Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για Emporiki Ebank

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει στην Εμπορικη τραπεζα κατι αντιστοιχο που εχει η τραπεζα κυπρου με το i-cardonline.gr δηλαδη δεν θελω να κανω συναλλαγες,να πληρωνω λογαριασμους κτλπ απλα θελω να βλεπω ανα πασα στιγμη την κατασταση της καρτας μου,τι υπολοιπο εχω,τον μηνιαιο λογαριασμο κτλπ

υπαρχει τετοια υπηρεσια?ειδα το Ebank αλλα αυτο απο οτι καταλαβα ειναι για συνναλαγες και δεν συνδεεις καποια συγκεκριμενη καρτα που εχει στο λογαριασμο που θα φτιαξεις..(?)

Δημοσ.

και βέβαια μπορείς και όχι μόνο για την πιστωτική σου αλλά και για τους λογαριασμούς σου, αμοιβαία δάνεια...αρκεί να δηλώσεις τους λογαριασμούς σου.

απλά σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις και τις πληρωμές και μεταφορές.

Δημοσ.

Οταν κανεις την αιτηση για το e-banking, και ειναι να σου σταλει φακελος με τα πιν και τα λοιπα, σου δινουν το username σου απο την τραπεζα εκεινη την ωρα που υπογραφεις? Πως γινεται η διαδικασια?

Δημοσ.

Με το που παραλάβεις το Pin το οποίο έρχεται συστημένο πας στο κατάστημα που δήλωσες και πέρνεις από κει το username και σου ενεργοποιούν και την πρόσβαση,υπογράφοντας και την σύμβαση.

Δημοσ.

Συμβουλή!!!

Για μεγαλύτερη ασφάλεια, να μήν χρησιμοποιείς πολλούς Η/Υ για τις συναλλαγές.

Δλδ. σε ιντερνετ καφέ, δημόσια δίκτυα κ.α.

Δημοσ.

ααα παλι καλα οκ γιατι πηγανε να με βγαλουνε τρελη. πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και λεω το και το,

-εχω το πιν αλλα ποιο ειναι το username?

-σας το δωσανε οταν κανατε την αιτηση κ υπογραψατε κλπ.

-μα οχι δεν μου δωσανε κανενα χαρτι.

-αποκλειεται λεει σας δωσανε την συμβαση.

και νομιζα οτι εγω ειμαι η ηλιθια της υποθεσης :Ρ

ευχαριστω :)

επισης ειμαι σιγουρη οτι θα δυσκολευτω και με τους κωδικους που αλλαζουν και λοιπα, θα σας συμβουλευτω ξανα

Δημοσ.

επειδη χρησιμοποιω το ebank της emporikis το username ειναι ενας αριθμος, στην ουσια ο αριθμος πελατη

στα χαρτια στην συμβαση πρεπει να το γραφει ... απο εκει κ περα αν δεν μπορεις να το βρεις πας μια βολτα

απο το καταστημα που εκανες την αιτηση και στο δινουν (καλου κακου να εχεις ταυτοτητα μαζι σου)

οσον αφορα των κωδικου πρεπει να εχει υποψιν καποια πραγματα

χρησιμοποιεις απο 6 - 8 χαρακτηρες πρεπει να ειναι αριθμοι και γραμματα

καθε 2 μηνες θα πρεπει να τον αλλαζεις ... οταν ερθει η στιγμη απλα θα σου λεει, οταν μπεις πρεπει να τον αλλαξεις

και θα σου εχει τα αντιστοιχα κουτακια .. να δωσεις τον νεο κωδικο (απλα να φροντιζεις να μην δινεις κωδικο που εχεις βαλει

στο παρελθον )

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΕΣ ΜΕΣΩ EBANK ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΣΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .. Η ΟΣΟ ΤΟ

ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ... ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑΤΙ

ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΛΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...