε αυτο το πράγμα. Απλο λογικό ερώτημα

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' την οπτική γωνία που το βλέπεις νομίζω..

Απλά οι εταιρείες σου δίνουν τη δυνατότητα να αποφασίσεις αν προτιμάς την εγγύηση ή το overclocking.

Eυτυχώς στην πράξη επιστρέφονται μια χαρά καμμένα προϊόντα και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.

Εξάλλου μη νομίζεις πως είναι πολύ μεγάλη η μερίδα χρηστών που ασχολούνται με overclocking.

Δημοσ.

Παιδια,τσαμπα το κουραζετε.Απο την στιγμη που ο κατασκευαστης δινει εγγυηση,γνωριζει πολυ καλα τις δυνατοτητες του προιοντος του.Καμια καρτα δεν καιγεται με 50 ή 100 MHz παραπανω.Αυτο που συμβαινει με τις 570 ειναι καθαρα αστοχια υλικων ή σχεδιασης της nVidia.Τι να πουνε οι 5850 με 300 MHZ επιπλεον.

Δημοσ.

Αφού προφανώς το γνωρίζει ο κατασκευαστής για την αστοχία υλικών στην 570 θα έπρεπε η εγύηηση να καλύπτει και πιθανή ζημιά εστω απο ελάχιστο overclocking.

Τέλοσπαντων το θέμα ειναι να βρεί ο φίλος άκρη με το rma,ειμαι πολύ περίεργος να δω τι θα γίνει.

Δημοσ.

Caution, έχει φτάσει η κάρτα σου; σε έχουν ειδοποιήσει για το τι μέτρα θα λάβουν τελικα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...