Προς το περιεχόμενο

προβλημα με εγγυηση σε λαπτοπ

sozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως το δικαιολογείται,δεν άκουσα ποτέ κανέναν να λέει μου έσκασε το λάστιχο στο αμάξι έχω ακόμα εγγύηση,θα πάω στην μάντρα που το αγόρασα να μου δώσουν καινούργιο αμάξι χωρίς να δώσω μία ή έστω καινούργια λάστιχα,στους Η/Υ δηλαδή γιατί να γίνεται;Επειδή μας συμφέρει;

εμας μας συμφερει να παρουμε κατι που θα χαλασει σε 2 η 3 χρονια??

εκτως αυτο πληρωνεις μια εργασια που σου κανουν 50Ε και σε ενα μηνα ξαναχαλαει το ιδιο αντε παλι ενα 50αρικο(θα πεχτει και φασαρια :P)

ΥΓαπο ποτε μας συμφερει να μας αντικαταστησουν ενα προιον ιδιο ενω χαλασε στην εγγυηση μεσα? το αντιθετο γινεται γιατι ταλεπωρησε χωρις λογο και εκτως απο αυτο πληρωνεις και απο πανω...

Δημοσ.

Νομίζω ότι από τη στιγμή που σου φτιάχνουνε κάτι, αυτό έχει ένα 6μηνο εγγύηση (διορθώστε με αν είμαι λάθος),

3 μηνες ισχυει η εγγυηση επισκευης και αφορα ΜΟΝΟ το ανταλλακτικο που τοποθετηθηκε.Αν χαλασει καποιο αλλο ανταλλακτικο φυσικα και δεν εχεις εγγυηση.

Στην εργασια τα πραγματα ειναι πολυ πιο πολυπλοκα.Αν σου κανουνε για παραγειγμα εγκατασταση λειτουργικου,παραδειγμα αναφερω επαναλαμβανω,και δωσεις ενα πενηνταρικο,τι εγγυηση να εχεις ?

Δημοσ.

πάντως αν δεν φταίει ο φίλος σου

απλά ας πάει να το ζητήσει ευγενικά, αν δεν βρει άκρη ένα θα πω, "κι ο άγιος φοβέρα θέλει"

Δημοσ.

πάντως αν δεν φταίει ο φίλος σου

απλά ας πάει να το ζητήσει ευγενικά, αν δεν βρει άκρη ένα θα πω, "κι ο άγιος φοβέρα θέλει"

σιγουρα δεν φταιει ο φιλος μου γιατι ειναι η ενσωματωμενη καρτα γραφικων το προβλημα

βασικα αυτος δεν εχει προβλημα και μεγαλο απο οικονομικη πλευρα αλλα εγω επιμενω σαν φιλος του οτι ειναι τσαμπα λεφτα να τα δωσει και αφου του ειχαν ξαναφτιαξει πριν λιγο καιρο να χαλασει :P

απλως αν ξερει κανενας 100% σιγουρα αν το κανουν σωστα ας γραψει η αν ξερει κανενα λινκ να διαβασω για το πως γινοντε τα πραματα με τις εγγυησεις μην μας ποιανουν κοροιδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...