skipperas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 εγώ έχω απορία. σε ποιές σελίδες βάζετε αγγελίες? γιατί εγώ σε όσες και να έχω βάλει ποτέ δεν έχω πέσει σε νιγηριανό. (emarket,124sold,aggeliopolis(μια φορά σε αυτό),ebay) είναι κάτι σαν το τζόκερ!αν σου κάτσει..σου αλλάζει τη ζωή!χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bardos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 ξεκιναει με dear sir? γιατι δε μας δημοσιευεις εδω την αλληλογραφια του, χωρις τις ευαισθητες λεπτομεριες (αριθμους λογαριασμων κλπ) παιζει να ειναι και ο εκπτωτος βασιλιας της νιγηριας... ειναι απιστευτο τι μπορουν να κανουν οι τυποι αν τους ταξεις λεφτα και πιστεψουν οτι θα τους τα δωσεις... μεχρι και church of the holly cow eχονυ ιδρυσει περισσοτερα εδω http://www.419eater.com/html/trophy_room26.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ο σωστός τίτλος είναι το «πως να ΜΗΝ στείλω λεφτά στην Νιγηρία!» Μπα ο πιο σωστος τιτλος θα ηταν "πως να με κλεψει κι εμενα ενας νιγηριανος" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 τι φαση?! εχει ποσο καιρο με αυτη την απατη και υπαρχουν ακομα ατομα που την πατανε..? καλα ρε παιδια λιιιιιιγοοο δε σας φαινεται περιεργο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.