poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 Δημοσ. 17 Απριλίου 2011 ο ote δινει margin 8-9 οποτε ειναι λιγο πιο stable απο forthnet οταν η γραμμη κανει παραξενα.στην forthnet για να κλειδωσεις οσο το δυνατον πιο πολυ σου δινουν 6.αν εχεις θεμα μπορουν να στο αλλαξουν σε 8 με ενα μικρο τιμημα στην ταχυτητα.
kavalaSotiris Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2011 να ρωτισω και κατι ακομα. σημερα τους πηρα τηλεφωνο για να ρωτησω τους κωδικους για την Online Παρακολούθηση Λογαριασμού και μου ειπαν οτι μεχρι το τελος του μηνα θα μου σταλουν ταχυδρομικα. γιατι αργουν τοσο???
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 20 του μηνος εχουμε.μπορει να τους στελνουν ταχυδρομικα για θεματα ασφαλειας κατι σαν τραπεζες αντι για να σταλουν με ενα μυνημα.ειναι λιγο παραξενο αυτο παντως το ταχυδρομικα.θα ηταν πιο ευκολο στο κινητο που εδωσες για την συνδεση.αν ερθουν ταχυδρομικα ισως περασει και το τελος του μηνα αφου οι μισες μερες ειναι αργια και τα ταχυδρομεια δεν δουλευουν.
anta_n Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δεν είναι όμως και τόσο κρίσιμο πιά...πόσα μπορείς να κάνεις με αυτούς τους κωδικούς για να πρέπει να στους στείλουν με άλλο τρόπο από το web? Αν είναι απλά για να βλέπεις που έχεις πάρει τηλέφωνο το θεωρώ λιιιγο υπερβολικό.
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 Δημοσ. 21 Απριλίου 2011 οσο θυμαμαι γιατι δεν το εχω ψαξει απλα βλεπεις που εχεις καλεσει και χρεωσεις σαν αναλυτικο λογαριασμο.τιποτε αλλο.τωρα αυτο με τα ελτα επειδη δεν το εχω ψαξει δεν ξερω ποσο ισχυει αλλα πραγματι ειναι λιγο παραξενο και χρονοβορο χωρις λογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.