nikos_studio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εαν έχεις κάτι στο μυαλό σου μπορείς να μου το πεις...
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H-23.html?keyphrase=u2311h Όλοι το κατάλαβαν, εκτός από σένα μου φαίνεται :Ρ
nikos_studio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δυστυχώς δεν γίνεται θα πρέπει να είναι από plaisio... Δεν είναι επιλογή μου αυτό... Όλοι το κατάλαβαν, εκτός από σένα μου φαίνεται :Ρ :Ρ :Ρ Φιλικά πάντα ε....
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Χεχ, φαντάστηκα ότι θα μπορούσες να κάνεις μια παραχώρηση.. Πάσο αν δεν είναι εφικτό.
Orifiel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πήγαινε σε pheno2 x6 γιατί όποιος άλλος amd επεξεργαστής (2-4 πυρήνες) είναι πολύ κατώτερος από i5 760 που είναι γερός επεξεργαστής.. γιαυτο διάλεξε μια από της τελευταίες προτάσεις που έχουν phenom2 x6 και στα προγράμματα θέλω να πιστεύω ότι θα έχεις και καλύτερες επιδώσεις.. μιας και οι νέες εκδόσεις υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες.
nikos_studio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πήγαινε σε pheno2 x6 γιατί όποιος άλλος amd επεξεργαστής (2-4 πυρήνες) είναι πολύ κατώτερος από i5 760 που είναι γερός επεξεργαστής.. γιαυτο διάλεξε μια από της τελευταίες προτάσεις που έχουν phenom2 x6 και στα προγράμματα θέλω να πιστεύω ότι θα έχεις και καλύτερες επιδώσεις.. μιας και οι νέες εκδόσεις υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες. Αυτό θα κάνω... δες την τελευταια σύνθεση...
Orifiel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού να το βάλω.. (Χεχε).. Στο facebook επειδή έχω ως μια από της πολλές ιστοσελίδες φαν page και το πλαίσιο, για να βλέπω προσφορές… μου έστειλε αυτό το μήνυμα.. ΙΣΟΣ σε ενδιαφέρει γιατί μπορείς να διαλέξεις ότι κουτί θες τσάμπα…! Διαδώστε το.. ισχύει για λίγες ημέρες. • Φίλοι, μας το ζητήσατε, και το κάνουμε με χαρά μόνο για σας! Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει για να φτιάξετε το PC που θέλετε μέχρι την Κυριακή βράδυ στις 12h! Ισχύει για αγορά στο plaisio.gr για σύνθεση ολοκληρωμένου PC με παράδοση στο σπίτι, με τον κωδικό facebook_iloveBTO. Η αφαίρεση της τιμής θα γίνει μετά το τέλος..
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 [...]• Φίλοι, μας το ζητήσατε[...] Εγώ δεν το ζήτησα από κανέναν.
Orifiel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πιστεύω είναι πολύ καλή προσφορά.. με το haf x τσάμπα.. χεχε.. η 1 lian li
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Κοίτα να δεις που αν ισχύσει κάτι τέτοιο θα εξαφανιστούν κάτι Haf X/Corsair Obsidian κ.λπ. ως μη διαθέσιμα.
probe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εγώ δεν το ζήτησα από κανέναν. Σκέφτονται αυτοί για σένα. Αιώνες μπροστά γι αυτό τους προτιμώ. Orifiel οποιοδήποτε λέει σίγουρα;
Orifiel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Απλά το παραγγέλλεις με τον κωδικό και τους λες.. « περιμένω « δεν έχω κανένα πρόβλημα.. λολ Τώρα τι να σου πω.. Ναι αν έχεις facebook καντους add θα το δεις.. το έχουν στο general..δεν είναι προσωπικό μαιλ.. για τους 10000δες άτομα φανς.. ααα λες να θέλει να είσαι στη λίστα τους, δεν γράφει κάτι τέτοιο?
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν παίζει να μην υπάρχει περιορισμός και σε σύστημα των 400€ να μπορείς να επιλέξεις το Obsidian..
Orifiel Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μα αυτό γράφει.. κάτσε να δω όλο το κείμενο.. ΟΤΙ κουτί θες τσάμπα.. Φίλοι, μας το ζητήσατε, και το κάνουμε με χαρά μόνο για σας! Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει για να φτιάξετε το PC που θέλετε μέχρι την Κυριακή βράδυ στις 12h! Ισχύει για αγορά στο plaisio.gr για σύνθεση ολοκληρωμένου PC με παράδοση στο σπίτι, με τον κωδικό facebook_iloveBTO. Η αφαίρεση της τιμής θα γίνει μετά το τέλος της π...αραγγελίας! Αυτό γράφει.. τίποτα άλλο..
nikos_studio Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αυτό γράφει.. τίποτα άλλο.. Δεν νομίζω..... Δες εδώ... http://www.plaisio.gr/Campaign/BTO_040311.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.