Προς το περιεχόμενο

HTML Certification

NiKoS WSN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσέκαρα στο w3schools ότι υπάρχουν certifications για τις γλώσσες design (Κάτι που γενικά δεν ήξερα ότι γίνετε)... Για html tο έχει δώσει κανείς, τι θα σου προσφέρει, υπάρχουν καλύτερες πορτοκαλιές με καλύτερα πορτοκάλια, αξίζει να το δώσω στην ηλικία μου -14- (λογικά θα το περάσω γιατί στα quiz παίρνω πάνω από 90% και η βάση είναι 75%);...

Δημοσ.

Ούτε μία ανάγνωση ή κάτι συμβαίνει γιατί μου φαίνεται περίεργο τόσος κόσμος μέσα έξω και κανένα view

Edit: Εντάξει κάποιο πρόβλημα θα είχε το script γιατί με το που το έγραψα εμφάνισε 42 views...

Δημοσ.

Το w3schools είναι ο κεντρικός οργανισμός όσο αφορά mark up programming αλλα πρώτη φορά ακούω για Διπλώματα :(

95 € πάντως δεν είναι λίγα αλλά ούτε και πολλά, το Html πάντως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ;)

Δημοσ.

Το w3schools είναι ο κεντρικός οργανισμός όσο αφορά mark up programming αλλα πρώτη φορά ακούω για Διπλώματα :(

95 € πάντως δεν είναι λίγα αλλά ούτε και πολλά, το Html πάντως δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο ;)

95 δολάρια δλδ σε ευρώ είναι περίπου 70... η html σίγουρα δε είναι δύσκολη και βέβαια και εγώ πρώτη φορά είδα για διπλωματα... Και ρωτάω τι σου προσφέρει και τι μπορείς να κάνεις άμα το πάρεις (να ξέρω αν είναι να αρχίσω να διαβάζω και άλλες γλώσσες...)...

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς το W3C. Το W3Schools ανήκει σε μία ιδιωτική Νορβηγική εταιρεία και δεν έχει καμμία επίσημη σχέση με το W3C.

Τώρα, για τη βαρύτητα του HTML certification που δίνει...χμμμ...τίποτα σπουδαίο. Ένα, έστω και μικρό, προσεγμένο portfolio με κάποιες δουλειές σε σωστή XHTML+CSS κουβαλάει πολύ περισσότερη βαρύτητα, imho...

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς το W3C. Το W3Schools ανήκει σε μία ιδιωτική Νορβηγική εταιρεία και δεν έχει καμμία επίσημη σχέση με το W3C.

Τώρα, για τη βαρύτητα του HTML certification που δίνει...χμμμ...τίποτα σπουδαίο. Ένα, έστω και μικρό, προσεγμένο portfolio με κάποιες δουλειές σε σωστή XHTML+CSS κουβαλάει πολύ περισσότερη βαρύτητα, imho...

Λάθος μου !! όντως τα μπέρδεψα !!

Και θα συμφωνίσω ότι ενα σωστό Portfolio είναι πολύ ποιο καλό !!!

Δημοσ.

Λάθος μου !! όντως τα μπέρδεψα !!

Και θα συμφωνίσω ότι ενα σωστό Portfolio είναι πολύ ποιο καλό !!!

Παιδιά εγώ λέω για αυτό το w3schools ούτε για το w3c ούτε για το άλλο που είπε πάλι ο parsifal... εγώ εννοώ αυτό

Δημοσ.

Και για μένα επίσης δεν αξίζει να ασχοληθείς με το certificate.

Θα δώσεις χρήματα που δεν θα σου αποδώσουν με κανένα τρόπο!

Δημοσ.

για 95 δολάρια html τρελός είσαι; Ούτε για αστείο...!

Μαζί σου αλλά θέλω να μάθω τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει αυτό το δίπλωμα εκτός από βιογραφικό (μάλλον) και portfolio...

Και για μένα επίσης δεν αξίζει να ασχοληθείς με το certificate.

Θα δώσεις χρήματα που δεν θα σου αποδώσουν με κανένα τρόπο!

δηλαδή;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ λέω για αυτό το w3schools ούτε για το w3c ούτε για το άλλο που είπε πάλι ο parsifal... εγώ εννοώ αυτό

Δεν υπάρχει μπέρδεμα, για το ίδιο W3Schools λέμε.

Δημοσ.

Το μόνο «καλό» που κερδίζεις είναι ότι θα μπορείς επίσημα να βάλεις την εικόνα τους στην σελίδα σου π.χ. αν θες να ασχοληθείς με στήσιμο σελίδων θα μπορείς να λες ότι έχεις και μια πιστοποίηση.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μπέρδεμα, για το ίδιο W3Schools λέμε.

Λάθος έκανα εγώ τότε...

Το μόνο «καλό» που κερδίζεις είναι ότι θα μπορείς επίσημα να βάλεις την εικόνα τους στην σελίδα σου π.χ. αν θες να ασχοληθείς με στήσιμο σελίδων θα μπορείς να λες ότι έχεις και μια πιστοποίηση.

α δηλαδή δεν παίρνεις κάτι άλλο οπότε δεν συμφέρει και πολύ ειδικά για εμένα που είμαι και μικρός...

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε ένα βιβλίο θα σου στοιχίσει και λιγότερα. Κατά τη γνώμη μου αφού είσαι 14 και ασχολείσαι ήδη, αν το συνεχίσεις όταν φτάσεις στη δική μου ηλικία θα ξέρεις τα διπλάσια από μένα. Οπότε μη βιάζεσαι σιγά-σιγά γίνονται όλα.

Δημοσ.

Καλύτερα πάρε ένα βιβλίο θα σου στοιχίσει και λιγότερα. Κατά τη γνώμη μου αφού είσαι 14 και ασχολείσαι ήδη, αν το συνεχίσεις όταν φτάσεις στη δική μου ηλικία θα ξέρεις τα διπλάσια από μένα. Οπότε μη βιάζεσαι σιγά-σιγά γίνονται όλα.

;) οκι... ούτως η αλλιώς και να το πάρω στην ηλικία μου δεν θα έχω τι να το κάνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...