Προς το περιεχόμενο

προβλημα με recovery center στο Sony Vaio VPCEB2Z1E

μιχάλης_π

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω το παραπανω μοντελο της sony και μαλον ηρθε η ωρα να κανω φορματ, εβαλα ενα παιχνιδι απο μια ιστοσελιδα που δε την ξερει ουτε η μανα της και απο τοτε ξερετε..... χοντρο κολημα!!!! ουτε το ιντερνετ δεν ανοιγει εκανα απεγκατασταση το παιχνιδι το εσβησα απο παντου σαρωσα τον υπολογιστη με το παντα αλα τιποτα...

ετσι λοιπον σκεφτηκα να κανω φορματ.. δισκο για το φορματ δε μου ειχε οταν τον πηρα επρεπε να τον κανω εγω με το recovery cente ξεκινησα να το κανω βημα βημα εφραψα τους πρωτους 3 δισκους μου ζητουσε αλα αυτο ηθελε κιαλο εβαλα και εναν τεταρτο και πεμπτο αλλα ηθελε κι αλο και δεν ειχα αλον.. μπορει κανει να με βοηθησει???

Δημοσ.

τι βοήθεια ακριβώς θες;

πάντως το εν λόγω πρόγραμμα που λες της σονυ για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, τρέχει και χωρίς cd, μέσα από τα windows και τα φτιάχνει όλα ξανά από την αρχή μόνο του. Επίσης, δοκίμασες κανένα windows restore;

Δημοσ.

ενοεις αυτο που λεει windows buckup and restore?? Θελω να κανω φορματ μπορεις να μου ποιο απο αυτα που θα σου πω τεριάζει γιατι εχει πολα windows buckup and restore, vaio hardware diagnostics, reinstal programs or srivers, restore c: drive, restore complete system, create recovery disc, wipe and erace data. θελω να σβηστουν ολα απο μεσα και να μεινουν μονο τα αρχικα προγραματα που ειχα τα εργοστασιακα δηλαδη οπως το vaio update , vaio care κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...