ditsikts Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Αν είχαν αφήσει τη εξέλιξη των browser στη microsoft, ακόμα θα ήμασταν με ie 6. respect στον chrome γιατί το boostάρισμα που "φάγαν" οι browsers τα τελευταία 2 χρόνια οφείλετε σε αυτόν. Αν και χρήστης chrome από το πρώτο release του, ο firefox ίσως με ξανακερδίσει.
Antonis_V Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ντιπ κανένας Σαφάρι; Καλά κάνει η Google. Απλά, κάτι με της ονομασίες να κάνουν! Δεν θέλω σε ένα χρόνο να έχω το Chrome 22 ακουγετε Κάπως Maybe... This will Be Legendary!
filetos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τραγικός ο Ghrome (10.0.648.127)....σε καθαρό συστημα μετα απο Format οι ιδιες σελιδες στον Firefox 3.6.15 ηταν σαφώς πολυ πιο γρηγορες απο τον Ghrome που εκανε "800" ωρες να ανοιξει την καθε σελιδα (δε μιλαμε για αποθηκευση στην cache). Tο insomnia π.χ αργησε να το ανοιξει ο Ghrome σε συγκριση απο τον Firefox που σε κλασματα δευτερολεπτου απλα ανοιξε. Απορω που λετε οτι ειναι και γρηγορος......Τραγικα ομως αργος...
grnrg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τραγικός ο Ghrome (10.0.648.127)....σε καθαρό συστημα μετα απο Format οι ιδιες σελιδες στον Firefox 3.6.15 ηταν σαφώς πολυ πιο γρηγορες απο τον Ghrome που εκανε "800" ωρες να ανοιξει την καθε σελιδα (δε μιλαμε για αποθηκευση στην cache). Tο insomnia π.χ αργησε να το ανοιξει ο Ghrome σε συγκριση απο τον Firefox που σε κλασματα δευτερολεπτου απλα ανοιξε. Απορω που λετε οτι ειναι και γρηγορος......Τραγικα ομως αργος... Εδω λοιπον ειναι η μαγκια να βρεις τι εχεις κανει στραβα και εισαι ο μονος χρηστης σε ολο το ιντερνετ που βρισκει τον 3.6 πιο γρηγορο απο τον chrome 10... Αντε θα περιμενουμε νεοτερα!!!
EyeofOne Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τραγικός ο Ghrome (10.0.648.127)....σε καθαρό συστημα μετα απο Format οι ιδιες σελιδες στον Firefox 3.6.15 ηταν σαφώς πολυ πιο γρηγορες απο τον Ghrome που εκανε "800" ωρες να ανοιξει την καθε σελιδα (δε μιλαμε για αποθηκευση στην cache). Tο insomnia π.χ αργησε να το ανοιξει ο Ghrome σε συγκριση απο τον Firefox που σε κλασματα δευτερολεπτου απλα ανοιξε. Απορω που λετε οτι ειναι και γρηγορος......Τραγικα ομως αργος... μάλλον πρέπει να το ξαναδείς το θέμα ( το έθεσα όσο πιο ευγενικά μπορούσα) ....
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παρατηρω μια θολουρα στα γραμματα και γενικοτερα στην απεικονιση.. Μονο εγω ειμαι?
rebellion Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Θα μπορέσεις να την εγκαταστίσης κανονικά μέσα από το check for updates αλλά χωρίς να είμαι απόλητα σίγουρος το update θα είναι διαθέσιμο μετά από 1 με 2 ημέρες αφότου βγη η final οπότε αν θέλεις να την έχεις από την πρώτη ημέρα θα πρέπει να την κατεβάσης εσεί ο ίδιος. Λογικά τα bookmarks θα τα έχεις και στον firefox 4 εαν κάνεις update. Εαν κάνεις καθαρή εγκατάσταση του 4 μπορεί να χαθούν, πάντος εσεί κράτησε αντίγραφα ασφαλείας των bookmarks σου ώστε να μην τα χάνεις ποτέ. thanx φιλε μου για την απαντηση!
