Giorgos09 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εκανα partition στο σκληρο μου δισκο και εβαλα πανω του τα βιστα ενω ειχα ηδη τα 7. Τωρα οταν ανοιγω τον ΗΥ εχει δυο επιλογες. Να ξεκινησω τα βιστα η τα βιστα. Και οι δυο επιλογες με βγαζουν στα βιστα. Που πηγαν τα 7? Ακομα τα βλεπω εγκατεστημενα στον δισκο Σ τον οποιο δεν εκανα φορματ.
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 καλό και αυτό,ξεκίνα με το dvd τον 7 και κάνε επιδιόρθωση εκκίνησης
Giorgos09 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εβαλα το δισκο των 7 και εκανα επανεκκινηση αλλα δεν εχει επιλογες και παει κατευθειαν στην εγκατασταση. Μετα εβαλα το δισκο των βιστα και πατησα την επιδιορθοση εκκινησης. Τωρα οταν ανοιγω τον ΗΥ εχω 3 επιλογες. Βιστα, βιστα και 7 recovered. Οταν επιλεγω τα 7 μου λεει πως μια προσφατη αλλαγη υλικου η εγκατασταση λογισμικου πειραξε τα αρχεια του λειτουργικου η εγκατεστησε αλλα επιβλαβη. Λεει πως πρεπει να βαλω το δισκο των 7 και να επιλεξω επιδιορθωση εγκαταστασης. Ανοιγω τα βιστα βαζω το δισκο των 7 αλλα οταν ενεργοποιω την αυτοματη εκτελεση μου λεει The version of this file is not compatible with the version of windows you are running. Check your computers system information to see whether you need a 64 or 32 bit version of the program, and then contact the software pubisher. Τα βιστα ειναι 32 και τα 7 64. Τωρα τι μπορω να κανω?
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Η επιδιόρθωση πρέπει να γίνει από εκκίνηση με το dvd δες της οδηγίες http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Startup-Repair-frequently-asked-questions το δισκάκι πρέπι να είναι αυτό με το οποίο έγινε εγκατάσταση
Giorgos09 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Υπαρχει καποιος τροπος ωστε στο startup η πρωτη επιλογη να ειναι τα 7 και οχι τα Svista?
TheELF Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Υπάρχει http://www.insomnia.gr/topic/369316-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1-boot/ όπως υπάρχει και η δυνατότητα αναζήτησης
blacksuede Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 πάντα βάζεις το παλιότερο os πρώτα και μετά το νεότερο, αλλιώς συμβαίνει αυτό που έπαθες... βάλε xp και 7, τι τα θες τα vista?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.