Προς το περιεχόμενο

Συνθεση pc (Ναι κι άλλο...)

nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ΄αρέσει να συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις και συχνά δίνω και εγώ συμβουλές σε άλλους.

Όταν όμως έρχεται η ώρα να κάνεις κάτι για σένα εκεί το βλέπεις αλλιώς το πράμα...

Έχω κάνει λοιπόν 2 pc από το plaisio... το pc το θέλω για την δουλειά.. Corel DRAW και πολύ λίγο Photoshop...

To budget δεν θα ήθελα να υπερβαίνει τα 700,00€ (Αν και στην 1η περίπτωση έχω ξεφύγει λίγο)

Παράλληλα θα ήθελα να μου προτείνεται και μια οθόνη 19~21 ίντσες η οποία δεν θα περιλαμβάνεται στα 700,00€

Υ.Γ.1 Το pc θα προτιμούσα να το πάρω από το plaisio...

Υ.Γ.2 Κοιτάξτε πρώτα αν είναι εντάξει κάποιο από τα δυο που έκανα εγώ... :rolleyes:

1o:

pc1.jpg

2o:

pc2aj.jpg

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

2 προτάσεις θα σου κάνω και εγώ προσωπικά..

Η το πρώτο όπως το έχεις, η στο 2ο άλλαξε επεξεργαστή σε phenom 2 χ6. Ο i5 που διάλεξες είναι πολύ καλώς επεξεργαστής και ξεπερνά κατά πολύ σε επιδώσεις τον amd που έβαλες εσύ.. όμως o χ6 είναι καλύτερος θέλω να πιστεύω.. ο λόγος ότι πρόσφατα κάναμε ένα benchmark εδώ.. εγώ με i7 870 και ο άλλος με phenom2 x6 1090t .. Νίκησα με πολύ μικρή διαφορά (1.2 δευτερολέπτου).. Αν και στα συγκριτικά τεστ ο δικός μου αποδίδει καλύτερα.. Όμως το cs5 μπορεί να εκμεταλλευτεί από 6+ πυρήνες με αποτέλεσμα τα πράγματα έγιναν καλύτερα για τους x6… αποδίδουν καλύτερα (θέλω να πιστεύω) από ότι πριν. Γιαυτο και η διαφορά έπεσε στ 1.2 δευτερόλεπτα στο τεστ που κάναμε.. Άρα ο x6 θα είναι καλύτερος από τον i5 στο photoshop..

Ο μοναδικός λόγος στην συγκεκριμένη σύνθεση που θα επέλεγα x6 είναι ότι έχει ποιο σταθερή πλατφόρμα.. ενώ το άλλο μας χαιρέτισε..

Δημοσ.

2 προτάσεις θα σου κάνω και εγώ προσωπικά..

Η το πρώτο όπως το έχεις, η στο 2ο άλλαξε επεξεργαστή σε phenom 2 χ6. Ο i5 που διάλεξες είναι πολύ καλώς επεξεργαστής και ξεπερνά κατά πολύ σε επιδώσεις τον amd που έβαλες εσύ.. όμως o χ6 είναι καλύτερος θέλω να πιστεύω.. ο λόγος ότι πρόσφατα κάναμε ένα benchmark εδώ.. εγώ με i7 870 και ο άλλος με phenom2 x6 1090t .. Νίκησα με πολύ μικρή διαφορά (1.2 δευτερολέπτου).. Αν και στα συγκριτικά τεστ ο δικός μου αποδίδει καλύτερα.. Όμως το cs5 μπορεί να εκμεταλλευτεί από 6+ πυρήνες με αποτέλεσμα τα πράγματα έγιναν καλύτερα για τους x6… αποδίδουν καλύτερα (θέλω να πιστεύω) από ότι πριν. Γιαυτο και η διαφορά έπεσε στ 1.2 δευτερόλεπτα στο τεστ που κάναμε.. Άρα ο x6 θα είναι καλύτερος από τον i5 στο photoshop..

Ο μοναδικός λόγος στην συγκεκριμένη σύνθεση που θα επέλεγα x6 είναι ότι έχει ποιο σταθερή πλατφόρμα.. ενώ το άλλο μας χαιρέτισε..

Δεκτό... αλλά εάν πάμε σε Phenom-II-X6 ανεβαίνει το budget 770€.. Κάτι που δεν θέλουμε να γίνει...

Δημοσ.

Βαλε ένα καλύτερο τροφοδοτικό και στης δυο συνθέσεις και στην δεύτερη έναν X6 πάντως εγώ θα πήγαινα στην δεύτερη.

Από ποια καταστήματα μπορείς να το πάρεις;

Που μένεις;

Δημοσ.

Αν τρέχεις Corel Draw x5 καλύτερα θα ήταν να πήγαινες στους χ6 της AMD. :)

Επίσης, εξολοκλήρου αγορά από το Plaisio δεν σε συμφέρει. Μπορείς να γλυτώσεις ένα καλό ποσό διαλέγοντας κάποια προϊόντα ξεχωριστά, όπως η RAM, -25 ευρώ εάν δεν πάρεις τα 8GB από το Plaisio στο budget σου.

Δημοσ.

Βαλε ένα καλύτερο τροφοδοτικό και στης δυο συνθέσεις και στην δεύτερη έναν X6 πάντως εγώ θα πήγαινα στην δεύτερη.

Έχεις να προτείνεις κάποιο?

Από ποια καταστήματα μπορείς να το πάρεις;

Μόνο Plaisio βολεύει... Δυστυχώς...

Που μένεις;

Θα περάσεις για καφεδάκι?? :P Θεσσαλονίκη..

Δημοσ.

Αν τρέχεις Corel Draw x5 καλύτερα θα ήταν να πήγαινες στους χ6 της AMD. :)

Επίσης, εξολοκλήρου αγορά από το Plaisio δεν σε συμφέρει. Μπορείς να γλυτώσεις ένα καλό ποσό διαλέγοντας κάποια προϊόντα ξεχωριστά, όπως η RAM, -25 ευρώ εάν δεν πάρεις τα 8GB από το Plaisio στο budget σου.

Όχι Corel X3 θα του βάλω... Δυστυχώς δεν γίνεται θα πρέπει να είναι από plaisio... Δεν είναι επιλογή μου αυτό...

Δημοσ.

Για τροφοδοτικά αυτό που έβαλε ο LeoNaXe.

Το vision studio στην Θεσσαλονίκη το ξέρεις ;

Όχι δεν το ξέρω θα το κρατήσω όμως στα Υπόψιν μου...

Το θέμα είναι πως το pc το πληρώνει "το αφέντι" μου και πρέπει να είναι από το plaisio...

Δημοσ.

Όχι Corel X3 θα του βάλω... Δυστυχώς δεν γίνεται θα πρέπει να είναι από plaisio... Δεν είναι επιλογή μου αυτό...

εφόσον μόνο απο πλαίσιο μπορείς καλύτερη σύνθεσης δεν μπορείς να κάνεις απο εκεί. μόνο άμα μειώσεις κάτι απο την σύνθεση και βάλεις και κανέναν SSD (και αυτό πολύ δύσκολο)

Δημοσ.

εφόσον μόνο απο πλαίσιο μπορείς καλύτερη σύνθεσης δεν μπορείς να κάνεις απο εκεί. μόνο άμα μειώσεις κάτι απο την σύνθεση και βάλεις και κανέναν SSD (και αυτό πολύ δύσκολο)

To ξέρω φίλε μου γιαυτό λέω να βάλω 4πυρινο επεξεργαστή και επίσης η GTX 460 νομίζω πως είναι υπερβολή.. Εσείς τι λέτε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...