Black Demis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παρατηρω μια θολουρα στα γραμματα και γενικοτερα στην απεικονιση.. Μονο εγω ειμαι? αν κλίσεις το hardware acceleration και κλίσεις ανοίξεις το browser θα είναι οκ πρόβλημα με direct-x είναι.....
fragment_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 τον δοκιμαζω εδω και λιγη ωρα ειναι νωρις ακομα βεβαια για να βγαλω σωστα συμπερασματα παντος καμια σχεση, λιγο μετριος... ο chrome ακομα και τωρα κανει αισθητη την διαφορα στην ταχυτητα και σε ολα ... παντος σιγουρα ταχυτερος απο τον 3 που ειχε μεινει πισω
hariskar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 αν κλίσεις το hardware acceleration και κλίσεις ανοίξεις το browser θα είναι οκ πρόβλημα με direct-x είναι..... Πως κλείνει; Συμφέρει κατά τ' άλλα να το κλείσουμε; Ευχαριστώ
filetos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εδω λοιπον ειναι η μαγκια να βρεις τι εχεις κανει στραβα και εισαι ο μονος χρηστης σε ολο το ιντερνετ που βρισκει τον 3.6 πιο γρηγορο απο τον chrome 10... Αντε θα περιμενουμε νεοτερα!!! μάλλον πρέπει να το ξαναδείς το θέμα ( το έθεσα όσο πιο ευγενικά μπορούσα) .... Για πειτε μου λοιπον γιατι δεν ξερω(συγνωμη κιολας που δεν γνωριζω την απαντηση) πια ειναι η μαγκια ...δεν ξερω τον Chrome τον εβαλα για δοκιμη ακουγοντας τα σχολια εδω και διαπιστωσα αυτα που εβλεπα.Τωρα αν καποια ρυθμιση δεν την γνωριζω...( το έθεσα όσο πιο ευγενικά μπορούσα)
pournaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τραγικός ο Ghrome (10.0.648.127)....σε καθαρό συστημα μετα απο Format οι ιδιες σελιδες στον Firefox 3.6.15 ηταν σαφώς πολυ πιο γρηγορες απο τον Ghrome που εκανε "800" ωρες να ανοιξει την καθε σελιδα (δε μιλαμε για αποθηκευση στην cache). Tο insomnia π.χ αργησε να το ανοιξει ο Ghrome σε συγκριση απο τον Firefox που σε κλασματα δευτερολεπτου απλα ανοιξε. Απορω που λετε οτι ειναι και γρηγορος......Τραγικα ομως αργος... Α ωραια, εκανες τεστ με το ινσομνια εσυ, που ολοι ξερουμε τα κολληματα που τραβαει αυτον τον καιρο.
parsifal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Α ωραια, εκανες τεστ με το ινσομνια εσυ, που ολοι ξερουμε τα κολληματα που τραβαει αυτον τον καιρο. Είχα φτιάξει ένα χαζομπέντσμαρκ πριν κάτι μήνες, τσεκάρετε όσοι ενδιαφέρεστε για συγκρίσεις στο ίδιο μηχάνημα: http://tinyurl.com/insomniabrowserbenchmark
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τραγικός ο Ghrome (10.0.648.127)....σε καθαρό συστημα μετα απο Format οι ιδιες σελιδες στον Firefox 3.6.15 ηταν σαφώς πολυ πιο γρηγορες απο τον Ghrome που εκανε "800" ωρες να ανοιξει την καθε σελιδα (δε μιλαμε για αποθηκευση στην cache). Tο insomnia π.χ αργησε να το ανοιξει ο Ghrome σε συγκριση απο τον Firefox που σε κλασματα δευτερολεπτου απλα ανοιξε. Απορω που λετε οτι ειναι και γρηγορος......Τραγικα ομως αργος... all aboard the FAIL train όμως... δοκίμασε άλλο site το insomnia δεν είναι για "testing" τους τελευταίους 2 μήνες...
gRegor86 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Παντως υπαρχει μια γενικη θολουρα.. Το μονο που μου λειπει απο τον chrome ειναι οι αρχικες σελιδες που βγαζει στην αρχη αναλογα με την μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα του χρηστη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα