Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Subtitle Workshop

DooKoo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα αυτό το πρόγραμμα απο softpedia αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά.Και σε ελληνικά tutorial που βρήκα τα δείχνει μια χαρά.

Δημοσ.

Δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα, αν και του 2006, είναι επίκαιρο γιατί η τελευταία σταθερή έκδοση του Subtitle Workshop (2.51) βγήκε το 2004. Ελπίζω να κατέβασες αυτήν και όχι την ημιτελή και προβληματική έκδοση 4.0 beta!

Δημοσ.

Όχι δεν έχω την beta...

Στο θέμα το παιδί εξηγεί κάτι απο το control panel.Τότε είχε αλλη έκδοση windows αλλά και πάλι δεν βρήκα αυτό που λέει.

Δημοσ.

Αν έχεις μη-ελληνική έκδοση Windows Vista ή 7, μπορείς να κάνεις αλλαγή του locale των non-Unicode εφαρμογών (όπως είναι το SW και αρκετές άλλες) σε ελληνικό ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες από Microsoft.

Δημοσ.

Ωραία, από εκεί είσαι καλυμμένος λοιπόν. Στη συνέχεια: Αυτό που λέει το μέλος kastel στο τελευταίο post το έκανες;

Δημοσ.

Ωπα...το βρήκα.

Οκ τώρα.Ευχαριστώ. :)

Τώρα δεν μπορώ να βγάλω άκρη...θέλω να κάνω τους υπότιτλους να <<τρέχουνε>> 3-4 δευτερόλεπτα πίσω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχω κι εγω ενα προβλημα με το subtitle whorkshop. Οταν το κανω εγκατασταση αλλαζει ολα τα αρχεια απο srt σε κατι αλλο, και μπορω να τα ανοιξω με το σημειωματαριο των windows. Οποτε φυσικα δεν παιζουν και στις ταινιες. Μιλαμε και για υποτιτλουσ που δεν εχω βαλει καν για επεξεργασια στο προγραμμα. Οτι υπαρχει στο pc δηλαδη. Αναγκαστηκα να κανω επαναφορα συστηματοσ για να δουλεψουν ξανα. Τι μπορει να φταιει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...