Προς το περιεχόμενο

Καβαλα απο ΟΤΕ σε Forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μενω στην Καβαλα και αυτη την στιγμη εχω ΟΤΕ και σκεφτομαι να αλλαξω παροχο και να παω στη Forthnet. πιο συγκεκριμενα σκεφτομαι το Forthnet 2play Economy με 24,90 ευρω το μηνα. με τον ΟΤΕ δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα εδω και 1,5 χρονο. ποια ειναι η κατασταση με την Forthnet στην καβαλα??? αν καποιος απο καβαλα εχει Forthnet ας μου πει εντυπωσεις.

Δημοσ.

Δεν έχω εγώ προσωπικά (μιας και μένω εκτός της πόλης) αλλά έχω μια φίλη που εκεί "κοντά" στην γειτονιά στην Πτολεμαίου έχει forthnet και δεν έχει προβλήματα. Τα ίδια και ο ξάδερφος της που μένει λίγο πιο κάτω. Του πήρε βέβαια πάνω από μήνα αυτουνού για να συνδεθεί στο ιδιόκτητο της forthnet αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Παράπονα πολλά υπάρχουν από Σούγιελο και προς Σφαγεία μεριά αρκετά

Δημοσ.

η ταχυτητα εξαρτατε απο το ποσο μακρυα μενεις απο τον οτε σαν πρωτευων και σαν δευτερευων ποιοτητα χαλκου οποτε πρεπει να σου πει καποιος που μενει κοντα σου και παλι ειναι σχετικο.αλλιως αν ειχες adsl υπολογισε πανω κατω τα ιδια.

Δημοσ.

εγω απεχω 100-150 μετρα απο τον οτε. πριν λιγες μερες πηγα σε ενα συγγενη που εχει Forthnet αλλα μενει αρκετα μακρια απο εμενα. το ping ηταν σχεδον διπλασιο απο το δικο μου, εκανα δοκιμη κατεβαζοντας καποια αρχεια και η ταχυτητα ηταν καλη.

Δημοσ.

Και εγω εκανα αιτηση για το συγκεκριμενο πακετο και μου ειπαν σε 3-4 βδομαδες θα ενεργοποιηθει.. :mad:

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα ενεργοποιηθηκε την τριτη. το ιντερνετ ειναι αρκετα καλο (ταχυτητες ιδιες με τον οτε). το μονο αρνητικο ειναι οτι παρατηρησα μερικες αποσυνδεσεις κατι που δεν ειχε γινει με τον οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...