filip123go Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παίδες καλησπέρα..! Με αφορμή όσα γράφονται σε αυτό το θέμα ήθελα να ρωτήσω τους gamer του insomnia: Θα αλλάζατε την handheld κονσόλα σας (psp, nintendo ds, κλπ) με κάποιο smartphone που κυκλοφορεί (με γνώμονα πάντα το gaming)..?
aekoupoli Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 εγω προσωπικα οχι,πιστευω psp ktl εχουν πολυ καλυτερα παιχνιδια απο τα κινητα, παρολο που αυτες τις μερες εχω λιωσει στο iphone το dungeon hunter 2
forgotten Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 οχι και με τπτ τα παιχνιδια που παιζω σε nds kai psp δεν προκειται ποτε να υποστηριχθουν απο κινητα καθοτι και ειναι αβολα με την οθονη αφης τα περισοτερα δεν κανουν για σοβαρο gaming
gherudos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μπορεί να το έχω κάνει ήδη μιας και χρησιμοποιώ το iphone όμως δεν μπορούν να συγκριθούν τα παιχνίδια των φορητών παιχνιδομηχανών με τα παιχνίδια των smartphones. Ούτε από άποψης χειρισμού αλλά ούτε και γραφικών...
aekoupoli Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 οντως το θεμα χειρισμου ειναι λιγο πακετο ειδικα σε FPS κ ειδικα μεχρι να το συνηθισεις,περιμενουμε βεβαια να δουμε κ το νεο κινητο της sony που θα εχει κανονικα κουμπια, παντως μεχρι τωρα αν δεν υπηρχε η gameloft παιζει να μην ειχα παιξει κ ουτε 1 παιχνιδι στο iphone
kajwbtfe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ποτε!!!Αν ηταν μονο θεμα απο γραφικα μπορει αλλα οταν μπαινει στη μεση ο χειρισμος δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρηση.Εγω προσωπικα ποτε δεν μπορεσα να ασχοληθω πανω απο κανα 10 λεπτο σε παιχνιδι στο Iphone η και σε ενα ZTE που πηρα πριν καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.