Προς το περιεχόμενο

Συνθεση pc (Ναι κι άλλο...)

nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν γίνεται θα πρέπει να είναι από plaisio... Δεν είναι επιλογή μου αυτό...

Όλοι το κατάλαβαν, εκτός από σένα μου φαίνεται :Ρ :Ρ :Ρ

Φιλικά πάντα ε....

Δημοσ.

Πήγαινε σε pheno2 x6 γιατί όποιος άλλος amd επεξεργαστής (2-4 πυρήνες) είναι πολύ κατώτερος από i5 760 που είναι γερός επεξεργαστής.. γιαυτο διάλεξε μια από της τελευταίες προτάσεις που έχουν phenom2 x6 και στα προγράμματα θέλω να πιστεύω ότι θα έχεις και καλύτερες επιδώσεις.. μιας και οι νέες εκδόσεις υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες.

Δημοσ.

Πήγαινε σε pheno2 x6 γιατί όποιος άλλος amd επεξεργαστής (2-4 πυρήνες) είναι πολύ κατώτερος από i5 760 που είναι γερός επεξεργαστής.. γιαυτο διάλεξε μια από της τελευταίες προτάσεις που έχουν phenom2 x6 και στα προγράμματα θέλω να πιστεύω ότι θα έχεις και καλύτερες επιδώσεις.. μιας και οι νέες εκδόσεις υποστηρίζουν πολλούς πυρήνες.

Αυτό θα κάνω... ;) δες την τελευταια σύνθεση...

Δημοσ.

Το γράφω εδώ γιατί δεν ξέρω που αλλού να το βάλω.. (Χεχε).. Στο facebook επειδή έχω ως μια από της πολλές ιστοσελίδες φαν page και το πλαίσιο, για να βλέπω προσφορές… μου έστειλε αυτό το μήνυμα.. ΙΣΟΣ σε ενδιαφέρει γιατί μπορείς να διαλέξεις ότι κουτί θες τσάμπα…!

Διαδώστε το.. ισχύει για λίγες ημέρες.

• Φίλοι, μας το ζητήσατε, και το κάνουμε με χαρά μόνο για σας! Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει για να φτιάξετε το PC που θέλετε μέχρι την Κυριακή βράδυ στις 12h!

Ισχύει για αγορά στο plaisio.gr για σύνθεση ολοκληρωμένου PC με παράδοση στο σπίτι, με τον κωδικό facebook_iloveBTO. Η αφαίρεση της τιμής θα γίνει μετά το τέλος..

Δημοσ.

Εγώ δεν το ζήτησα από κανέναν.

Σκέφτονται αυτοί για σένα. Αιώνες μπροστά γι αυτό τους προτιμώ.

Orifiel οποιοδήποτε λέει σίγουρα;

Δημοσ.

Απλά το παραγγέλλεις με τον κωδικό και τους λες.. « περιμένω « δεν έχω κανένα πρόβλημα.. λολ

Τώρα τι να σου πω..

Ναι αν έχεις facebook καντους add θα το δεις.. το έχουν στο general..δεν είναι προσωπικό μαιλ.. για τους 10000δες άτομα φανς.. ααα λες να θέλει να είσαι στη λίστα τους, δεν γράφει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Μα αυτό γράφει.. κάτσε να δω όλο το κείμενο.. ΟΤΙ κουτί θες τσάμπα..

Φίλοι, μας το ζητήσατε, και το κάνουμε με χαρά μόνο για σας! Σας ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΤΙ σας αρέσει για να φτιάξετε το PC που θέλετε μέχρι την Κυριακή βράδυ στις 12h!

Ισχύει για αγορά στο plaisio.gr για σύνθεση ολοκληρωμένου PC με παράδοση στο σπίτι, με τον κωδικό facebook_iloveBTO. Η αφαίρεση της τιμής θα γίνει μετά το τέλος της π...αραγγελίας!

Αυτό γράφει.. τίποτα άλλο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...