Προς το περιεχόμενο

GTX570 που ψοφάνε!!!

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι έιχα πάει στα 800mhz και μνήμες λίγο παραπάνω (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) για 2 μέρες και ηταν κομπλέ,δεν την είχα στρεσάρει βέβαια για πολύ το μόνο που έβλεπα ήταν αύξηση στην θερμοκρασία πράγμα φυσιολογικό.

Πάντως και με το furmark στο burning test φυσιολογικά συμπεριφερόταν.

Πόση ώρα furmark?

Δημοσ.

Reference είναι οι υλοποιήσεις που βασίζονται στην αρχική της εταιρείας.

Διακρίνονται εύκολα απ' το cooler τους συνήθως.

Οι non reference είναι διαφοροποιημένες σχεδιαστικά, τόσο όσο αφορά στην ψύξη τους, όσο και στο pcb τους.

Όπως βλέπεις εδώ ας πούμε, όλες είναι reference εκτός απ' τις Gainward και την Asus στο τέλος.

Δημοσ.

Αρα δηλαδή εγω θα εχω πρόβλημα αμα παρω μια με reference design? Ετσι και αλλιως εγω παντα παιρνω hardware με την προοπτική να κρατίσει χρόνια οποτε δεν θα την πείραζα με overclocking κτλ.

Οι non reference ειναι ακριβότερες γιάυτο δεν ειναι και πολυ επιλογή για εμενα αυτη τη στιγμή.

Δημοσ.

Κοίτα, έτσι κι αλλιώς για μένα αξίζει περισσότερο η 6950 που με κλοκάρισμα φτάνει την 6970 και κοστίζει ~250€, αρκετά κάτω δηλαδή από αυτές που αναφέρεις.

Από 'κει και πέρα, παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σύστημα και οι απαιτήσεις σου. Δηλαδή αν παίζεις τίποτα adventures σε 1680*1050 είναι ούτως ή άλλως υπερβολή αυτές που κοιτάς.

Δημοσ.

Παίζω games κάθε τύπου οχι μονο adventure :rolleyes: αλλα ναι δεν διαφωνώ στο οτι είναι overkill για την ανάλυση που παίζω απλα υπάρχει και το ενδεχόμενο να αλλάξω και οθόνη σύντομα οπότε δεν την βλεπώ να πηγαίνει χαμένη.

Το κλοκάρισμα το απορίπτω για τον λόγο που ειπα και πιο πανω.

Δημοσ.

Αν κλοκάρεις σωστά και χωρίς υπερβολές δεν παθαίνει τίποτα. Και να πάθει, έχει εγγύηση ;)

Πού δε σε καλύπτει η GTX460 βασικά;

Δημοσ.
Πού δε σε καλύπτει η GTX460 βασικά;

Με κάλυπτει μια χάρα απλά μαλλον θα την δοσο σε εναν φιλο που φτιάχνει νεο pc τωρα γιαυτο.

Με εψησες να την ξανασκέφτω την 6950 απλα επειδη τα τελευταια 4 χρονια μου εχουνε πεθάνει 2 καρτες γραφικών χωρις να τις πειραξω καν εχω βαρεθεί λιγο να τρέχω καθε φορα.

Δημοσ.

άσε που με q9550 στοκ θα έχεις και bottleneck με τόσο ισχυρές κάρτες...+ το γεγονός ότι στην ανάλυση που παίζεις με 22άρα οθόνη είναι έτσι και αλλιώς overkill οι κάρτες που αναφέρεις..θα συμφωνήσω με το φάνη 6950 το πολύ...

Δημοσ.

Ως κατοχος εχω να ρωτησω, υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο που συμβαινει αυτο? Αν δηλαδη η καρτα μου ειναι φολλα θα φανει αν της κανω load για καποια συγκεκριμενη ωρα ή, παραδειγμα, μετα απο 2-3 μηνες θα πρεπει να κοιταω το χαρτακι RMA? Ως και τωρα παντως που μιλαμε η καρτα δεν μου εχει κανει το παραμικρο.

Δημοσ.

Ως κατοχος εχω να ρωτησω, υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο που συμβαινει αυτο? Αν δηλαδη η καρτα μου ειναι φολλα θα φανει αν της κανω load για καποια συγκεκριμενη ωρα ή, παραδειγμα, μετα απο 2-3 μηνες θα πρεπει να κοιταω το χαρτακι RMA? Ως και τωρα παντως που μιλαμε η καρτα δεν μου εχει κανει το παραμικρο.

Όχι δεν έχει να κάνει με τον χρόνο... επίσης σε μερικούς χάλασαν σε stock ενώ πριν οι ίδιες κάρτες έπαιζαν o/c... εφόσον έχεις εγγύηση, μην ιδρώνεις και πολύ, απλά αν βαριέσαι τα "τρεχάματα" μακρυά από folding/overvolting/"παιχνίδια" με το OCP/furmark :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...